Vila Genia, 1934: Confort urban în inima Bucovinei

Vila Genia, 1934: Confort urban în inima Bucovinei

Vila Genia, 1934: Confort urban în inima Bucovinei 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Situată în Câmpulungului Moldovenesc, Vila Genia pune în evidență frumusețea țării noastre.

Fiind la origine fosta casă a unui general si datand din 1934, vila a fost restuarată din dragostea proprietarilor pentru istoria Bucovinei.

Vila Genia Bucovina

Istorie și datini păstrate

Locația este situată în inima orașului Câmpulung Moldovenesc, în apropierea mănăstirilor din Bucovina.

Vila Genia este concepută să îți ofere intimitate și eleganță în același timp. Toate ferestrele îți oferă peisaje spectaculoase, în timp ce în interior domină lemnul masiv, lucrat de meșterii locali.

top cazari in bucovina

Zona este încă puternic ancorată în traditii, lucru care se poate vedea mai ales în perioada sărbătorilor. Acest aspect o transformă într-o destinație turistică foarte căutată.

campulung moldovenesc

Vila Genia: Cazare inedită în inima Bucovinei

Vila Genia poate acomoda până la 14 persoane în 7 dormitoare duble. Fiecare cameră conține elemente din lemn masiv, și dispune de aer condiționat, TV și baie proprie cu duș.

cazare in campulung moldovenesc

vila genia campulung moldovenesc

Dimineața te poți bucura de o priveliște spectaculoasă direct din camera ta, iar apoi poți savura cele mai proaspete delicii locale la micul dejun.

De asemenea, vila pune la dispoziție și o cameră de relaxare. Fie că alegi masa de biliard, jocul de rummy sau doar să stai de vorbă la un ceai sau un pahar de vin, camera de zi îți stă la dispoziție.

vila genia campulung

Reîncarcă-ți bateriile în natură

Dacă ai nevoie de puțină aventură, poți opta pentru câteva ore de drumeție. Câmpulung Moldovenesc este situat la poalele Masivului Rarău, ceea ce face ca traseele până în vârf să fie numeroase.

O plimbare prin Rezervația Pietrele Doamnei, spre Peștera cu Lilieci, poate fi o altă variantă de a petrece timpul în aer liber. Peștera se află în Munții Haghimaș din masivul Rarău, la o altitudine de 1500 de metri, pe raza comunei Pojorâta.

Dacă traseul nu te-a obosit prea tare, puțin mai sus de această peșteră se află Pietrele Doamnei. Două stânci minunate, calcaroase, care ating altitudini de 1647 de metri si 1651 de metri.

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Sudul Bucovinei le reprezintă Cheile Moara Dracului.

Vila Genia: Cazare perfectă pentru sezonul rece

În apropierea vilei se află și pârtia de schi Rarău. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de o pârtie de 2840 de metri, care are și instalatii de iluminare nocturnă. Urcarea se face în telegondole de câte 8 locuri fiecare, iar diferența de nivel este de 455 de metri, dificultatea fiind medie.

Construită într-un climat favorabil, stațiunea montană se bucură de zăpadă tot sezonul rece. Dacă vremea este totuși prea caldă pentru a menține zăpadă pe pârtie, stațiunea montană pune la dispoziție și tunuri de zăpadă.

Mănăstirile din Bucovina

Cu siguranță ai auzit măcar o dată de albastru de Voroneț. Expresia vine de la Mănăstirea Voroneț care este pictată în acest pigment rezistent de sute de ani. Mănăstirea Voroneț este considerată “Capela Sixtină a Estului”, datorită frescei de pe fațada care ilustrează “Judecata de Apoi”.

Alte mănăstiri care merită vizitate sunt:

  • Mănăstirea Suceviţa
  • Mănăstirea Dragomirna
  • Mănăstirea Putna
  • Mănăstirea Moldoviţa

Pe blogul nostru găsești zeci de obiective turistice, precum și cazări inedite în diverse regiuni ale României. Dacă ești în căutarea unei escapade în țara noastră, sperăm ca blogul nostru să te inspire.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…