Organicle Lodge: O altfel de experiență în Harghita

Organicle Lodge: O altfel de experiență în Harghita

Organicle Lodge: O altfel de experiență în Harghita 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Organicle Lodge este un tiny house amplasat în Sâncraieni, județul Harghita și oferă oaspeților o experiență completă.

Aici vei avea ocazia să te reconectezi la natură și la traiul simplu, dar tihnit.

organicle lodge sancraieni

Organicle Lodge: Cabana unde tradiționalul și modernul se îmbină perfect

Organicle Lodge poate găzdui până la 4 persoane, având un dormitor, o baie și o canapea extensibilă.

La parter se află un living generos cu un hamac suspendat, special conceput pentru a te relaxa în timp ce admiri priveliștea oferită de amplasarea cabanei.

De asemenea, tot la parter se află și o bucătărie cu zonă de luat masa și o baie, iar la etaj se află dormitorul cu pat dublu.

cazari cuplu harghita

cazare 2 persoane harghita

organicle lodge

tiny house harghita

La exterior, cabana pune la dispoziția oaspeților o terasă și o zonă special amenajată pentru grătar.

Organicle Lodge este perfectă pentru a-ți reîncărca bateriile după o perioadă aglomerată și te invită să te bucuri de liniște, in mijlocul naturii.

organicle lodge harghita

top cazari harghita

Ce poți vizita în zonă

Deși zona nu este atât de mediatizată, are foarte multe de oferit. De la peisaje, la atracții turistice care nu trebuiesc ratate, odata ce ai poposit pe aceste meleaguri. Mai jos am făcut o selecție de obiective pe care să le vizitezi dacă ai șansa să ajungi în zonă.

  • Lacul Sfânta Ana este singurul lac vulcanic din sud-estul Europei. Lacul nu are un izvor sau curs de apă care să-l alimenteze, aceasta depinzând în totalitate de precipitațiile căzute de-a lungul anului.
  • Tinovul Mohoș este o mlaștină acidă în care materia organică se descompune foarte greu. Din acest motiv, vei găsi aici arbori și o serie de plante insectivore numite popular roua cerului. Doar o mică parte din tinov se poate vizita și aceasta doar însoțit de un ghid sau un grup organizat.
  • Statuia Inima Lui Iisus a devenit una dintre atracțiile principale ale județului. Aceasta este cea mai mare statuie a Lui Iisus din Europa de Est. Denumită Inima Lui Iisus, statuia are o înălțime de aproximativ 22 de metri și e construită din fier și oțel inoxidabil.

  • Mlaștina Borșaroș este parte a Sit Natura 2000. Locul este faimos datorită celor 108 izvoare de apă minerală rece, bogate în sodiu, magneziu, calciu și hidrocarbonați. Toate acestea contribuie la formarea unui habitat optim pentru multe specii de plante și animale rare.
  • Baia Calugarilor este locul unde are loc pelerinajul de Rusalii la care participa sute de mii de unguri catolici. Pe acest teritoriu se află mai multe izvoare de ape minerale, iar grădina conține mai multe băi construite în stil popular special pentru pelerini.
  • Cetatea Miko este cel mai important monument al orașului Miercurea Ciuc. Cetatea a fost construită între 1623-1631, în stil neorenascentist.
  • Parcul Mini Transilvania este singurul parc tematic, cu machete ale unor clădiri istorice din România. Este situat la Băile Szejke, în apropierea orașului Odorheiu Secuiesc.

  • Rezervația Naturală Dealul Sării este una dintre cele mai spectaculoase zone din Transilvania. Suprafața de 66 de hectare a rezervației naturale se află la sud-vest de stațiunea turistică Praid și se suprapune peste domul de sare Muntele de Sare (576 m).

România este o țară spectaculoasă, care deține atracții turistice vizitate de turiștii din toată lumea. Dacă ești în căutarea unui sejur sau cauți o escapadă de o zi undeva în România, blogul nostru e gata să îți sară în ajutor. Zeci de cazări inedite și obiective mai puțin cunoscute sunt gata să fie descoperite.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…