The Hay House: Cazare spectaculoasă, cu specific thailandez, în județul Prahova

The Hay House: Cazare spectaculoasă, cu specific thailandez, în județul Prahova

The Hay House: Cazare spectaculoasă, cu specific thailandez, în județul Prahova 1600 1200 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Probabil cunoști cazările acelea thailandeze cu scaune din ratan și iz exotic, dar Thailanda e cam departe pentru o escapadă de weekend, nu-i așa? The Hay House este alternativa noastră din România, mai exact din Schiulești, județul Prahova.

Sună bine, nu-i așa? Haide să vedem ce asemănări are această cazare cu cele din Asia și ce pune la dispoziție.

the hay house prahova

The Hay House: confort și relaxare într-un sat autentic de munte

Locația pune la dispoziția oaspeților 6 locuri de cazare în 2 dormitoare și 2 băi. La prima vedere, The Hay House te duce cu gândul la acele cazări specifice din Asia, dar la bază, locația este o gospodărie țărănească românească.

cazare inedita la munte

Căsuța este o combinație de vechi și nou, în care să te simți confortabil. La parter se află livingul cu șemineu, o zonă de luat masa și o chicinetă.

cazare judetul prahova

Camerele, două la număr, sunt amenajate în stiluri diferite.

Una te duce cu gândul rapid la acele cazări de care spuneam mai sus, în stil thailandez: cu hamac în dormitor, decor din lemn vechi și o priveliște cu multă verdeață.

cazare stil thailandez romania

Cealaltă cameră abordează stilul rustic contemporan, fiind axată pe intimitate și confort.

cazare la munte prahova

La exterior, The Hay House este dotată cu o terasă, BBQ, curte generoasă, și cu o livada în care te pierzi.

the hay house cazare inedita

Oaspeții vor avea acces și la o bucătărie interioară, dar și la o bucătărie de vară comună, la care au acces și oaspeții cazați în casa principală din gospodărie, Casa Tradițională Schiulesti.

Deși este un loc izolat, într-un sat autentic de munte, activitățile sunt nelipsite. Se pot face excursii pe munte, peisajele fiind unele spectaculoase. La 2 km de cazare se află Mănăstirea Crasna, iar la 4 km se află Stațiunea Slănic Prahova. Puțin mai departe, la 17 km, este stațiunea Cheia și la 60 de km este orașul Brașov.

Sejurul tău poate fi unul chiar minunat dacă alegi să petreci câteva zile la The Hay House.

Atracții și obiective turistice în județul Prahova

  • Cascada Caraiman care se află la altitudinea de circa 1700 m și are o cădere a apei de-a dreptul spectaculoasă.
  • Iubitorii de hiking pot face o drumeție până la Crucea Eroilor Neamului care se află la altitudinea de 2291 de metri. Aceasta a fost construită pentru a cinsti memoria eroilor neamului căzuți în Primul Război Mondial. De la baza vârfului Caraiman se poate observa o panoramă a orașului Bușteni.

  • Castelul Cantacuzino se află în stațiunea Bușteni, de pe Valea Prahovei, iar castelul este înconjurat de un parc imens, cu alei care duc înspre mici grote, cascade și fântâni arteziene.
  • Sfinxul din Bucegi este o atracție similară sfinxului egiptean. Acesta înfățișează un cap uman, situat la o înălțime de 2216 de metri.

  • Castelul Iulia Hasdeu din orașul Câmpina are o legendă uimitoare, fiind cunoscut și sub denumirea populara de “Templul Spiritului”. Legenda spune că, Hașdeu se retrăgea deseori la reședința sa de la Câmpina pentru a comunica prin intermediul spiritismului, cu fiica lui, Iulia, care murise din cauza tuberculozei.
  • Casa Memorială a lui George Enescu care se află în orașul Sinaia.
  • Faimosul Castel Peleș care atrage anula sute de turiști datorită arhitecturii sale interioare și exterioare, făcută cu bun gust și eleganța necesară dinastiilor monarhice.

  • Salina Slănic este considerată a fi una dintre cele mai mari saline din Europa. Temperatura în salină este destul de constanta, de 12 grade Celsius pe tot parcursul anului, iar coborârea în mină se face cu 2 lifturi la o adâncime de aproximativ 208 metri.

Ești în căutarea unui sejur în Deltă, Moldova, Oltenia, Banat, Maramureș sau Transilvania? Vrei să descoperi noi locații pe care nu ai apucat să le vezi încă? Pe blogul nostru vei găsi sute de cazări inedite și atracții turistice de peste tot din țară.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…