Moon Resort: O oaza de relaxare pe Valea Prahovei

Moon Resort: O oaza de relaxare pe Valea Prahovei

Moon Resort: O oaza de relaxare pe Valea Prahovei 2048 1536 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă invităm la Moon Resort, să aveți parte de o relaxare aparte în Bușteni. În tumultul de pe Valea Prahovei, la poalele Bucegilor, drumul serpuieste spre o oaza de relaxare modernă, ce pare decupată din revistele de design.

Ferestrele panoramice fac cu ochiul, pentru că stând în pat veți privi direct tabloul însuflețit al muntelui. Haideți să descoperiți experiențele unice!

moon resort busteni

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda.

Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Un weekend diferit la munte: peisaje impresionante, inițiere în echitație și comori arhitecturale

Relaxarea voastră de weekend arată așa: trezire într-un peisaj sublim, aer curat, energie oferită de natură și multă voie buna. Porniți pe cărări. Fie alegeți ca alegeti să vedeți frumusețea zonei cu bicicleta, fie prin drumeție, veți rămâne cu amintiri impresionante.

La doar 10 minute de mers pe jos de la cazarea voastră se află Castelul Cantacuzino. Cu o grădină impresionantă, construcția dezvăluie în interior o incursiune în trecut, săli de recepție în care vă puteți închipui dineurile de altădată, pereții sunt pictați cu istorie și poveștile ghidului lămuresc fiecare detaliu bizar al castelului.

După ce ați vizitat impozantul castel, admirați din plin peisajul montan din leagănul suspendat în copac. Clipe de inocență și de bucurie vor fi resimțite, iar pozele vor fi capturate sublim în acest decor din Bușteni.

Orice parte din grădină este perfectă pentru fotografii uimitoare, așa că sigur vă veți poticni clipe bune aici.

Mereu ați admirat în filme cum de la castel cavalerii gonesc pe cai eleganti? V-ați dorit să încercați o astfel de experiență, dar nu ați avut ocazia?

La Parcul de aventură al Castelului Cantacuzino puteți încerca o experiență unică – inițierea în echitație cu cal sau ponei (pentru copii). Acum trăiți propriul film, zâmbiți și capturați momentul.

Experiențele continuă să vă atragă la Castel: tiroliana, tirul cu armă cu lunetă, tirul cu pistol, airsoft-ul și tirul cu arcul. 

Exploratorii de comori naturale vor descoperi la aproximativ o oră de mers pe jos de la Moon Resort o impresionantă cădere de apă – cascada Urlătoarea.

Traseul este facil, aerul răcoros adie lin, freamătul pădurii se aude, iar natura în simplitatea ei oferă peisaje uimitoare. Nu aveți cum să nu vă îndrăgostiți de acest loc.

Moon Resort: Cazare de top pe Valea Prahovei

Fermecați de plaiurile montane vă întoarceți la Moon Resort, cazarea unică din Bușteni care continuă linia stării voastre de exaltare. E magie ce se întâmplă în acest weekend, se zice că s-a cernut poțiune magică de relaxare și răsfăț peste voi. Profitați de aceste clipe!

cazare busteni case mobile

moon resort busteni

moon resort busteni

top cazari busteni

top cazari valea prahovei

moon resort

moon resort

cazari top valea prahovei

cazari top valea prahovei

Construite din lemn și metal, înconjurate de pădure, căsuțele vă poftesc înăuntru.

Paturi confortabile, încăperi cu design contemporan, geamuri panoramice îndreptate spre crestele montane, care să vă fie pe post de televizor, ducându-vă cu gândul undeva departe.

Seara, pe terasă, in fata unui pahar de vin, veți fi imbiati de briza montana si de apusul superb.

Rezervați-vă singuri experiența!

Când vreți să evadați din agitația orașelor, să încercați experiențe diferite de tot ceea ce ați făcut vreodată și căutați un loc la munte care să vă relaxeze, alegeți o cazare unică, Moon Resort.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…