Pensiunea Ohana: Cazare cu piscină, jacuzzi și o priveliște panoramică la poalele Munților Făgăraș

Pensiunea Ohana: Cazare cu piscină, jacuzzi și o priveliște panoramică la poalele Munților Făgăraș

Pensiunea Ohana: Cazare cu piscină, jacuzzi și o priveliște panoramică la poalele Munților Făgăraș 1280 720 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

O cazare la poalele Munților Făgăraș cu o priveliște panoramică și facilități premium te așteaptă! Pensiunea Ohana se află în localitatea Viștișoara, din județul Brașov, și oferă condiții excelente pentru recreere.

Ți-am stârnit interesul? Hai să aflăm mai multe despre această cazare în următoarele rânduri.

pensiunea Ohana brasov

Pensiunea Ohana: Oaza ta de liniște și relaxare la poalele munților

Locația este una retrasă, situată în mijlocul naturii, dar suficient de aproape de numeroasele atracții și obiective turistice din zonă.

Pensiunea Ohana dispune de 14 locuri de cazare, în 5 dormitoare cu baie proprie fiecare.

cazare inedita in muntii fagaras

cazare judetul brasov

Livingul este unul comun și este suficient de mare pentru ca toții oaspeții să se poată relaxa și să poată socializa.

pensiunea Ohana muntii fagaras

La exterior, Pensiunea Ohana pune la dispoziția turistilor o curte imensă cu loc de joacă pentru copii, terasă, un foișor cu grătar și parcare privată. Terasa este închisă și este dotată cu sistem audio, kit karaoke, videoproiector și ecran 4K. Perfectă pentru o mică petrecere cu prietenii, nu-i așa?

cazare cu loc de joaca fagaras

pensiunea ohana Viștișoara

Pentru un plus de relaxare, oaspeții se pot bucura de piscina exterioară sau, de ce nu, chiar de jacuzzi-ul care le este pus la dispoziție.

cazare inedita cu jacuzzi muntii fagaras

cazare cu piscina brasov

De asemenea, cei dorinici de masaje terapeutice și de relaxare cu pietre vulcanice pot anunța gazda și vor avea parte de aceste serviicii.

Atracții și obiective turistice în județul Braș0v și împrejurimi

Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus se află la doar 5 Km distanță de Pensiunea Ohana. Aceasta este unul dintre cele mai frumoase monumente istorice din România, fiind o capodoperă a arhitecturii românești, cu o fațadă impresionantă și o serie de elemente decorative ce amintesc de stilul baroc.

Izvorul Părintelui Arsenie Boca este o atracție spirituală și turistică din Munții Făgăraș, lângă Cheile Cibinului. Potrivit tradiției locale, apa izvorului ar avea proprietăți vindecătoare și ar fi fost sursa de inspirație pentru Părintele Arsenie Boca în timpul șederii sale la mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus. Izvorul a devenit o destinație populară pentru pelerinaj și turism religios, fiind vizitat anual de mii de oameni care caută alinare spirituală sau vindecare pentru diverse afecțiuni.

Pentru cei dornici de mișcare și puțină adrenalină, Aventura Parc Drăguș din Sâmbăta de Sus te așteaptă. Parcul se întinde pe o suprafață de peste 7 hectare și oferă o varietate de activități pentru toate vârstele, inclusiv tiroliană, cățărare pe stânci, trasee de aventură, biciclete și multe altele.

Tot în zona pensiunii vei găsi și alte atracții și obiective turistice importante. Printre acestea se numără:

  • Herghelia de Lipițani Sâmbătă de Jos – 9 Km
  • Cascada Bâlea Lac – Transfăgărășan – 16 Km
  • Căsuța răsturnată – 15 Km
  • Povestea Calendarului -25 Km
  • Castelul de Lut Valea Zânelor – 25 Km

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și obiective turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…