Căsuța cu Stuf: Confort si rafinament, pe malul lacului, în Delta Dunării

Căsuța cu Stuf: Confort si rafinament, pe malul lacului, în Delta Dunării

Căsuța cu Stuf: Confort si rafinament, pe malul lacului, în Delta Dunării 2048 1536 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Vrei să ai parte de o experiență memorabilă într-un loc unic din România? Căsuța cu Stuf este propunerea noastră de astăzi, o cazare faină, situată în Delta Dunării.

Un design ce îmbină elementele autentice cu cele moderne, bucate savuroase, muzică bună și ambianță plină de farmec. Toate acestea într-o pensiune din Jurilovca.

Ți-am stârnit interesul? Articolul de azi îți prezintă o cazare inedită în cel mai sălbatic ecosistem al Europei.

casuta cu stuf delta dunarii

Căsuța cu Stuf: Un cuib confortabil din care să explorezi sălbăticia Deltei Dunării

Situată în Jurilovca, lângă unul dintre cele mai frumoase lacuri din Delta Dunării, Căsuța cu Stuf este destinația perfectă pentru o vacanță memorabilă cu prietenii sau familia.

cazare spectaculoasa Delta Dunarii

Locația pune la dispoziția oaspeților 10 locuri de cazare în 5 dormitoare cu baie proprie. Căsuța se rezervă atât integral, cât și pe cameră. Astfel, dacă planifici o escapadă în cuplu sau într-un grup mai restrâns, acest aspect nu ar trebui să-ți dea bătăi de cap.

cazare cuplu jurilovca

La parter, locația este alcătuită dintr-un living spațios, cu zonă de relaxare și zonă de dining, iar separat se află o bucătărie complet mobilată și utilată.

casuta cu stuf delta dunarii

casuta cu stuf jurilovca

Etajul pensiunii este destinat zonei de odihnă. Aici se regăsesc dormitoarele, fiecare cu pat dublu și baie proprie.

cazare inedita jurilovca

La exterior, Căsuța cu Stuf are amenajată o terasă imensă, perfectă pentru toată gașca, cât și un ponton de pe care poți admira apusuri memorabile pe lac.

casuta cu stuf delta dunarii

Activități în Delta Dunării

Cu siguranță zona merită mai mult decât 2 nopți petrecute, așa că am pregătit o listă de activități pe care le poți face pentru a-ți transforma escapada în Delta Dunării într-o vacanță de neuitat.

  • Pescuitul este una din activitățile recreative pe care le poți face în Deltă. Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este zona satului Mila 23.
  • Plimbările cu SUP-uri si Caiace sunt cele mai bune variante de a descoperi Delta Dunării, fără a afecta ecosistemul sălbatic. Canalele din mijlocul Deltei îți vor oferi experiențe inedite, te vor ajuta să descoperi și să te redescoperi.

  • Observarea păsărilor este o altă activitate renumită în Deltă. Urmărește păsările sălbatice in mediul lor natural. Nu trebuie sa fii un mare pasionat de păsări ca să fii impresionat de spectacolul oferit de cele peste 200 de specii pe care le poți găsi aici.
  • Plimbările cu căruța în pădurea Letea și prin satul cu același nume. Odată ce ai pășit pe aceste meleaguri, parcă te-ai întors cu câteva sute de ani în urmă, iar zona este una cu adevărat autentică.
  • Incearcă gastronomia locală! Preparatele din această zonă sunt cu adevărat gustoase, având multiple influențe etnice.
  • Plimbarea cu barca la apus este de-a dreptul romantică și aici se organizează foarte multe astfel de excursii.
  • Relaxare pe plaja de la Sulina. Aici nisipul este o plajă întinsă, cu nisip foarte fin, numai bună pentru a te relaxa și a te bucura în zilele călduroase de vară.

Ești în căutarea unui sejur în Transilvania, Moldova, Oltenia, Banat sau Muntenia? Vrei să descoperi noi locații pe care nu ai apucat să le vezi încă? Pe blogul nostru vei găsi sute de cazări inedite și atracții turistice de peste tot din țară.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…