The House a la Cluj: Cazare inedită într-unul dintre cele mai faine orașe al Transilvaniei

The House a la Cluj: Cazare inedită într-unul dintre cele mai faine orașe al Transilvaniei

The House a la Cluj: Cazare inedită într-unul dintre cele mai faine orașe al Transilvaniei 2048 1536 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Dacă urmează să vizitezi Clujul, capitala tineretului, avem o propunere pentru tine. Un apartament situat în centrul Clujului, aproape de mijloacele de transport și punctele de interes ale orașului.

The House a la Cluj este un apartament inedit, unde elementele folosite în amenajarea spațiului oferă un aer boem și totodată un aer modern locului.

the house a la cluj

The House a la Cluj: Confort și design aparte

Locația pune la dispoziția oaspeților 10 locuri de cazare, în 2 apartamente diferite care au aceeași intrare. Primul apartament dispune de un living cu o zonă de dining și o chicinetă, un dormitor și o baie la parter.

cazare centru cluj

Etajul superior a cărei legătură este făcută prin intermediul unor scări din lemn masiv și sfori, găzduiește un dormitor, un living cu zonă de dining și o baie.

cazari inedite cluj

cazare centru clujului

Cel de-al doilea apartament pune la dispoziția oaspeților o zonă de luat masa și o chicinetă, un dormitor cu pat dublu și o baie proprie.

the house a la cluj apartament centru

cazare 2 persoane cluj

Ambele apartamente au o combinație de stiluri industrial, clasic și retro. Deși pare o combinație greu de imaginat, proprietarul a reușit să scoată în evidență anumite elemente, cum ar fi canapelele din living și scaunul de birou, singurele elemente de design minimalist din încăpere.

Cluj-Napoca: Capitala tineretului

Mai mult de o treime din orașul Cluj-Napoca este locuită de studenți care provin din toate zonele țări, dar și din Europa. Aici au loc numeroase festivale cunoscute atât la nivel național cât și la nivel internațional. Printre acestea se numără UNTOLD, TIFF, Electric Castle și multe altele.

Ce să vizitezi în Cluj

Clujul este un oraș plin de viață, cu locații care te vor face să îndrăgești de acest oraș. Străduțele pavate și cafenelele la colț de strada te poartă cu totul și cu totul într-o altă lume. Iată câteva locații care merită să le vezi:

 1. Piața Muzeului este cea mai veche piață din oraș, iar aici vei găsi clădiri cu arhitectură gotică și barocă. În această zonă poți vedea Biserica Franciscană și Mănăstirea Franciscană, Obeliscul Carolina și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.
 2. Piața Unirii care este în centrul Clujului. Aici se regăsește Biserica Sf. Mihail și Statuia lui Matia Corvin, iar în laturile pieței vei vedea mai multe clădiri celebre și localuri unde poți să te bucuri de o masă copioasă și de o cafea bună.
 3. Parcul Central este unul dintre principalele spații verzi din zona centrală a Clujului. Aici se află și Cluj Arena și Polivalenta care au găzduit numeroase meciuri de fotbal, handbal și nu numai.
 4. Cetățuia este un parc care cu siguranță nu trebuie ocolit. Situată la o altitudine mai mare, locația oferă o panoramă superbă asupra Clujului.
 5. Grădina Botanica este astăzi muzeu național. Aceasta este una dintre cele mai mari și complexe astfel de grădini din sud-estul Europei.

Zone turistice în apropierea Clujului

Dacă sejurul tău este mai lung, îți recomandăm să vizitezi și zonele din apropierea Clujului. Cele mai importante ar fi:

 1. Stufărișul de la Sic – aproximativ 35 km distanță
 2. Castelul Banffy – la 30 km distanță
 3. Lacul Tarnița – 31 km distanță
 4. Gilău – aproximativ 19 km distanță
 5. Lacul Beliș – aproximativ 57 km distanță
 6. Mărișel – la 56 km distanță
 7. Cascada Vălul Miresei – aproximativ 78 km distanță
 8. Valea Drăganului – aproximativ 75 km distanță
 9. Cheile Turzii – la 36 km
 10. Salina Turda – la 34 km

Pentru a vedea mai multe obiective turistice din țara noastră, cât și cazări inedite, poți vizita blogul nostru.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…