Observatoarele de faună Comisu și Bunea: Făgăraș Wildlife Experience

Observatoarele de faună Comisu și Bunea: Făgăraș Wildlife Experience

Observatoarele de faună Comisu și Bunea: Făgăraș Wildlife Experience 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă propunem o escapadă unică în Munții Făgăraș, la Observatoarele de faună Comisu și Bunea, două cabane ecologice realizate din lemn, în care mâncarea este pregătită cu ingrediente locale, aerul este extrem de curat, liniștea este tot ceea ce aveți nevoie și peisajele naturale sunt doza de energie. De aici începe aventura voastră în sălbăticie. 

Trebuie sa stiti inca din start ca observatoarele nu sunt accesibile cu masina, asadar experienta incepe cu o drumetie (mai scurta sau mai lunga, in functie de programul pe care il alegeti) pentru a ajunge la locul de cazare.

Oaspetii au posibilitatea sa aleaga intre o experienta relaxanta, confortabila, premium la cabana Bunea (15-20 min de mers pe jos) sau o experienta plina de adrenalina, energie si aventura la observatorul Comisu (1.5-2 h de mers pe jos).

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Libertate și adrenalină la cote maxime, în Munții Făgăraș

Așteptați cu nerăbdare să vedeți ce urmează? Start la aventurăăă!!! Vă așteaptă o porție zdravănă de drumeție pe munte, de aproximativ două ore, doar așa puteți ajunge la cazare.

Pe traseu veți merge alături de un ghid, care vă va purta printre cele mai frumoase locuri: păduri virgine, pârâuri cu apă răcoritoare, faună bogată pe care o veți putea observa chiar și din cabana voastră amplasata la marginea golului alpin.

Satic, Arges

Muntii Fagaras

Observatoarele Bunea si Comisu Muntii Fagaras

 

Ați ajuns în vârful lumii, așa vă veți simți, pentru că aveți toată libertatea la picioarele voastre. E liniște, aer extrem de curat, peisaje uimitoare oriunde ați privi.

Crestele montane vă oferă ocazia meditației, pentru că mereu v-ați dorit să ajungeți în vârf. Acum sunteți în top,  în topul celor mai frumoase peisaje montane din Romania, într-un loc unde puțini ajung.

wildlife experience fagaras

Observatorul Comisu

Ce să faceți? Să vă relaxați, să ascultați poveștile ghidului despre natură și conservare, să priviți din cabană fauna în splendoarea sa: păsări, urși, mistreți, cerbi, vulpi, căprioare, zimbri.

Într-un cadru super, seara veți servi bucate locale, bere sau vin din producție locală. Poveștile și râsetele răsună în marea de liniște de la munte, vă bucurați de moment și asta e cel mai important.

Totuși, odihna vă cheamă și vreți nu vreți mergeți, pentru că la răsărit începe o nouă aventură – un traseu în care veți descoperi zona pitorească. 

conservation carpathia

conservation carpathia

conservation carpathia

Observatoarele de faună Comisu și Bunea: vacanța perfectă pentru vara aceasta

Spectacolul imaginilor vorbește de la sine despre vacanța perfectă pe care o veți avea la Observatoarele de faună Comisu și Bunea. Două cabane din lemn, realizate după tainele locului, vă vor găzdui cu bucurie. Aici uitați de stres, de aglomerația orașelor, pentru că în jur e doar natura măreață.

observatorul bunea

observatorul bunea

observatorul bunea

observatorul bunea

observatorul bunea

observatorul bunea

observatorul comisu

observatorul comisu

observatorul comisu

observatorul comisu

observatorul comisu

Fiecare cabană vă oferă confortul mult visat: paturi odihnitoare; grup sanitar rustic; geamuri panoramice de unde să admirați fauna, flora și cerul; sobă și șemineu ideale pentru nopțile răcoroase și mâncăruri delicioase realizate din ingrediente locale.

experiente conservation carpathia

experiente conservation carpathia

wildlife watching muntii fagaras

Pregătiți bagajul și haideți în vacanță!

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați destinația perfectă pentru vacanța voastră? Vă doriți un loc izolat, în vârful muntelui, mâncare locală și trasee cu cele mai frumoase peisaje? Haideți că l-ați găsit, la Observatoarele de faună Comisu și Bunea.

Vă avertizăm că aici veți fi liberi, veți uita de griji, stres și telefonul mobil, pentru că veți ajunge într-o destinație naturală cu totul specială din România.

Experiența poate fi rezervată prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…