Străjerii Verzi, Șirnea: Cabane A-frame izolate în Munții Piatra Craiului

Străjerii Verzi, Șirnea: Cabane A-frame izolate în Munții Piatra Craiului

Străjerii Verzi, Șirnea: Cabane A-frame izolate în Munții Piatra Craiului 1440 1800 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Plănuiești să fugi câteva zile departe de oraș și să te izolezi într-o cabană în mijlocul pădurii?

Străjerii Verzi reprezintă un proiect cu 4 A-frame-uri situate în Șirnea.

Cabanele izolate în munți oferă peisaje spectaculoase pe durata a celor 4 anotimpuri, unul mai frumos ca altul.

Străjerii Verzi: Confortul de la capătul drumului

Străjerii Verzi este un loc care oferă liniște și confort. Locația pune la dispoziția oaspeților 4 cabane A-frame, fiecare fiind potrivită pentru 2 persoane. Cabanele se află într-o pădure de conifere care le integrează frumos în natură.

Ți-ar plăcea să te trezești într-un loc ca acesta? Așteaptă să vezi cum arată interiorul.

strajerii verzi sirnea

cazare sirnea brasov

Fiecare cabana are la parter un living spațios cu un șemineu, perfect pentru zilele friguroase de iarnă și o bucătărie complet mobilată și utilată. Tot aici se află zona de luat masa și o baie. Dormitorul are un pat dublu și se află la etaj, iar legătura cu parterul este făcută prin intermediul unor scări interioare.

cabana a-frame brasov

strajerii verzi brasov

La exterior, fiecare a-frame dispune de o terasă spațioasă, care este concepută ca zonă de relaxare pentru oaspeții săi. Un hamac, grătar pe gaz și o zonă de luat masa este pregătită pentru a-ți oferi tot confortul unui sejur de vis.

cazare inedita pentru 2 persoane brasov

cabane a-frame transilvania

Pe lângă aerul curat de munte și peisajele idilice, aici vei găsi o multitudine de activități. Drumeții in Piatra Craiului, plimbări pe multe trasee de biciclete marcate, călărie și degustări de brânzeturi tradiționale.

În plus, vei avea ocazia să servești mesele într-o gospodărie tradițională, amplasată pe coamă unei coline, cu view superb. Gazdă, Marghi, este o gospodină iscusită și cunoaște toate rețetele copilăriei. Așadar, pregătește-te pentru un festin culinar, la doar 1 km distanță de Strajerii Verzi. Apropo, drumul până acolo este superb.

Indiferent că alegi sezonul rece sau sezonul cald pentru a vizita acest loc, natura își joacă rolul. Peisajele superbe pe care le poți admira din interiorul cabanei sau de pe propria terasă sunt fascinante. Dacă nu ne crezi, lăsăm aici 2 poze din 2 sezoane diferite să te convingi și tu.

strajerii verzi iarna

strajerii verzi toamna

Activități pe care le poți face în Șirnea

Satul Șirnea este primul sat turistic din România, iar aici poți descoperi frumusețea sălbatică, obiceiurile și îndeletnicirile locuitorilor unui sat tradițional de munte. Dacă ajungi să petreci câteva zile în această așezare pitorească, iată câteva activități pe care le poți face:

 • Trasee turistice pe Piatra Craiului
 • Călărie în Țara Branului
 • Aventuri pe e-Bike
 • Plimbare prin satele brănene
 • Închiriere biciclete MTB clasice
 • Excursii cu mașini de teren

Obiective turistice în județul Brașov

Satele din jurul Brașovului oferă peisaje superbe asupra munților din zonă, iar printre acestea se numără și:

 • Satul Măgura este considerat unul dintre cele mai frumoase sate din Europa și este situat în interiorul arcului carpatic, chiar la poalele munților Bucegi și Piatra Craiului. Construcțiile pitorești și viața rurală atrag anual mii de turiști dornici de relaxare în natură.
 • Satul Peștera este cunoscut ca fiind locația cu cele mai frumoase peisaje din România. De-a lungul satului poți admira peisaje spectaculoase pe tot parcursul anului.

Pe lângă aceste sate de munte, județul Brașov oferă și unele atracții turistice renumite în țara noastră. Printre acestea se numără:

 1. Castelul Bran
 2. Castelul Cantacuzino
 3. Castelul Peleș
 4. Cetatea Râșnov
 5. Cascada Urlătoare
 6. Crucea Eroilor Neamului
 7. Bastionul Țesătorilor
 8. Canionul Șapte Scări
 9. Viscri
 10. Parc Aventura Brașov
 11. Piața Sfatului Brașov
 12. Biserica Neagră
 13. Punctul de belvedere de pe Tâmpa
 14. Strada Sforii Brașov
 15. Dino Parc Râșnov
 16. Sfinxul Bucegi
 17. Vulcanii Noroioși
 18. Biserica Neagră

Pe blogul nostru găsești zone frumoase, mai puțin cunoscute, cât și cazări inedite în diverse regiuni ale României. Dacă ești în căutarea unei escapade în țara noastră, sperăm ca blogul nostru să te inspire.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…