Emoția Munților: Cabană montană cu jacuzzi, situată în Munții Apuseni

Emoția Munților: Cabană montană cu jacuzzi, situată în Munții Apuseni

Emoția Munților: Cabană montană cu jacuzzi, situată în Munții Apuseni 911 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să petreci câteva nopți în vârf de munte? Emoția Munților este o cabană autentică, amplasată la altitudine, într-un cadru de basm.

Ești gata să afli ce face această cabană să fie atât de specială? Haide să aflăm împreună în rândurile următoare.

emotia muntilor fericet

Emoția Munților: Relaxare și confort într-un sat montan din Apuseni

Cu o capacitate maximă de 6 persoane, cabana dispune de 3 dormitoare duble și 3 băi. Autenticitatea cabanei vine de la elementele de lemn masiv folosite la design-ul de interior, dar și la exteriorul cabanei. Combinația de lemn și piatră pe care aceasta o are, face ca Emoția Munților să se integreze perfect în peisajul pitoresc al comunei Horea.

top cabane apuseni

La parter, cabana pune la dispoziția oaspeților un living open space cu șemineu. Aici vei găsi suficient spațiu pentru a petrece timp cu cei dragi. De asemene, tot aici se află și bucătăria complet mobilată și utilată cu zonă de dining.

cabana montana apuseni

cabane cu jacuzzi apuseni

La exterior, locația dispune de de un ciubăr frumos integrat în terasa cabanei, cu o panoramă superbă spre văile ce o înconjoară.  Șezlongurile te așteaptă și ele pentru a petrece puțin timp la soare. Se zice că bronzul de munte se păstrează cel mai bine!

emotia muntilor apuseni

Amplasarea și amenajarea acestei cabane au un singur scop: acela de a te transpune imediat într-o altă lume, unde liniștea și voia bună sunt la ele acasă.

cabana cu jacuzzi apuseni

Atracții și obiective turistice județul Alba

Atunci când alegi Emoția Munților alegi o întreagă experiență pentru că aici ai parte de numeroase atracții și obiective turistice pe care le poți bifa. Iată câteva dintre ele:

  • Probabil ai auzit de Răscoala condusă de Horea, Cloșca și Crișan. Ei bine, aici se află Casa Memorială a lui Horea și Frasinul, un muzeu dedicat memoriei lui Horea. Acesta a fost unul dintre conducătorii Răscoalei țărănești din 1784, iar Frasinul a fost un alt luptător important în cadrul acelui eveniment.
  • Drumul lui Iovan, Petreasa, cota 1600 este un traseu de hiking pe care mulți iubitori de aventură îl aleg. Pornirea se face fie din Poiana Horea, fie din comuna Horea, satul Zânzești.

  • La o distanță de aproximativ 1 ora de Emoția Munților, se află faimoasa peșteră Scărișoara. Aceasta este cunoscută datorită frumuseții sale și pentru faptul că adăpostește cel mai mare ghețar subteran din România.

  • Peștera Poarta lui Ionele, cunoscută și sub numele de Peștera Poarta Zmeilor este o altă atracție cunoscută a zonei. Aceasta este o peșteră spectaculoasă situată în Munții Apuseni, mai exact în Gârda de sus. Numele peșterii provine de la forma sa neobișnuită, care este asemănătoare cu o poartă imensă în piatră. Acest peisaj impresionant face ca peștera să fie una dintre cele mai cunoscute și vizitate atracții naturale din zonă. Vestea bună este că se află la doar 40 minute de cabană.

  • Cascada Vârciorog are o cădere de aproximativ 15 metri și se varsă într-o piscină naturală formată într-o zonă de piatră carstică. Accesul la cascada Vârciorog poate implica o scurtă drumeție sau un traseu ușor de urmat, dar poate varia în funcție de condițiile meteorologice.

Dacă planifici următoarea vacanță în Apuseni, trebuie să citești neapărat articolele de mai jos:

Obiceiuri și Tradiții în Apuseni: Descoperă o destinație de vacanță unică

15 Locuri de vizitat în Munții Apuseni: Atracții și obiective turistice de neratat

Ce și unde să mănânci în Munții Apuseni: Rețete culinare locale

Vacanță în Munții Apuseni? Descoperă o destinație turistică recunoscută internațional

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…