The Palo: Cabane spectaculoase pe Valea Prahovei, cu jacuzzi și cinema în aer liber

The Palo: Cabane spectaculoase pe Valea Prahovei, cu jacuzzi și cinema în aer liber

The Palo: Cabane spectaculoase pe Valea Prahovei, cu jacuzzi și cinema în aer liber 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ai nevoie de o escapadă la munte? The Palo sunt 2 a-frame-uri spectaculoase din Predeal, Valea Prahovei.

Design ultra-modern, intimitate, confort, jacuzzi, cinema în aer liber și un peisaj montan superb sunt facilități care transformă această locație într-una inedită.

Sună bine, nu? Hai să vedem împreună care este capacitatea, compartimentarea și ce au de oferit aceste cabane fancy.

the palo predeal valea prahovei

The Palo: Confort și intimitate, într-o locație de pe Valea Prahovei

Proiectul The Palo constă in 2 cabane A-frame, fiecare având o capacitate de 4 persoane. Parterul constă într-un living spațios și frumos luminat cu canapea extensibilă, zonă de dining, o chicinetă și o baie.

Peretele vitrat dezvăluie un peisaj montan sălbatic, amplasamentul fiind la poalele unui versant împădurit, pe malul unui râu.

Dormitorul se află la etaj și deține un pat dublu.

cabana a-frame valea prahovei

the palo cazare spectaculoasa predeal

Piesa de rezistență la The Palo este jacuzzi-ul și cinemaul în aer liber.

După o zi pe pârtia de la Predeal, cât de bine te relaxezi în ciubărul cabanei, în timp ce vizionezi un film sub cerul înstelat?

cazare cu ciubar valea prahovei

Tot la exterior se află și o zonă barbeque, comună pentru cele 2 cabane.

the palo cinema in aer liber

Activități și obiective pe Valea Prahovei

În sezonul rece, Valea Prahovei este cu adevărat spectaculoasă. Aici găsești peisaje minunate și zeci de activități pe care le poți desfășura. Iată câteva dintre acestea:

  • Pârtiile de schi de la Sinaia, Predeal, Bușteni și Azuga sunt deschise pe tot parcursul iernii. Iubitorii de sporturi de iarnă se pot bucura de zăpadă din plin în această zonă.

  • Turele de off-road și cu ATV-urile sunt și ele destul de renumite pe Valea Prahovei.
  • Castelul Peleș, cel mai renumit de la noi din țară, fiind totodată și gazda unor filme internationale.

  • Castelul Cantacuzino, clădit în anul 1911, și-a păstrat arhitectura și povestea între zidurile clădirii, iar dacă ajungi în Bușteni, locația chiar merită vizitată mai ales pentru view-ul superb.

  • Castelul Iulia Hașdeu este un castel creat de către Bogdan Petriceicu Hasdeu în memoria fiicei sale, Iulia Hasdeu (numit și „Castelul Magului de la Câmpina”). Această construcție este una specială din cauză că este realizată aproape exclusiv pe baza informațiilor și planurilor transmise de către Iulia (din „lumea de dincolo”) în cadrul ședințelor de spiritism organizate de tatăl său.

  • Cascada Urlătoare este situată în Parcul Natural Bucegi, fiind un obiectiv ușor accesibil.
  • Babele și Sfinxul din Bucegi sunt formațiuni naturale care atrag anual sute de vizitatori, atât români cât și străini.
  • Cascada Tamina oferă un peisaj superb după aproximativ o oră și jumătate de drum prin pădure. Traseul este accesibil doar pe jos, urcarea fiind pe scări de metal, stânci și lanțuri.
  • Salina Slănic Prahova este cea mai mare salină din Europa. Orașul este cunoscut pentru lacurile sărate (numite și Băi): Baia Baciului, Baia Verde și Baia Roșie, precum și pentru minele Salina Veche și Salina Nouă.

Deși este una dintre cele mai aglomerate zone din țară, Valea Prahovei deține numeroase atracții turistice din României. Este, cu siguranță, o zonă care merită vizitată.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

 

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…