Pensiunea Cuplu Călător, Jurilovca: Paradisul din inima Deltei Dunării

Pensiunea Cuplu Călător, Jurilovca: Paradisul din inima Deltei Dunării

Pensiunea Cuplu Călător, Jurilovca: Paradisul din inima Deltei Dunării 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Dobrogea este o regiune renumită pentru mixul cultural, bio-diversitate, peisaje fabuloase și gastronomie delicioasă.

Îți dorești o vacanță aici?

Pensiunea Cuplu Călător și-a deschis porțiile anul trecut, în Jurilovca, una dintre cele mai frumoase așezări din Delta Dunării.

Adună gașca și haide să pășim în minunata lume a celui mai sălbatic ecosistem umed al Europei.

pensiunea cuplu calator dobrogea

Pensiunea Cuplu Călător: Cazare inedită în Delta Dunării

Cu o capacitate de 16 locuri de cazare, Pensiunea Cuplu Călător te așteaptă să îți creezi câteva amintiri anul acesta. Fiecare dintre cele 8 camere are o tematică diferită, incluzând într-un mod foarte interesant diverse elemente specifice locului.

cazare inedita delta dunarii

cazare spectaculoasa delta dunarii

top cazari delta dunarii

Livingul spațios și biblioteca locației sunt spațiile comune care îți pun la dispoziție numeroase cărți despre istoria zonei și nu numai.

cazare inedita pe malul lacului dobrogea

Decorată în stilul caselor tradiționale din zonă, cu alb și albastru, locația îți oferă tot confortul de care ai nevoie. La exterior, pensiunea deține o curte imensă și spațiu suficient de joacă pentru copii sau adulți, o saună, o zonă specială pentru BBQ și masă de ping pong. Asadar,

Pensiunea Cuplu Călător nu este doar un refugiu în Delta Dunării, ci și un loc care se poate transformă la nevoie într-un cuib al divertismentului pentru ține și prietenii tăi.

Serile tematice și distracția în grădina pensiunii nu sunt ceva neobisnuit. Momentele memorabile alături de ansamblurile folclorice din Jurilovca sunt de neratat.

pensiunea cuplu calator tulcea

In plus, locația îți transformă sejurul într-o adevărată experiență culinară, așa că, aici vei putea avea parte de gastronomie locală, cu majoritatea produselor din grădina proprie sau de la producătorii din zonă.

Locația este perfectă pentru a descoperi această regiune unică: excursii cu barca în Delta Dunării și Laguna Razim-Sinoe, plimbări cu bicicleta la cetăți și așezări antice, relaxare pe Plaja Gura Portiței sau în caiace pe canalele de adăpost ale bătrânilor pescari.

cazare delta dunarii

Activități și atracții turistice Dobrogea

  • Parcul Național Cape Doloșman
  • Centrul de Monitorizare Ornitologica Grindul Lupilor
  • Insula Bisericuța Roman Castellum
  • Rezervația naturală Dealul Călugăru Iancina
  • Turnul romano-bizantin de la Sălcioara – Capul Iancina
  • Rezervația Naturală Dealul Bujorului
  • Mosque”Gazi Ali Pașa”
  • Pădurea Babadag – Codru
  • Situl arheologic „Cetatea Enisala”

Delta Dunării este si ea la o aruncatura de bat de Pensiunea Cuplu Calator. Aici sunt atât de multe atracții turistice încât ai nevoie de un sejur prelungit pentru a le explora.

Delta Dunării este o destinație perfectă pentru aventură. Acest loc magic este o adevărată oază de biodiversitate, cu o faună și floră unică în Europa. Aici puteți face plimbări cu barca pentru a explora canalele și lacurile sălbatice, puteți admira păsările migratoare în timp ce vă bucurați de plaja nisipoasă.

În plus, Delta Dunării oferă o varietate de activități de agrement, precum pescuitul, kayak-ul, observarea animalelor sălbatice și ciclismul. De asemenea, puteți explora satele tradiționale din apropiere și să gustați din bucatele delicioase ale bucătăriei locale.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

 

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…