Moody Sun Studio: Cazare într-un Tiny House izolat din Comarnic

Moody Sun Studio: Cazare într-un Tiny House izolat din Comarnic

Moody Sun Studio: Cazare într-un Tiny House izolat din Comarnic 720 562 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Moody Sun Studio este un tiny house din Comarnic, amplasat într-o livadă, la marginea pădurii.

Cu toții am auzit despre aceste tiny house-uri și conceptul pe care îl au la bază: o viață simplă, dar aproape de natură.

Cum tot mai mulți oameni realizează că fericirea nu stă în lucrurile materiale, aceste refugii devin din ce in ce mai apreciate.

Moody Sun Studio Comarnic

Moody Sun Studio: Cazare inedită în județul Prahova

Moody Sun Studio dispune de o capacitate de 5 persoane, cu un singur dormitor și 3 paturi: 2 paturi matrimoniale și un pat single.

cazare in comarnic

De asemenea, locația dispune de un spațiu open space cu zonă de luat masa, zonă dedicată lucrului și o bucătărie mobilată și utilată. Probabil te întrebi unde încap toate acestea într-un spațiu atât de mic.

cazare pentru lucru remote comarnic

Ei bine, despre asta este vorba într-un tiny house. Folosirea spațiul într-un mod cât mai eficient, astfel încât să nu simți lipsa casei tale și integrarea naturii în interior prin suprafețele vitrate mari.

tiny house comarnic

cazare inedita in judetul prahova

La exterior, Moody Sun Studio are și o terasă de unde îți poți savura cafeaua dimineața. Tot în jurul cabanei se află și un foișor cu grătar, hamace și zone dedicate relaxării.

moody sun studio prahova

Acest Tiny House e perfect pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a schimba peisajul, chiar dacă alegi să lucrezi remote de aici. Altfel îți vine cheful de muncă într-un loc ca acesta!

Atracții și obiective turistice în Comarnic și împrejurimi

Dacă te-ai decis ca escapada ta să fie și despre explorarea zonei, iată câteva activități și obiective pentru tine:

  • O drumeție până la Vf. Comarnic poate fi chiar relaxantă. Este un traseu ușor și oferă o panoramă spectaculoasă.
  • La doar 19 km distanță de cazare, Lacul și Barajul Paltinu oferă o priveliște încântătoare. Este un lac de acumulare pentru apă potabilă, întins pe o lungime de 3 km.

  • Pentru iubitorii de senzații tari, un zbor cu parapanta la Teșila este activitatea ideală.
  • Muzeul Cinegetic de la Posada se află la doar 8 km distanță de Moody Sun Studio. Acesta reprezintă o destinație populară pentru iubitorii de vânătoare și pentru cei interesați de istoria și cultura zonei Posada. Muzeul găzduiește o colecție impresionantă de arme, trofee de vânătoare, obiecte de artă populară și alte exponate legate de tradițiile și obiceiurile vânătorii din regiune.
  • Puțin mai departe, la aproximativ 20 de km de cazare se află stațiunea montană Sinaia. Pasionații de schi pot alege pe timp de iarnă să se bucure de o zi pe pârtie la cota 2000, iar pe timp de vară să viziteze faimosul castel Peleș.

  • Dacă tot am ajuns în zona Valea Prahovei, ar fi păcat să nu ajungi și la Cascada Urlătoare de la Bușteni, Palatul Cantacuzino, Castelul Știrbey și Peștera Ialomiței 

Dacă vrei să vezi mai multe cazări spectaculoase din țara noastră sau chiar atracții mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de experiente care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…