Forest Retreat & Spa: Luxul unui resort tradițional din apropiera Podgoriilor Drăgășani

Forest Retreat & Spa: Luxul unui resort tradițional din apropiera Podgoriilor Drăgășani

Forest Retreat & Spa: Luxul unui resort tradițional din apropiera Podgoriilor Drăgășani 1440 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza judetul valcea

Astăzi vă propunem o escapadă la Forest Retreat & Spa, un resort de lux tradițional din România, unde să vă petreceți ultimele zile din vară.

Răsfățați-vă la masaj, bucurați-vă de tratamentele corporale și faciale, realizate cu ingrediente 100% naturale și reîncărcați-vă bateriile.

Aici puteți innpota fie într-o cabană din bușteni, fie în casă tradițională cu specific oltenesc, fie în hotelul modern.

Forest Retreat & Spa se află în comuna Măciuca, județul Vâlcea, in apropierea Podgoriei Dragasani.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența.

Cu ajutorul platformei Travlocals.com veți putea contacta gazda si veti putea vedea preturile sau disponibilitatea. Astfel, veți putea rezerva experienta, evitand plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

A spus cineva masaj și relaxare, să mergem!

Când auziți de masaj sau tratamente corporale și faciale, cu siguranță, gândul vă zboară doar acolo, la relaxare. La Forest Retreat & Spa vă așteaptă peste zece tipuri de masaje adecvate cerințelor voastre și terapii holistice potrivite persoanelor cu un stil de viață agitat. Toate acestea vă oferă o relaxare profundă.

Tratamentele faciale și corporale sunt un răsfăț atât pentru doamne, cât și pentru domni. Măștile conțin ingrediente naturale, ce contribuie la exfolierea, revitalizarea, hidratarea pielii.

forest retreat & spa masaj

Îndrăgostiții pot alege pachetul de masaj pentru cupluri. Va așteaptă nu mai puțin de opt tipuri de masaj și un tratament corporal.

În centrul de spa și wellness vă veți simți ca în natură, fiind utilizate pentru construcție elemente ecologice (piatră naturală, lemn, pereți verzi). Centrul dispune de o piscină interioară și exterioară, hidromasaj, două saune umede și două saune uscate, o fântână cu gheață, dușuri emoționale, salină.

forest retreat & spa

forest retreat & spa

forest retreat & spa

forest retreat & spa

forest retreat & spa

E vital ca sănătatea fizică și psihică să fie într-un echilibru pentru o stare de bine generală. De aceea escapada în resortul de lux din România e alegerea perfectă pentru ultimele zile de vară.

După tot răsfățul destindeți-vă la un joc de tenis sau minifotbal. De asemenea, în sejururile tematice puteți beneficia de aquagym, pilates și yoga. Parcă nu ați mai vrea să plecați de aici…

forest retreat & spa yoga

Mâncarea, sucurile și smoothi-urile sunt pregătite din ingrediente naturale, bucurați-vă de un stil de viață sănătos și gustați bucate alese!

Forest Retreat & Spa, îmbinarea confortului de 4* cu tradițiile locale

Hotelul de 4* al resortului de lux din România, Forest Retreat & Spa dispune de 21 camere duble, și 3 apartamente, putand gazdui pana la 70 de persoane. Nu mai este nevoie sa amintim ca interiorul dezvăluie un confort la cele mai înalte standarde.

Însă, nu hotelul ne-a făcut să listăm această locație în clubul celor mai frumoase experiențe turistice din România, ci casa tradițională, boierească, în care vă puteți caza. Este vorba despre Căsuța Călușarilor. Această căsuța tradițională, amplasată în mijlocul naturii, înglobează spiritul tradițiilor oltenești, pe care îl îmbină armonios cu confortul specific traiului actual.

casa calusarilor

casa calusarilor

casa calusarilor

casa calusarilor

casa calusarilor

casa calusarilor

casa calusarilor

casa calusarilor

Noblețea, simplitatea și bunul gust sunt elemente definitorii pentru Căsuța Călușarilor. Aici vă așteaptă 3 camere duble (Drăgaica, Vătaf și Stejarul), dotate cu grup sanitar propriu și o mulțime de facilități. O puteți închiria integral sau în camere individuale.

O altă opțiune de cazare pe care v-o recomandăm la Forest Retreat & Spa este o cabană cu specific montan, construită din bușteni – Retreat House. Aici vă veți putea odihni în tihna, bucurându-va de mai multă intimitate.

retreat house

Cabana dispune de 3 camere duble, dotate cu baie proprie. Două dintre acestea dispun de balcoane ce dezvăluie panorame de vis către colinele și pădurile înconjurătoare. De asemenea, cabana este echipată cu toate cele necesare pentru o vacanță prelungită.

forest retreat & spa maciuca

Îmbinați relaxarea la spa cu sportul și munca  

Resortul e potrivit și celor care vor să îmbine munca cu relaxarea, existând o sală de conferință pentru un maxim de 30-40 de persoane. Sala de conferință este echipată cu: videoproiector, Internet, flipchart, sonorizare, lumină naturală și climatizare. Dimineața la spa, apoi la muncă, sau invers,  oricum va fi, veți evada din obositoarea rutină.  Tot aici veți putea practica diverse sporturi: tenis de câmp, fotbal, volei și altele.

forest retreat & spa sport

REZERVați-vă singuri experiența

Dacă vreți să vă relaxați, haideți la resortul tradițional de lux din România, Forest Retreat & Spa. Uitați de viața agitată a orașelor și dedicați-vă un moment pentru trup și suflet.

Dacă vara nu vă surprinde aici, stați fără griji, resortul este deschis tot anul și pregătește cele mai inedite experiențe pentru voi. Luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de alte platforme sau agenții de turism, rezervand prin intermediul celei mai moderne platforme online, destinate exclusiv turismului din Romania – Travlocals.com

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…