Pike Inn: Paradisul din Delta Dunării

Pike Inn: Paradisul din Delta Dunării

Pike Inn: Paradisul din Delta Dunării 1280 852 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Pike Inn este un loc special, amplasat în Dunavățu de Sus.

Accesul cu mașina până la locație este posibil, fiind totodată punctul perfect de plecare in explorarea Deltei Dunării.

pike inn delta

Pike Inn: Cazare spectaculoasă într-o zonă protejată

Locația se află la distanță relativ egală pe apă de Tulcea, Sulina și  Sf Gheorghe. Așadar, acesta este locul perfect din care poți accesa principalele atracții turistice din Delta Dunării, cel mai sălbatic ecosistem umed al Europei.

cazare delta dunarii cu piscina

Pike Inn oferă oaspeților 24 de locuri de cazare în 12 camere. Fiecare cameră are paturi separate și baie proprie.

De asemenea, Pike Inn dispune de o bucătărie comună cu un living generos, o sală de ședințe, training sau petreceri dedicate grupurilor de 20-25 de persoane.

Indiferent că vrei să te relaxezi cu familia, să organizezi un curs sau workshop, locația este dotată cu toate cele necesare pentru a face posibile aceste lucruri.

Stilul rustic și atmosfera intimă primează în acest loc conceput pentru relaxarea oaspeților.

pike inn dunavat

La exterior, există un jacuzzi, o piscină și o saună pentru un plus de relaxare. Terasa pensiuni te așteaptă să te bucuri de o priveliște de vis în timp ce savurezi o băutură.

În fața pensiunii se află un ponton unde acostează bărcile locației. Pontonul este punctul de plecare în excursiile de explorare a Deltei si unul din colțurile cele mai fotografiate de către turiști.

cazare cu piscina delta dunarii

pike inn dunavatu de sus

Delta Dunării: Paradisul natural al Europei

Delta Dunării se găsește la capătul unui drum ce depăşeşte 2860 de km. Acest drum reprezntă un impresionant bazin hidrografic, care acoperă mai mult de 80% din suprafaţa Europei.

Una dintre cele mai frumoase delte ale Europei se formează chiar la noi în țară. La punctul de revărsarea al celui de-al doilea fluviu ca mărime al continentului in Marea Neagră.

excursii delta dunarii

Delta Dunării găzuiește un număr mare de plante acvatice şi terestre, precum și colonii de pelicani, cormorani si alte pasari rare. De asemenea, zona este cunoscută și pentru numărul mare de specii de pești cu valoare ecologică dar şi economică ridicată.

Activități pe care le poți face în Deltă

Frumusețile Deltei se pot vedea prin explorarea canalelor. Fie că optezi pentru un tur ghidat sau o aventură cu caiacul, ambele îți vor oferi o experiență unică.

Cele mai frumoase experiente le vei avea în zonele mai puțin accesibile și cunoscute. Există zone pe care doar un localnic le cunoaște și pentru asta merită să mergi într-un tur ghidat.

Însă, multe peisaje spectaculoase sunt în canale foarte înguste pe care o barcă mare nu poate ajunge, iar în acest caz o excursie cu caiacul este perfectă.

Poți opta pentru relaxarea pe plajele din Sulina sau Sf. Gheorghe. Dacă nu vrei să ieși pe apă poți opta pentru plimbări cu bicicleta sau doar să te relaxezi într-un ambient cat se poate de plăcut și familiar.

Pescarii se pot distra chiar pe canalele din jurul pensiunii Pike Inn. Dacă vor o zonă mai îndepărtată se pot deplasa cu ambarcațiunile pe care pensiunea le pune la dispoziție. Fie că ești pasionat de pescuitul de crap, somn sau alte specii de pește, gazdele pensiunii te vor ajuta să găsești locurile cele mai bune.

Delta Dunării este un ecosistem fabulos, cu o biodiversitate greu de egalat. Dacă vrei să îți planifici un sejur în Deltă, pe blogul nostru vei găsi articole dedicate acestei zone, precum și cazări pentru toate gusturile.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…