King’s Rock Cabin: Cabană montană în sălbăticia munților Piatra Craiului

King’s Rock Cabin: Cabană montană în sălbăticia munților Piatra Craiului

King’s Rock Cabin: Cabană montană în sălbăticia munților Piatra Craiului 870 555 Wildventure

King’s Rock Cabin – Rezervă acum

Acolo unde munții stau falnici împăduriți, acolo unde aerul e sănătate pură, acolo unde peisajele și natura sălbatică sunt o simfonie, acolo vă invităm să mergem, la King’s Rock Cabin, în Zărnești, județul Brașov. Aceasta este așezată într-un cadru pitoresc, fiind realizată din materiale ecologice, cu geamuri panoramice, din care apusul e uimitor. Cabana montană și-a prins rădăcinile tocmai la poalele munților Piatra Craiului, locul perfect de unde încep drumeții pe poteci misterioase și sălbatice.

king's rock cabin

king's rock cabin

king's rock cabin

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în Romania sălbatică. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc, creat cu drag pentru voi, călătorii pasionați de meleagurile pitorești.

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală, și după mergeți unde vă duce sufletul.

Gând de drumeții pe munte: conexiune cu sălbăticia și trasee de alpinism

Când vreți să fiți inundați de liniște, să vă conectați cu simplitatea uimitoare oferită de natură, vă recomandăm să mergeți într-o drumeție pe munte. Și, cum pricina face să ne aflăm tocmai la poalele munților Piatra Craiului, ne luăm rucsacul și pornim. Alegem un traseu de 6 km, până la Prăpastiile Zărneștiului. Mergem prin păduri, sub bocanci fosnesc frunzele și mai că ne-am arunca în piscina aceasta naturală. Bine că umbra pomilor se revarsă peste loc și soarele nu ne vede prea mult chipul, însă sunt zone unde suntem în prim-plan al reflectorului.

Ne oprim să imortalizăm momentul, bem puțină apă revigorantă de la Fântâna Botorog și continuăm drumul. Pe cărări e posibil să fiți furați de peisaje, liniște, susurul apei și indicatoarele care dezvăluie obiective turistice precum: Peștera Mică și Peștera Mare, traseul spre Bran, spre Vârful Omul. Acestea sunt demne de încercat, dar noi am plecat cu un gând în minte și acolo vrem să ajungem.

Suntem prinși între pereții infiniți ai munților, câteva urme de poteci ne mai arată calea. Ajungem la Prăpastiile Zărneștiului. Drumeția printre pereții stâncoși infiniți crește pofta de escalada pentru a vedea dincolo de vârfuri. Așa că, la Prăpastiile Zărneștilor pasionații de alpinism vor găsi trasee amenajate, un loc răcoros și spectaculos pentru o experiență unică.

Alte obiective turistice și experiențe de descoperit alături de cei dragi, în Parcul Național Piatra Craiului și împrejurimi:

 • Păduri virgine cu peisaje surprinzătoare;
 • Trasee alături de ghid montan, pline de captivare și educare despre floră și faună, precum și identificarea și recunoașterea  urmelor specifice lăsate de diferite specii din fauna sălbatică;
 • Vizitarea satelor montane Măgura și Peștera;
 • Descoperirea stânelor tradiționale;
 • Degustarea bucatelor locale: caș, brânză, mămăligă și alte delicii ale gospodinelor;
 • Mountain bike pe traseele special amenajate;
 • Zbor cu parapanta sau motoparapanta pentru cei care vor o experiență incredibilă și sunt la prima trăire spectaculoasă în briza aerului montan;
 • Echitație prin munte, în zona Plaiul Foii.

King’s Rock Cabin: o cabană magnifică unde să vă petreceți concediul la munte

Drumețiile prin munte ne-au adus înapoi la bază, plini de energie și cu o dorință aprinsă de a privi apusul prin geamurile panoramice de la King’s Rock Cabin. Ce moment! Ce senzație! Soarele pătrunde timid printre vârfurile împădurite și stâncoase, dând de înțeles că e timpul să ne odihnim și noi.

cazare zarnesti

cazare zarnesti

Cabana montană este construită din materiale ecologice – lemn și cărămidă – vechi, adunate de prin cotloanele satelor brănene. Frumusețea sa te farmecă încă de la prima vedere. Pozele vorbesc despre dragostea și conexiunea om – natură, iar aici doar despre acestea este vorba.

cabane piatra craiului

cabane piatra craiului

cabane piatra craiului

king's rock cabin

king's rock cabin

king's rock cabin

king's rock cabin

king's rock cabin

cabane piatra craiului

cabane piatra craiului

cabane piatra craiului

cabane piatra craiului

cabane piatra craiului

Interiorul este întruchiparea poveștilor din copilărie, pe vremea când ne ascundeam în pod ori în beci, și simțea mirosul îmbietor de lemn și cărămidă tigănească. Din podul copilăriei au fost aduse paturi din lemn confortabile, căzi de baie cu inspirație vintage, terasă din lemn pe care orice masă are prilejul de a fi servită în adierea muntelui și a peisajelor magice. 

Rezervați-vă singuri experiența

Un concediu la munte, în care drumețiile, alpinismul, parapanta vă duc pe cărări fabuloase ale sălbăticiei autentice, ale gustului bucatelor tradiționale, ale libertății depline și ale încărcării bateriilor. E tot ceea ce aveți nevoie, așa-i? Alături de partener, familie sau prieteni, alegeți o cabană autentică de munte.  Alegeți King’s Rock Cabin pentru o experiență memorabilă și odihnitoare în România.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

rezerva acumText: Alice Cazan

2 comentarii
 • Cristina Petrisor iunie 17, 2020 at 7:11 pm

  Siteul dvs nu lucreaza pentru rezervari sau informatii.
  As dori sa stou daca cabana Kings Rock e disponibila de pe 20 pe 22 Iunie si la ce pret.

  Multumesc

  • Buna ziua! In articol aveti mai multe butoane care trimit catre noua noastra platforma, Travlocals.com. Acolo puteti gasi toate detaliile care va intereseaza, puteti rezerva locatia necomisionat sau chiar sa contactati gazda.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…