On Top Chalet: Cabană cu un view ce îți taie respirația

On Top Chalet: Cabană cu un view ce îți taie respirația

On Top Chalet: Cabană cu un view ce îți taie respirația 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ce contează, de fapt, când tot ai avut zile grele? Să te aduni cu cei dragi, să povestești, să râzi și să te relaxezi.

Așa că astăzi îți povestim despre o cabană impresionantă la munte, cu ciubăr, aflată în satul Șimon, județul Brașov – On Top Chalet.

on top chalet

Cabana este situată pe un deal, iar oriunde ai sta, inclusiv în pat, ai parte de un view care îți taie respirația, lăsând în priviri peisaje pitorești, fortărețe muntoase, cu vârfuri acoperite de nea.

Interiorul este modern, iar căzile lângă fereastră, leagănul, șemineele sunt elemente care surprind și te duc într-o senzație de paradis.

Ia-ți prietenii și haide aici!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Distracție pe Buggy sau ATV

Așa e că te-ai îndrăgostit de priveliște și de apa fierbinte din jacuzzi?

Totuși, dacă te hotărăști să ieși și să explorezi împrejurimile, uite ce sa faci in Bran si imprejurimi. La aproximativ 10 minute de On Top Chalet se află centrul de inchirieri ATV. Aici poți să închiriezi autovehicule cu tracțiune 4×4 și să pornești într-o excursie cu peisaje cum nu ai mai văzut altundeva.

Traseele sunt off-road, gândite atât pentru începători, cât și pentru experimentați. Pentru ca senzațiile să fie cât mai fun, să ai parte de adrenalină la maxim și de peisaje wow, un ghid profesionist te va însoți.

Canionul Tamina: Un loc magic cu cascade inlănțuite

O altă experiență pe care merită să o încerci este traseul Canionul Tamina.

După o oră de mers prin pădure, o simfonie a apei se aude, este Cascada Tamina. Aceasta se află la 1000 de metri altitudine și este inedită prin cele 5 căderi de apă, care s-ar fi format prin prăbușirea unei peșteri. La baza ei se află o scară și poți merge, practic, prin cascadă.

Închipuie-ți o scară care pare că urcă spre cer, stânci invadate de mușchi, pereții lor care par că ar cădea pe tine, valuri de apă zgomotoase, care curg prin fața ta și multă sălbăticie. O senzație care te scoate cu totul din cotidian!

Canionul Tamina este și o experiență extraordinară dacă iubești escaladarea, pentru că pe pereții stâncoși sunt amenajate peste 70 de trasee, cu grade diferite de dificultate.

Reține! Fii echipat corespunzător de munte, cu bocanci, haine sport, mănuși, fluier pentru a face zgomot deoarece în zonă se spune că sunt urși, un mic rucsac cu apă și gustări.

Ce poți să faci într-o vacanță prelungită în Brașov și imprejurimi?

Vizitează orașul Râșnov, printr-un tur ghidat;

Mănâncă tradițional la o acasă la localnici;

mancare traditionala in brasov

experienta culinara locala in brasov

Descoperă cel mai mare parc de dinozauri din Europa – Dino Park;

Vizitează frumosul Castel Bran;

Vizitează Muzeul Brănean, care este un mic sătuc tradițional;

Descoperă istoria fotografiei, aparate vechi de 100 de ani, un aparat foto mai mic decât un săpun, La Cabane Aux Images.

On Top Chalet: Una dintre cele mai spectaculoase cabane scandinave din România

Pe un deal mărginit de munți pictați în vârf cu alb și urme de vată de zahăr lăsate pe cer de cine știe ce uriași, în satul Șimon începe o poveste a ta și a celor dragi, despre relaxare.

Și pentru că magia plutește în aer, o cabană spectaculoasă cu jacuzzi te așteaptă. Este vorba de On Top Chalet.

on top chalet

Cabana are o fațadă complet vitrată, care te atrage înăuntru precum un magnet. În interior găsești 6 dormitoare duble, cu paturi confortabile din care să privești natura în tihnă… doar atât.

Unul dintre dormitoare are cadă amplasată lângă ferestre, altele au leagăne în care să visezi. Ai 6 băi. Totodată, ai zonă de dining cu șemineu, unde poveștile să prindă contur de amintiri pe viață. Și mai ai o bucătărie utilată complet, grătar afară, o terasă mare, acoperită plus alte trei terase descoperite, TV Smart și WIFI.

Aici te îndrăgostești de peisaj, de aerul curat, de liniște și uiți de toate acele zile grele pe care le-ai avut. 

*Cabana se inchiriaza doar integral.

Pregătește-ți bagajele și haide la drum!

Rezervă singur experiența!

Cauți o cazare cu ciubăr la munte? Vrei să mergi cu cei dragi, să vă relaxați, să colindați cărările de munte, obiectivele turistice și să mâncați tradițional? Haide la On Top Chalet, o cabană scandinavă din satul Șimon, Bran.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…