Codrul Alb, Natural Hobbit House: Experiență unică, într-un loc de poveste

Codrul Alb, Natural Hobbit House: Experiență unică, într-un loc de poveste

Codrul Alb, Natural Hobbit House: Experiență unică, într-un loc de poveste 1200 800 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Codrul Albeste o casă naturală, ascunsă în versantul unui munte.

Experiența pe care ți-o oferă acest loc este una autentică, de la amplasament, până la serviciile oferite.

codrul alb apuseni

Natural Hobbit House: Cazare unică în Codrul Alb

Casa de hobbit se află într-un peisaj de poveste, înconjurată de natură. Locația este concepută pentru a asigura un confort optim în orice anotimp. Aici vei găsi un loc răcoros vara și unul călduros iarna.

cabana codrul alb

Cabana Codrul Alb este cazarea perfectă pentru un cuplu. Cei 30 mp ai căsuței sunt compartimentați astfel: un dormitor cu pat dublu, o baie și un living cu un șemineu. Bucătăria este separată de casă, însă este mobilată și utilată.

cazari inedite cuplu

cazari cuplu apuseni

cabana codrul alb apuseni

Locația permite oaspeților să evadeze din cotidian și să facă o călătorie în trecut. Îndeletnicirile de aici sunt cu totul diferite, de la spartul de lemne, la contemplatul în natură. Asa ca, indiferent de iei sau nu cu tine grijile, acestea vor dispărea rapid.

top cazari apuseni 2 persoane

Proprietarii sunt adepții unui trai simplu, cu hrană și produse locale. Dacă vă doriți un sejur la această căsuță, gazdele vă vor face un tur al proprietății, cu informații despre hrana și permacultura pe care o practică.

codrul alb apuseni

Ce să vizitezi în județul Alba

Cabana Codrul Alb se află în comuna Horea, judeţul Alba, iar turiştii pot găsi locuri de o frumuseţe rară în această zonă. De la peisaje montane spectaculoase, peşteri, trasee montane, până la un bogat tezaur de tradiţii şi obiceiuri populare.

Transurșoaia

Este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România. Acesta porneşte din localitatea Albac, județul Alba şi urcă la o altitudine de 1300 de metri, ajungând până în Huedin, județul Cluj. Drumul străbate poieni și păduri iar la un moment dat acesta șerpuiește prin munți și oferă turiștilor peisaje mirifice.

Pe drumul dintre Mătișești și Horea se află cele 12 izvoare binecuvântate. Lângă ele se află popasuri special amenajate cu construcții de lemn, tradiționale. Fiecare izvor are un nume și o poveste, iar amenajările sunt unice.

Rimetea: Satul unde soarele răsare de 2 ori

Rimetea se numără printre localitățile de top ale țării noastre, un loc care uimește prin frumusețea sa autentică. Satul este renumit prin autenticitatea păstrată de-a lungul anilor. Aici simți că pășești într-o altă lume. De la intrarea în sat, căsuțele albe cu ferestre verzi, din lemn, sunt neschimbate de secole.

Turiștii care aleg să viziteze satul în Iulie se pot bucura de acest fenomen unic și acela că soarele „răsare” de două ori. Datorită amplasării acestuia la baza muntelui, soarele răsare, apoi dispare după creasta acestuia și răsare din nou. Fenomenul a atras sute de turiști anual în această lună de vară.

Cetăţile Ponorului: Cel mai mare complex carstic din România

Numite și „Everestul speologiei românești”, cetățile se află în Padiș și oferă peisaje și trasee spectaculoase. Intrarea în peșteră se face printr-un portalul de 70 de metri înălțime si 30 de metri lățime. Aici începe adevărata aventură prin peșteră.

Ești în căutarea unor cazări inedite în România, dar vrei să vizitezi și împrejurimile? Pe blogul nostru vei găsi toate cele necesare pentru a avea un sejur de vis, într-o locație pe măsura așteptărilor.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…