Wooden Barn, Zăbala: Cazare inedită, cu ciubăr, într-un sat pitoresc din Covasna

Wooden Barn, Zăbala: Cazare inedită, cu ciubăr, într-un sat pitoresc din Covasna

Wooden Barn, Zăbala: Cazare inedită, cu ciubăr, într-un sat pitoresc din Covasna 1024 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești în căutarea unei cabane pentru tine și gașca ta? Wooden Barn este o cazare inedită din Zăbala, județul Covasna, perfectă pentru un grup de prieteni sau de ce nu, o escapadă în doi.

Ciubăr, liniște deplină și peisaje pitorești te așteaptă să petreci un weekend în mijlocul naturii.

wooden barn guesthouse zabala

Wooden Barn: Cazare într-un hambar modern, recondiționat

Deși la exterior este un hambar vechi din lemn, interiorul te va uimi. Cu elemente moderne, dar care și-au păstrat autenticitatea, Wooden Barn îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

Locația are o capacitate de 9 persoane, în 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie.

cazare inedita zabala

Oaspetii cazați aici vor dispune de un spațiu comun cu living, zonă de dining și o bucătărie complet mobilată și utilată. Seara se vor putea aduna în jurul șemineului, depanand amintiri sau pur și simplu se pot relaxa citind o carte.

wooden barn zabala

La exterior, Wooden Barn dispune de o grădină imensă și de un ciubăr cu apă sărată, numai bun pentru relaxare, indiferent de anotimp.

cabana cu ciubar covasna

Cei dornici de activitate pot opta pentru ciclism. Cabana pune la dispoziția oaspeților și biciclete pentru a explora zona.

cazare in judetul covasna

Obiective și atracții turistice județul Covasna

Zăbala, localitatea unde se află Wooden Barn, este un loc pitoresc, încadrat de jur împrejur de dealuri care îi conferă o frumusețe aparte. Iată câteva atracții și obiective pe care le poți vizita în scurta ta vacanță în Covasna.

Castelul Mikes din Zăbala este o atracție cunoscută în zonă și este  unul dintre puţinele domenii istorice în care mai trăiesc chiar urmașii familiei care l-au clădit.

La doar 30 de minute de cabană se află Cetatea Ika, numit și Turnul Ciunt. Aceasta se află în Munții Bodocului, localitatea Cernatul de Sus, și a fost ridicată în secolul IVX, având rol de apărare.

Biserica fortificată Sf. Emeric din Ghelința este prima și cea mai veche biserică din partea superioară a regiunii Trei Scaune. Este un monument unic din punct de vedere architectural și al istoriei artelor.

Dacă ești dornic de adrenalină, ai posibilitatea să observi urșii sălbatici din Balvanyos. Stațiunea se află la 30 km distanță și aici vei găsi o rezervație protejată prin lege, cunoscută pentru frumusețea peisajului, dar și pentru numeroasele sale activități turistice. Aici există multe trasee special amenajate pentru drumeții și ciclism, cu posibilitatea de a admira natura în toată splendoarea ei.

Dealul Pivnițele Mari se află în vecinătatea localității Zăbala, în Moacșa. Atracția reprezintă un simbol maghiar al solidarității. Drumul este alcătuit din 12 porți care te duc până la o cupolă adăpostită de 12 trunchiuri de pin. Locul este perfect pentru a face o plimbare prin acest loc încărcat de istorie.

Peștera Puturosu sau Peștera Sulfuroasă este o altă atracție turistică care atrage anual zeci de turiști. Peștera este cunoscută pentru mirosul puternic de sulf, de unde a primit și această denumire.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii este gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…