Sihastru in Haita Land: Cazare cu priveliște panoramică în județul Suceava

Sihastru in Haita Land: Cazare cu priveliște panoramică în județul Suceava

Sihastru in Haita Land: Cazare cu priveliște panoramică în județul Suceava 1350 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ce zici de o cazare în vârf de munte și cu o priveliște care îți taie răsuflarea? Sihastru in Haita Land este o cabană discretă ca umbra dintre doi brazi. Aceasta este situată în Gura Haitii, județul Suceava.

Cu suficient spațiu pentru odihnă și relaxare, casa devine definiția intimității. Așadar, ești gata de o nouă aventură? Hai să vedem ce pune la dispoziție această cazare inedită din Bucovina.

sihastru haita land

Sihastru în Haita Land: cazare inedită în inima naturii

Peisajele ce o înconjoară și altitudinea la care e situată fac această cabană una atât de specială. Cu o capacitate de 3 persoane, la parter se află zona de living, o chicinetă și baia, iar la etaj vei găsi zona de dormit.

cazare inedita la munte

haita land gura haitii

Fii confortabil, explorează, relaxează-te în hamac și citește! Bucură-te din plin de experiența pe care o ai la Haita Land.

top cabane suceava

Terasa oferă o priveliște minunată spre Munții Călimani, iar amplasarea cabanei în vârf de deal îți va oferi apusuri și răsărituri spectaculoase.

sihastru haita land

Pare a fi locația ideală pentru o escapadă romantică, nu-i așa?

Atracții și obiective turistice în Gura Haitii și împrejurimi

Schitul 12 Apostoli este o mănăstire ortodoxă situată în apropierea drumului european E85, care leagă Suceava de Bucovina și de restul țării. În interiorul bisericii există o serie de fresce realizate în stil neobizantin, care ilustrează scene biblice și istorice importante. De asemenea, biserica găzduiește o serie de icoane vechi, cu valoare artistică inestimabilă.

Cei dornici de aventură pot opta pentru numeroase trasee turistice în zonă. Fie că vrei să faci o scurtă plimbare sau vrei adevărate aventuri prin zonele muntoase ale județului Suceava, iată câteva destinații de parcurs. Poți opta pentru o drumeție spre Stâncile Lucaciu, Vf. Pietrele Roșii sau Vf. Călimanu Cerbului.

Exploatarea de sulf din Gura Haitii reprezintă o fostă exploatare minieră de suprafață situată în Munții Călimani. Pe lângă această carieră de sulf trec numeroase trasee turistice. Astfel, fie te oprești să cercetezi puțin zona, fie te pregătești pentru următorul traseu.

Parcul Național Călimani este unul dintre cele mai mari parcuri naționale din România și oferă o varietate impresionantă de peisaje cu vârfuri înalte, păduri dense, lacuri alpine și pajiști înalte. Călimani este, de asemenea, una dintre cele mai importante zone de protecție a biodiversității din România, găzduind numeroase specii rare de plante și animale.

Pe lângă frumusețea peisajelor naturale, Parcul Național Călimani oferă și o gamă largă de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism montan, escaladă și pescuit. Este o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de natura și de peisajele pitorești ale Transilvaniei.

La 28 de km de Sihastru in Haita Land se află Vatra Dornei. Aici poți vizita numeroase obiective turistice cum ar fi Muzeul de Științe ale Naturii și Cinegetică, Muzeul Etnografic, Izvorul Santinelă sau chiar să schiezi pe pârtiile din stațiune pe timp de iarnă.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii este gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…