Vila Yla: Cazare inedită, cu jacuzzi, lângă Piatra Neamț

Vila Yla: Cazare inedită, cu jacuzzi, lângă Piatra Neamț

Vila Yla: Cazare inedită, cu jacuzzi, lângă Piatra Neamț 2000 1500 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cum ar fi să te poți relaxa într-un jacuzzi, în timp bei un pahar de vin și te bucuri de priveliștea spre lacul din fața cabanei?

Vila Yla, Pângarați, se află la doar 15 km de Piatra Neamț și oferă o multitudine de facilități.

Hai să vedem care sunt aceste facilități și care este capacitatea maximă a acestei cazări spectaculoase din Moldova.

vila yla piatra neamt

Vila Yla: Cazare cu jacuzzi și priveliște spectaculoasă în Moldova

Locația dispune de 10 locuri de cazare, dintre care maxim 8 adulți.

Compartimentarea este făcută astfel: 4 dormitoare cu pat dublu, dintre care 3 sunt cu vedere la lac.

Camerele sunt foarte spațioase și fain decorate, oferind oaspeților confort maxim și relaxare deplină.

cazare inedita in apropierea cheilor bicaz

 

top cazari piatra neamt

La parter se află o zonă comună, open space, cu living, bucătărie și zonă de luat masa. Spațiul este perfect pentru a petrece timp împreună și a depăna amintiri lângă șemineu. Bucătăria este complet mobilată și utilată, astfel încât să nu îți lipsească nimic.

cazare cu semineu piatra neamt

Terasa este una generoasă, având o suprafață de 100 mp cu loc de luat masa și zonă de BBQ. Tot aici se află și jacuzzi-ul încălzit pe toată perioada anului.

cazare cu jacuzzi piatra neamt

casa yla pangarati

Atracții și obiective turistice județul Neamț

La doar 2 km distanță de Vila Yla se află punctul de belvedere al Lacului Pângărați. De aici vei putea admira coloniile de lebede și tot ceea ce înconjoară acest lac.

Mănăstirea Pângărați este una dintre cele mai vechi mănăstiri ortodoxe din județul Neamț. Biserica este o construcție masivă din piatră și este formată din două biserici suprapuse.

Lacul Bicaz se află la 20 de km de locație și are o lungime de peste 30 de kilometri și o adâncime maximă de 90 de metri. Peisajul din jurul lacului este impresionant, cu stânci abrupte și păduri dense.

Aici, turiștii pot practica pescuitul, drumețiile, călăria, ciclismul și altele activități în aer liber. De asemenea, lacul Bicaz este o destinație populară pentru iubitorii de sporturi nautice, cum ar fi canyoning-ul, kayaking-ul sau schiul nautic.

Cheile Bicazului sunt una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice din România. Drumul care străbate cheile este cunoscut pentru peisajele sale dramatice și pentru serpentinele care oferă o priveliște deosebită către vârfu munților.

În timpul verii, turiștii pot face drumeții sau escalade, în timp ce iarna, cheile devin o destinație populară pentru iubitorii de sporturi de iarnă.

De-a lungul traseului, turiștii pot admira peisajele spectaculoase și pot vizita câteva puncte de interes. Printre acestea se numără Peștera cu Apă și Lacul Roșu. În plus, există numeroase puncte de oprire pe marginea drumului de unde se pot cumpăra suveniruri.

Dacă ești un gurmand, locația îți oferă și restaurante unde poți savura preparate locale tradiționale.

Tot în zona cheilor se află și refugiile montane panoramice care au fost create de Salvamont pentru iubitorii de hiking. Aici se află și numeroase trasee montane dificile și mai puțin dificile care pot fi parcurse.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…