Portal Village: Resort premium în Mărginimea Sibiului

Portal Village: Resort premium în Mărginimea Sibiului

Portal Village: Resort premium în Mărginimea Sibiului 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Portal Village este o locație unică în România. Aceasta reconectează valorile lumii contemporane la traiul simplu si tihnit din trecut.

Situată în Sibiel, locația este un glamping premium cu un concept unic atât din punct de vedere al arhitecturii, cât și din punct de vedere al diversității serviciilor oferite.

Portal Village

Portal Village: De la suferință la extaz

Locația are o poveste frumoasă în spate, experiențele și traumele proprietarului fiind cele care au transformat acest loc în ceea ce este astăzi:

„Acest proiect, înainte să devină Portal Village, a avut forma unei suferințe existențiale cu care m-am luptat ani de zile și care era declanșată periodic, de fiecare dată când puneam presiune pe mine încercând să reușesc în toate, să strălucesc, să inovez, să-mi salvez prietenii sau a iubi cu pasiune.

Întreaga mea ființă, cu toate fațetele ei personale, sociale și profesionale înțelesese, atunci, nevoia arzătoare a unui RESET autentic, nu doar de suprafață! Așa s-a declanșat în mine impulsul de a începe în căutarea „Sanctuarul Interior”, ca spațiu de inițiere pentru recunoaștere, renaștere, auto-reinventare și restabilire a Sensului.”

Acestea fiind cuvintele Ancăi Munteanu, proprietara Portal Village.

cazare in Sibiel

Portal Village: Conexiunea om-natură

Scopul locației din Sibiel este de a reactiva conexiunea dintre om și natură prin intermediul ospitalității și eco-divertismentului. Glampingul pune la dispoziție 16 locuri de cazare în 8 Bungalouri.

top cazari marginimea sibiului

Fiecare bungaloul este echipat cu toate cele necesare pentru a-i oferi fiecărui călător to ceea ce are nevoie. Deși este o locație eco-friendly, serviciile oferite sunt complete. De la room service si acces automatizat, la WI-FI, telefonie, prize electrice si date, tot contextul de care ai nevoie pentru a petrece câteva zile perfecte.

top cazari Sibiu

Design-ul și arhitectura bungalourilor sunt concepute în așa fel încât să ajute această conexiune a omului cu natura. Ambient simplu și calm, în tonuri complementare de mesteacăn și gri-uri, cu accente de alb și ocru. Materialele ecologice folosite mențin aerul proaspăt de pădure chiar și în interior.

Portal Village sibiel

Fațada de sticlă are scopul de a anula bariera dintre om și natură, oferind cadrul ideal de relaxare și meditare.

Vatra: Punctul central al locației

Locația oferă și un punct de întâlnire al oaspeților. Așa cum vatra este cunoscută de pe vremuri ca punct central al existenței unei comunitati, așa își are și Portal Village vatra sa. Un spațiu multifuncțional chiar în centrul incintei, cu o capacitate de 24 de locuri, pe două niveluri: parter și mansardă.

restaurant portal village

Preparatele servite la locație nu sunt doar tradiționale, ci sunt și ecologice. Produsele folosite sunt certificate și provin de la producători locali.

restaurant fine dining sibiu

restaurant Portal Village

Pe lângă restaurantul pe care îl pune la dispoziție, clădirea găzduiește și o librărie. Vatra reprezintă și o oază de serenitate, ideală pentru studiu și relaxare. Aici vei găsi o colecție valoroasă de volume, atent selectate pentru a fi în conformitate cu ceea ce are locul de oferit.

cazare spectaculoasa sibiu

Vortex SPA: Relaxare pentru trup și suflet

cazare cu spa sibiu

Portal Village îți pune la dispoziție saună, masaj, zonă interioară de meditație, ritualuri wellness și aromaterapie. Denumirea de Vortex vine de la întregul circuit care are loc în zona de spa, care se manifestă asemenea unui vortex capabil să alunge oboseala și negativitatea. De asemenea, te poți bucura și de câteva ore petrecute în ciubărul pus la dispoziție oaspeților.

cazare cu ciubar sibiu

Tot aici poți să ai parte de un ritual de purificare de 60 de minute, pe baza celor 5 elemente: Pământ, Aer, Foc, Apă și Ether. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii foloseau aceste ritualuri, iar astăzi, Portal Village restaurează ritualul ancestral.

centru spa judetul sibiu

Ești în căutarea unor cazări inedite din țara noastră? Accesează blogul nostru și vei găsi cele mai spectaculoase cazări și obiective turistice mai puțin cunoscute din România.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…