NorAtlas Heritage: O locație izolată, unde ai vrea să te trezești zilnic

NorAtlas Heritage: O locație izolată, unde ai vrea să te trezești zilnic

NorAtlas Heritage: O locație izolată, unde ai vrea să te trezești zilnic 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Lasă gălăgia în urmă, clădirile triste și zgomotul agasant care este fără oprire!

Astăzi îți prezentăm o locație izolată într-o zonă superbă.

Este vorba de NorAtlas Heritage, aflat în satul Varlaam, județul Buzău.

Ajungi aici ghidat de firul apei, iar dintr-o dată,o poiană largă se deschide și zărești căsuța. Pare că tot locul ar fi desenat.

cazari pentru cuplu noratlas heritage

Îmbrăcată în lemn, cu geamuri imense, ce lasă la iveală o imagine de vis, căsuța te ademenește înăuntru.

În interior dezvăluie simplitatea confortului care bucură sufletul. Ai tot ceea ce poți să îți dorești – un living cu TV, o bucătărie, o baie și un dormitor la etaj.

Haide să faci băi inedite, să vezi flăcări care ard din pământ și să vizitezi un muzeu unic în țară.

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Băi unice în România, care înlătură stresul, estompează ridurile și lasă pielea catifelată

Așa cum am zis, stresul este plecat în concediu în acest petec pitoresc, iar odată cu el, pleci și tu spre răsfăț. În satul Varlaam încearcă o experiență unică în România – băile în cadă de lemn, cu zer, lapte, miere și petale de trandafiri, care îți lasă pielea catifelată și te deconectează total de la cotidian, proiectându-te cumva într-o lume a zeilor.

Baia tradițională cu zer, veche de peste 200 de ani, este un program de refacere fizică și psihică. Printre beneficiile acestor băi se numără: întărirea unghiilor, întărirea părului, catifelarea pielii, hidratarea pielii uscate, estomparea ridurilor, tratarea alergiilor. 

ce sa faci in buzau

Ritualul de îmbăiere durează jumătate de oră, iar efectele se resimt imediat. În cadrul ritualului, este recomandat să bei dimineața, pe stomacul gol, un cocktail cu zer, care ajută la digestie și să mănânci foi cu lapte –o supă locală, iar la cină bulz de Varlaam.

Aceste băi cu zer sunt la mare căutare în Alpi, iar noi le avem în propria țară, dar sunt prea puțin știute… De aceea, dă de veste și prietenilor de locul unic, plin de beneficii, aflat în satul Varlaam, județul Buzău.

Admiră un fenomen natural incredibil – Focul Viu

La 35 de km de NorAtlas Heritage, în satul Terca, se află Focul Viu. Fenomenul uimitor, unde flăcările ies din pământ, se mișcă și își schimbă poziția pe o jumătate de hectar, este generat de gazele naturale, care ies prin crăpăturile scoarței terestre și se aprind pe neașteptat.

Acestea pot atinge înălțimi impresionante, în funcție de puterea vântului. Flăcările pot ajunge la o sută de centimetri înălțime și rezistă în cele mai aprige condiții meteo.

Pentru a le vedea, străbați pe jos un traseu de jumătate de oră cu natură abundentă, liniște și peisaje minunate. Odată ajuns la Focul Viu, se spune că orice dorință ți-ai pune se va îndeplini.

Recent, la aproximativ 14 km a fost descoperit un al doilea Foc Viu, în județul Buzău.

Descoperă un muzeu unic în țară

În comuna Colți, la aproximativ o oră de mers cu mașina de NorAtlas Heritage, este situat un muzeu unic în țară – Muzeul Chihlimbarului, care adăpostește cel mai mare bulgăre de chihlimbar din lume.

Poți vedea mărgele, bijuterii, flori de mină, un femur de mamut care a trăit acum 2,5 milioane de ani în județul Buzău.

Chihlimbarul de Colți este considerat unul dintre cele mai valoroase din lume, considerându-se că el are o vechime de peste 40 de mii de ani.

Localnicii spun că piatra de chihlimbar este un talisman ce le aduce noroc, îi ferește de rele și le vindecă anumite boli, ei purtând piatra ca accesoriu la mână sau gât.

NorAtlas Heritage: TinyHouse în mijlocul naturii, în județul Buzău

Într-un crâmpei paradisiac, în satul Varlaam, județul Buzău, se află o cazare izolată de lumea agitată – NorAtals Heritage.

Căsuța este construită din lemn, cu geamuri uriașe, prin care natura se revarsă precum într-o pictură.

Când vei ajunge aici, sufletul va urla de bucurie, privirea va poza la infinit, iar mintea își va dori să se poată trezi zilnic în acest paradis.

NorAtlas Heritage este o cazare adults only și are o capacitate pentru 2-4 persoane.

tiny house buzau

În interior sublimul este dat de mobilierul minimalist, care iti asigura de fapt tot confortul de care ai nevoie și anume: living-ul cu TV, bucătăria, baia și dormitorul la etaj.

Începe-ți dimineața pe terasă, bucură-te de aer curat si savurează o cafea aromată. Privește ecranul naturii și în sfârșit profită la maxim de timpul pentru tine!

Pregătește-ți bagajul și haide la relaxare!

Rezervă-ți singur experiența!

Cauți o cazare izolată? Vrei să uiți de stres, să te răsfeți în baie cu zer și petale de trandafir, să vizitezi locuri inedite din România și să mănânci produse locale? Haide la NorAtlas Heritage, în satul Valaam, județul Buzău.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…