Industrial Studio: Apartament spectaculos în centrul Bucureștiului

Industrial Studio: Apartament spectaculos în centrul Bucureștiului

Industrial Studio: Apartament spectaculos în centrul Bucureștiului 1620 1080 Wildventure

Plănuiești o escapada în capitala țării și cauți o cazare centrală, aproape de punctele de interes ale orașului?

Îți propunem Industrial Studio, un apartament modern situat în inima Bucureștiului, mai exact în Piața Universității.

Interiorul acestui studio a fost proiectat în stil minimalist, cu o notă de design industrial.

industrial studio bucuresti

Industrial studio: Cazare în centrul Bucureștiului

Dacă ești în căutarea unui apartament accesibil ca locație, aproape de punctele de interes, Industrial studio este locul ideal. Dacă pentru tine contează și aspectul sau ambianța locului în care te cazezi, e posibil să fi găsit ceea ce căutai.

Elementele industriale, îmbinate cu designul minimalist, au transformat acest studio într-un loc confortabil, în care să te refugiezi după o zi agitată pe străzile Bucureștiului.

apartament regim hotelier bucuresti

Situat pe Bulevardul Magheru, unul dintre cele mai populare bulevarde ale capitalei, apartamentul Industrial Sudio este ideal pentru 2 persoane. Compartimentarea este făcută astfel: 1 dormitor open space cu bucătăria și o baie. Mic, dar cochet, studioul este dotat cu aer condiționat care să te ferească de canicula din zilele toride de vară, iar seara te poți bucura de serialul tău favorit de pe Netflix.

industrial studio magheru

cazare in centrul bucurestiului

Ce să vizitezi în București

 1. Palatul Parlamentului, cunoscut sub numele de Casa Poporului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru civili ca suprafață din lume.
 2. Calea Victoriei a fost locul de întâlnire preferat al clasei aristocrate de pe vremuri. Acum, bulevardul este cunoscut pentru sutele de magazine de brand și cafenele care se găsesc pe o parte și alta a străzii.
 3. Ateneul Roman care adăpostește în prezent și sediul Filarmonicii „George Enescu”.
 4. Parcul Herăstrău este locul preferat de turiști și de bucureșteni. Pe lângă spațiul verde care înconjoară lacul Herăstrău, aici se află și restaurantele de top ale capitalei cu o vedere spectaculoasă spre lac. Grădina Japoneză, teatrul de vară, roata mare, Aleea Cariatidelor sunt alte atracții ale acestui parc.
 5. Centrul Vechi este zona cu cea mai mare încărcătura istorică din capitală. Acest lucru este datorat monumentelor care se află aici, a vestigiilor istorice, cât și a clădirilor de patrimoniu (Curtea Veche, Hanul lui Manuc, bisericile Stavropoleos și Sfântul Anton sau statuia Lupoaicei).
 6. Palatul Primăverii sau ”Casa Ceaușescu” a fost cândva reședința soților Ceaușescu. Acesta are peste 80 de camere și o curte imensă. Datorită interiorului luxuriant, astăzi, Palatul Parlamentului găzduiește numeroase petreceri private și gale.
 7. Palatul Mogoșoaia se află la aproximativ 15 km de București. Acesta îmbină elemente venețiene și otomane, fiind un monument istoric cu o arhitectură spectaculoasă. Parcul ce-l împrejmuiește oferă turiștilor cadrul perfect pentru relaxare.
 8. Therme este un centru wellness care se află pe Calea București. Aici te poți bucura de numeroasele piscine termale, saune, palmieri și masaj, fiind locul ideal de relaxare.

Ce să vizitezi în apropierea Bucureștiului

 1. Valea Doftanei
 2. Palatul Știrbei, Buftea
 3. Lacul Snagov
 4. Edenland Park
 5. Vulcanii noroioși
 6. Cheile Zănoagei
 7. Laguna Verde
 8. Rezervația de zimbri de la Bucșani

Dacă vrei să mergi ceva mai departe, în zona de nord a României, pe blogul nostru găsești zeci de variante pentru a-ți planifica sejurul. De la cazări spectaculoase, până la atracții mai puțin cunoscute din țara noastră, toate sunt prezentate pe blogul nostru de călătorii. Tu alegi zona, iar noi venim cu propunerile.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…