Cabana Hideaway: Cazare în stil scandinav, în inima Bucovinei

Cabana Hideaway: Cazare în stil scandinav, în inima Bucovinei

Cabana Hideaway: Cazare în stil scandinav, în inima Bucovinei 1440 1920 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Hai cu noi în minunata lume a Bucovinei, locul cu o istorie bogată și o cultură unică, unde timpul parcă stă în loc.

Hideaway este o cazare inedită din Demăcușa, situată într-un cadru montan pitoresc.

Acesta este un refugiu ideal în care să-ți doreșți să te retragi oricând consideri că tumultul actual pune stăpânire pe sufletul tău.

hideaway bucovina

Hideaway: Cazare inedită cu view spectaculos

Situată într-un peisaj montan superb, cabana are o arhitectură diferită față de casele tradiționale din această zonă. Cabana are un design scandinav, care are la bază conceptul tiny house, mai exact, traiul simplu, dar confortabil și aproape de natură.

Hideaway te așteaptă într-o atmosferă cozy, departe de agitația urbană. Aici vei fi răsfățat într-o simfonie a naturii, o desfătare pentru corpul și sufletul tău.

tiny house bucovina

Este incredibil cum unele locuri au această putere de a comprima timpul, nu-i așa?

Cabana Hideaway are o capacitate de 6 persoane, având 2 dormitoare și o canapea extensibilă. Baia este comună pentru toți oaspeții, iar bucătăria este open space cu livingul.

cazare inedita bucovina

top cabane bucovina

cazare tiny house bucovina

La exterior, locația dispune de o zonă de relaxare, ce constă într-o plasă suspendată. Aici poți petrece momente unice sub clar de lună sau chiar te poti bucura de puțină liniște în zilele călduroase de vară.

hideaway bucovina

Ești gată să petreci câteva zile fabuloase într-un cerc restrâns de prieteni?

Chiar dacă Hideaway este o cabană relativ izolată, în apropiere se află numeroase atracții și obiective turistice.

Haide să aflăm împreună ce activități poți face și ce locuri poți vizita.

Activități, atracții și obiective turistice în Bucovina

Pentru iubitorii de natură, la doar 5 km de cabană există posibilitatea de a începe o plimbare cu mocănița de la Moldovița. Traseul merge spre Poiana Zigreva și oferă peisaje spectaculoase.

Muzeul Ouălor ,,Lucia Condrea” Moldovița se află în imediata apropiere a stației mocăniței. Muzeul este un loc unic în România și a fost înființat în anul 1993 de către Lucia Condrea. Aceasta este o artistă populară care și-a dedicat întreaga viață decorării ouălor.

Aici vei găsi o colecție impresionantă de ouă decorate în diferite tehnici și stiluri. Vei găsi inclusiv ouă încondeiate, ouă sculptate, ouă pictate, ouă cu filigran, ouă cu decupaj și multe altele. Majoritatea ouălor expuse în muzeu sunt create chiar de Lucia Condrea.

Pentru cei care au nevoie de puțină adrenalină, Tiroliana Moldovița este varianta potrivită. Este cea mai lungă și impresionantă tiroliană din România. Aceasta se află în Pasul Palma, are o lungime de 1,1 km și poate prinde o viteză maximă de 100 km/h.

Mănăstirea Moldoviţa este una dintre cele mai vechi aşezări monahale. Aceasta are un important trecut istoric și este celebră pentru frescele sale. Ele reprezintă o capodoperă a artei renascentiste de la est de Carpați.

Aceste fresce, realizate în stilul bizantin, au fost pictate pe pereții exteriori ai bisericii, în culori vii și cu detalii minuțioase. Ele ilustrează scene biblice și din istoria bisericească, precum și portretele sfinților și ale împăraților.

Pentru a admira peisajele frumoase ale zonei, îți recomandăm să faci o plimbare la lacul Iezerul Sadovei sau chiar o drumeție spre Stânca lui Burduhos.

La aproximativ 35 de km de cabană, în apropiere de Câmpulung Moldovenesc se află 2 muzee renumite în zonă și anume Muzeul lingurilor și Muzeul Arta Lemnului. 

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…