Ursa Mică Glamping Resort: Cazare în glamping, la poalele Pietrei Craiului

Ursa Mică Glamping Resort: Cazare în glamping, la poalele Pietrei Craiului

Ursa Mică Glamping Resort: Cazare în glamping, la poalele Pietrei Craiului 960 530 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă propunem o vacanță de vis la Ursa Mică Glamping Resort, în corturi de lux, în mijlocul grădinii sălbatice a Carpaților.

În natura veșnic verde, îmbinări de arbuști și țesături albe și-au găsit locul pentru a ferici orice privitor. Totul emană pacea, liniștea și relaxarea pe care le căutați cu atâta ardoare în fiecare zi.

ursa mica glamping resort

Interiorul corturilor de lux e brodat în motive tradiționale românești, în puritatea albului, în eternul verde al brazilor și în galbenul călduros al Soarelui.

De dimineața, la prânz sau seara, e o feerie să priviți panorma din scorbura cortului.

Răsfățul are loc în saună și în ciubărul din lemn. Seara oferă o priveliște splendidă spre corturile, care parcă sunt niște făclii pe cer.

ursa mica glamping resort

ursa mica glamping resort

ursa mica glamping resort

Bucatele preparate din ingrediente naturale au un gust aparte: ciorbă cu afumături, mămăligă, tochituri, prăjituri și câte și mai câte delicii vă așteaptă.

Răsfăț în saună, în ciubăre cu apă caldă și panoramă de vis pe coamele carpatine

Ați ajuns în cel mai spectaculos loc din Romania pentru a vă împlini un vis. Uitați de probleme, de sarcinile de la locul de muncă și relaxați-vă! Scăpați de orice grijă!

Haha, toate trec și se rezolvă cât ați spune glamping… și după, din nou, țup în ciubăr. Inspirați aerul proaspăt de munte și bucurați-vă de frumusețea ce vă înconjoară. Sauna asemeni unei căsuțe din povești are efect terapeutic pentru starea de bine.

ursa mica glamping resort

sauna ursa mica

Conectați-vă cu natura prin plimbările cu bicicleta, descoperind fauna și flora pădurii carpatine. Simțiți stânca muntelui, prin escaladări cu echipament special. Nu vă temeți de noi începuturi, și dați-vă șansa la o experiență inedită!

escalada piatra craiului

Dacă v-ați hrănit sufletul și mintea, aveți nevoie să vă hrăniți și gustul. Ospățul pe coamele carpatine are un gust deosebit, știți de ce? Pentru că e făcut din produse naturale, crescute cu grijă la ferme și pregătite după cele mai bune rețete.

Iată ce delicii vă așteaptă: ciorbă cu afumături, mămăligă, tochituri, prăjituri, clătite, și câte și mai câte așteaptă să fie de voi aflate și gustate.

mancare ursa mica glamping resort

mancare ursa mica glamping resort

mancare ursa mica glamping resort

bar ursa mica

Ursa Mică Glamping Resort: corturi de lux în mijlocul pădurii carpatine

Ursa Mică Glamping Resort oferă călătorilor o vacanță de neratat în mijlocul naturii sălbatice din Carpații românești. Locația e una secretă, aflată între Piatra Craiului și Bucegi, ideală pentru cei care caută liniște și relaxare.

Iubirea și grija pentru natură, a proprietarilor Ursa Mică Glamping Resort, i-a făcut să aleagă alimentarea de energie electrică prin panouri solare și a apei din pârâurile milenare ce străbat pajistile alpine.

Ursa Mică Glamping Resort oferă o panoramă superbă, indiferent de zi sau de noapte. Cele 12 corturi impermeabile, oferă răcoare în zilele toride și căldură, prin intermediul sobei, în zilele friguroase.

cazare glamping piatra craiului

cazare glamping piatra craiului

cazare glamping dambovicioara

cazare glamping dambovicioara

ciobanesc dambovicioara

restaurant ursa mica glamping resort

S-ar putea crede că levitați în cort, pentru că acesta este amplasat la 3 metri înălțime față de sol, pe un cadru de lemn ce servește drept terasă. Interiorul glamping-ului vă așteaptă cu mobilier din lemn și predominantele motive tradiționale românești, îmbinate cu nuanțe din natură. Confortul este unul premium: saltele cu spumă, lenjerie de pat din materiale alese, satin și bumbac.

cazare glamping romania

cazare glamping romania

cazare glamping romania

cazare glamping romania

cazare glamping romania

cazare glamping romania

Grupurile sanitare sunt un confort căutat de orice călător în vacanțe de acest gen. Aici modernul nu s-a lăsat păcălit de natură, și a pus accentul pe dorințele drumețiilor. Ca atare, dușurile și toaletele moderne sunt separate între femei și bărbați.  

grup sanitar glamping

Noaptea lăsați mintea să se joace cu imaginația, stați pe terasă sau în pat, privind spre stele și puneți-vă dorințe. Terasa vă oferă o panoramă de vis, corturile la lăsarea nopții parcă devin lampioane. Imortalizați momentul si creați-vă amintiri pentru o viață!

ursa mica glamping resort

Porniți la drum într-una dintre cele mai frumoase experiențe din România!

Pionieri pe piața glampingurilor din România

Ursa Mică a deschis primul glamping resort din România în anul 2016, în comună Nucșoara, din județul Argeș.

ursa mica glamping resort

Tot din 2016 sunt reprezentanții CanvasCamp în România și în alte țări din Sud-Estul Europei, furnizând corturi de lux prin platforma Canvas Camp tuturor celor care iubesc glampingul.

În 2019 au lansat Huzur Glamping – Pop-up Glamping Anywhere, un concept absolut nou pe piață, care aduce experiența glamping la cheie în diverse locații ( de ex. Domeniul Știrbey ) sau ocazii (SummerWell).

Huzur Glamping poate fi semnătură unui eveniment creativ și cu adevărat deosebit – de la petreceri private de nuntă sau botez și evenimente corporate, la cazare pe durata festivalurilor.

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Căutați o vacanță inedită pe meleaguri românești?

Vă surâde ideea să stați din zori, până în noapte în saună sau în ciubărul cu apă caldă?

Vreți să dormiți într-un cort de lux în mijlocul pădurii carpatine?

Haideți pe noua noastra platforma, Travlocals.com, si rezervati-va experienta direct de la gazda, fara taxe si comisioane suplimentare. Veti putea sa verificati singuri disponibilitati, preturi, facilitati, regulile casei sau politicile de rezervare.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu
  • Buna ziua! Eu si prietenul meu suntem interesati sa ne bucuram de acest loc pentru 5 zile in luna august. Insa am rugamintea sa imi spuneti daca este pet friandly, deoarece noi avem un membru patruped in familie pe care ne docim sa il laum cu noi.
    Astept raspunsul dvs.

    Multumesc,
    Sorina Dinu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…