Mountain Lodge: Poate cea mai spectaculoasă cazare din Râșnov

Mountain Lodge: Poate cea mai spectaculoasă cazare din Râșnov

Mountain Lodge: Poate cea mai spectaculoasă cazare din Râșnov 1149 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Mountain Lodge este destinația ideală dacă îți dorești să cunoști luxul montan în România.

Cabana este situată în Râșnov și oferă oaspeților un view spectaculos direct din livingul proprietății.

mountain lodge rasnov

Mountain Lodge: Cabană de lux în Carpați

Cabana dispune de 10 locuri de cazare în 3 dormitoare. De asemenea, un living comun și o zonă de dining te așteaptă să petreci câteva zile de liniște, în timp ce admiri peisajele idilice prin suprafetele vitrate supradimensionate. O bucătărie complet mobilată și utilată îți este pusă la dispoziție, impreună cu 4 băi și o terasă imensă.

Mountain Lodge rasnov

top cabane rasnov

top cabane brasov

cabane de lux brasov

Locația oferă și un loc de joaca pentru copii și un jacuzzi perfect pentru a te relaxa după o drumeție sau de ce nu, după o zi petrecută pe pârtie.

cazare cu jacuzzi rasnov

Avantajul acestei vile este intimitatea pe care o oferă oaspeților. Deși geamurile primează în arhitectura cabanei, locația este înconjurată de natură. Astfel, fiecare sezon va oferi un tablou spectaculos celor care vor alege să pășească pe această proprietate.

Mountain Lodge rasnov

Arhitectură și design, asemenea unui chalet elvețian

Combinația de lemn și piatră nu este intotdeauna rustica sau tradiționala. Mountain Lodge demonstrează exact contrariul. Această vilă demonstrează că luxul poate fi integrat fără probleme într-un cadru pitoresc.

cazare inedita rasnov

Ce să vizitezi dacă petreci câteva zile la Mountain Lodge

Râșnovul este cea de a 3-a stațiune de interes național din județul Brașov. Turiștii optează pentru această zonă datorită aerului proaspăt, a elementelor de arhitectură specifice și a istoriei.

Cetatea Râșnovului este una din cele mai bine păstrate cetăți țărănești din Transilvania și este situată pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov.

Dino Parc este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud Estul Europei. Locația a devenit un sanctuar de distracție pentru copiii din întreaga lume și oferă micuților o varietate de activități. De la expoziții, ateliere de pictură, cinema 9D, la tiroliană și trasee de aventură.

Peștera Valea Cetății este singura peșteră din Brașov care a fost amenajată pentru turiști la standarde europene. Intrarea principală se află la o altitudine de 790 de metri, iar aceasta este deschisă pentru vizitatori din anul 2011. Considerată un adevărat monument al naturii, peștera se află într-o zonă protejată a Masivului Postăvaru si este una dintre cele mai importante atracții ale zonei.

Cheile Râșnoavei este o zonă perfectă pentru escaladări montane și alpinism. Chiar daca nu se întind pe zeci de kilometri, cheile sunt spectaculoase. Pereții abrupți ai stâncilor sunt foarte apreciati de turiști și mai ales de persoanele pasionate de alpinism. Cele mai frumoase astfel de trasee sunt Santinela Cheilor sau Surplombele de Aur. De asemenea, tot aici poți face și bungee jumping și via ferrata.

România este o țară care are foarte multe de oferit: de la cazări spectaculoase, la atracții și obiective turistice care nu trebuie ratate. De aceea, blogul nostru te va ajuta să descoperi aceste locații.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…