Hecaș Villas: Cazare cu saună și ciubăr, unde veți vrea să reveniți iar și iar

Hecaș Villas: Cazare cu saună și ciubăr, unde veți vrea să reveniți iar și iar

Hecaș Villas: Cazare cu saună și ciubăr, unde veți vrea să reveniți iar și iar 1200 1000 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Puține sunt locurile unde vreți să vă întoarceți, pentru că v-ați simțit minunat, iar un astfel de loc este Hecaș Villas.

Situat cam la trei ore de București și la o oră și jumătate de Brașov, în satul Cașoca, județul Buzău,  se află trei căsuțe din bușteni amplasate într-o frumusețe naturală fără margini.

De peisaje, de bucatele tradiționale și de sporturile de aventură de la Hecaș vă veți îndrăgosti la prima vedere și le veți purta în suflet toată viața. E un loc unde gândurile se pun în ordine și sufletul își găsește flacăra vieții, conectându-vă și lăsându-vă să descoperiți cine sunteți de fapt – niște inimi aventuriere, cu puls pentru tradiție și natură.

Haideți aici cu partenerul, cu prietenii sau cu familia!

hecas villas

hecas villas

atv siriu

buggy siriu

paddleboarding siriu

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Mâncare tradițională, sporturi de aventură și drumeții

Pofta vine mâncând, spune o vorbă, iar la Hecaș Villas fix asta se întâmplă, gazdele oferind bucate tradiționale, așa cum se găseau odată la bunici: platouri cu afumături, slănină cu ceapă, zacuscă, brânzeturi, mămăligă cu tochitură și murături. Micul dejun este inclus în prețul de cazare. Dacă v-am făcut poftă, nu mai stați pe gânduri, rezervați-vă vacanța chiar acum!

După o masa copioasă, odihniți-vă puțin în hamace, dar nu foarte mult pentru că vă așteaptă activități de ținut minte o viață:

  •   Plimbare liniștitoare cu caiacul pe un lac superb înconjurat de păduri, Lacul Siriu.
  •   Distracție pe Stand Up Paddleboarding, pe lacul Siriu. Dacă sunteți firi cărora le place adrenalina și chiar întrecerile, atunci nu trebuie să ratați asta. Concurați cu partenerul, familia sau prietenii și vedeți cine poate traversa lacul fără a cădea în apă. Pare ușor, dar adierile de vânt sau o coordonare neadecvată vă pot băga la apă. Amuzant, nu? Gazdele alături de echipa PaddleX vă pun la dispoziție pasiunea, echipamentul și instruirea, iar Auraș Mihaiu, ghidul si fotograful Paddlex vă va face poze demne de Instagram.
  •    Adrenalină cu buggy, ATV-uri, mașini 4×4, prin ape și pe drumuri forestiere.
  •    Pe un drum accidentat, cu peisaje sălbatice, puteți ajunge la Lacul Vulturilor, în jurul căruia se perindă capre negre și vulturi. Lacul, care este numit de localnici și „Lacul fără fund”, dezvăluie fel și fel de legende. Una dintre acestea ar fi că un cioban sătul de meseria sa și-a părăsit turma de oi și a aruncat bâta în lac. După un an, ciobanul a găsit bâta plutind în Dunăre, moment în care a simțit că oieritul e menirea lui și s-a întors la locurile natale.
  •     Descoperiți frumusețile Buzăului pe biciclete mountainbike: cascada Cașoca și Valea Neagră. Cascada Cașoca se remarcă printr-un voal al apei de 17 metri, care izbește stâncile, oferind adierea răcoroasă de care aveți nevoie pentru a vă trezi din stresul urban. În partea stângă a cascadei, o deschizătură stârnește curiozități. Legenda spune că, în urmă cu două secole, în acea deschizătură se ascundea haiducul Negoiță Gheorghilaș și averile pe care le fura de la boierii din zonă.
  •      La aproximativ o oră și jumătate de Hecaș Villas se află Vulcanii Noroioși Pâclele Mari și Pâclele Mici, care oferă peisaje frapante, ducându-vă cu mintea că ați ajuns pe Lună.
  •      Seara, după activități pentru minte și suflet, nu vă rămâne decât să stați la un foc de tabără sau în ciubăr și să povestiți.

Hecaș Villas: vacanța perfectă pe care o căutați demult

Ați văzut câte activități frumoase, pline de încântare și adrenalină vă așteaptă aproape de Hecaș Villas, dar ce e așa special aici, în satul Cașoca, județul Buzău?

Dincolo de un somn odihnitor în căsuțe din bușteni, decorate cu elemente tradiționale și moderne, locul are o magie aparte oferită de liniștea naturii.

hecas villas

hecas villas

hecas villas

cazare nehoiu

cazare cu ciubar siriu

cabane cu ciubar siriu

cabane cu ciubar siriu

E special prin cântecul izvorului auzit de la fereastră, prin plasa în care puteți să stați relaxați bând o ciocolată caldă și privind pe fereastră. E special, pentru că aici fiecare își găsește locul: copiii la locul de joacă, pe terenul de tenis de fotbal sau de baschet, voi în ciubăr, la joc alături de copii ori lucrând pentru că internet este, iar inspirația vine într-un loc unde liniștea domnește.

hecas villas

hecas villas nehoiu

cazare hecas villas siriu

cazare cu ciubar siriu

cazare cu ciubar nehoiu

cazare cu sauna siriu

Pregătiți bagajele și porniți la drum!

Rezervați-vă singuri experiența!

Vreți să mergeți la o cabană cu ciubăr, în mijlocul naturii? Haideți la Hecaș Villas, în județul Buzău. La cam trei ore de București veți găsi un loc care vă va intra la suflet. Aici, bucatele sunt tradiționale, activitățile sunt în funcție de ceea ce alegeți: relaxante ori pline de adrenalină – descoperiți sălbăticia cu ATV-uri, vă întreceți cu bicicletele prin păduri sau cu plăcile pe lac. Orice ați alege, vă veți simți minunat!

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…