Hill Chalet: Evadează cu prietenii, într-o cabană cu jacuzzi

Hill Chalet: Evadează cu prietenii, într-o cabană cu jacuzzi

Hill Chalet: Evadează cu prietenii, într-o cabană cu jacuzzi 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

De când nu te-ai mai văzut cu toți prietenii? Te provocăm să aduni gașca și să evadați din oraș la Hill Chalet.

hill chalet cluj

cazare cluj

În satul Dealu Negru, județul Cluj, pe drumuri cu miros de fân cosit și muguri de brad, cu case vechi și dealuri frumos acoperite, acolo vei găsi cabana din lemn cu jacuzzi.

Deschizi ușa cu nerăbdare, te primește trosnetul lemnului din șemineu și living-ul modern, unde stai cu prietenii să decideți planul de azi. Apoi fugi pe scările șerpuite din lemn, vezi bucătărie utilată complet și te gândești să faceți vreun joc ca să decideți cine gătește.

Îți arunci repede bagajul într-una dintre cele cinci camere mobilate în tonuri naturale, faci o poză de pe balcon cu peisajul, îți iei costumul de baie și te arunci în jacuzzi. Yey, relaxare! Acum să vă jucați ceva, ca să decideți cine gătește.

Haideți în rândurile ce urmează!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Jocul copilăriei și voie bună

Stai cu prietenii în jacuzzi și jucați Piatră-Foarfecă-Hârtie, fete contra băieți. Cine crezi că va câștiga? Echipa pierzătoarea va ieși din jacuzzi și va merge să facă carne pe grătar, cartofi pai sau cartofi la jar, iar echipa câștigătoare se va relaxa în jacuzzi. Sună bineee!

După un așa ospăț, se face seară, toți vă strângeți în jurul focului și povestiți.

Este dimineață, crengile de brad par că îți bat în fereastră. Mănânci micul dejun, stai în hamac în timp ce îți bei cafeaua și admiri natura. S-a trezit toată gașca și este vremea să mergeți pe cărările din zonă.

Descoperă elementul de inspirație al lui Brâncuși

La 20 de minute de Hill Chalet se află Biserica Reformată-Calvină din Văleni. Amplasată într-un peisaj pitoresc, aici nu ai nevoie de cuvinte, doar să stai în tăcere și să respiri istoria a sute de ani.

Biserica a fost construită în 1261, în stil roman, iar în anul 1452 a fost reconstruită în stil gotic. Interiorul emană pace prin simplitate și te cheamă să îți aduni gândurile.

E liniște, în jur remarci zidurile fără icoane, care au broderii tradiționale. În mijlocul bisericii, atârnă un fel de căciulă realizată din spice de grâu, care simbolizează pâinea (adică trupul Domnului Hristos).

În cimitirul bisericii descoperi elementul care l-a inspirat pe Brâncuși să creeze Coloana infinitului, și anume stâlpul funerar din lemn.

Călărie printre dealurile împădurite

La 5 minute de Biserica Reformată Calvină găsești centrul de echitație Kalota Lovarda. Dacă ți-ai dorit mereu să înveți să călărești, aici ai ocazia. La început instructorul cu calmul specific ardelenesc îți arată totul de la zero.

calarie cluj

După lecție, vezi cum te descurci și urmează plimbarea călare printre dealuri. Experiența este de uitat. Conexiunea cu tine, începută în biserică, se prelungește în aceste clipe, pentru că simți libertatea de a fi, fără granițele stresului și fără zgomote deranjante, doar tu, prietenii și peisajele impresionante.

Găsește gorunul de peste 200 de ani

Înainte de a te întoarce la cabană, oprește-te la gorunul cu vârsta peste 200 de ani. Acesta se află la 10 minute de centrul de echitație, într-un cimitir. Poate nu întâmplător ai ajuns la el, deoarece circumferința sa îți permite ție și prietenilor să îl luați în brațe deodată, și, precum spune tradiția, să îmbrățișezi un copac înseamnă să-ți iei energie, fix ceea ce căutai în această vacanță.

Hill Chalet: cabană din lemn, cu jacuzzi, în județul Cluj

Drumul urcă spre liniște, de-o parte și de alta domnesc pășunii și pădurea, iar printre brazi zărești Hill Chalet.

cabana cluj

cazare dealu negru cluj

Înaltă precum brazii, îmbrăcată precum natura, cabana îți deschide zâmbitoare ușa. Înăuntru dezvăluie un living modern, acompaniat cu ecourile trosnetului de lemn din șemineu. Bucătăria este la un pas distanță și dispune de tot ceea ce ai nevoie pentru a găti bunătăți. Scările te cheamă cu curiozitate să vezi cele cinci camere. Acestea sunt mobilate cu simplitatea elegantă a culorii trunchiului de copac.

living hill chalet

cabana cu semineu cluj

top cabane judetul cluj

semineu cabana cluj

cabana cluj

bucatarie hill chalet

cabana cluj

hill chalethill chalet

baie hill chalet

cabana cluj

Grădina este laitmotivul răsfățului – fie în jacuzzi, în hamac, la terasă, la grătar ori în jurul focului.

cabana cluj

Pregătește-ți bagajele și haide la drum!

Rezervă singur experiența!

Cauți o cabană cu jacuzzi, unde să mergi cu prietenii? Haide la Hill Chalet, în județul Cluj.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…