Prive Nest: Cazare spectaculoasă, cu view și jacuzzi, lângă Colibița

Prive Nest: Cazare spectaculoasă, cu view și jacuzzi, lângă Colibița

Prive Nest: Cazare spectaculoasă, cu view și jacuzzi, lângă Colibița 1440 1440 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Departe de oraș, situată pe coama unui deal, Prive Nest este locația ideală pentru o escapadă de câteva zile.

Cabana este situată în Susenii Bârgăului, în Bistrița și te întâmpină cu o atmosferă unică de îndată ce pășești în curtea proprietății.

Prive Nest Bistrita

Prive Nest: Cazare inedită în Transilvania

Cabana este situată într-o zonă pitorească din Transilvania unde poți petrece timp de calitate alături de prieteni sau familie. Locația te așteaptă cu o atmosferă cozy, cu lumini ambientale și un decor spectaculos. Proprietatea a fost construită și pusă la dispoziția oaspeților cu un scop sigur: relaxare totală.

cazare cu jacuzzi colibita

prive nest top cazari bistritaPrive Nest dispune de 3 camere duble și 3 băi. Unul dintre dormitoare are baia integrată în decorul camerei, dând un aer intim incăperii. Celelalte 2 băi sunt comune, la fel ca bucătăria, complet mobilată și utilată.

cazare 6 persoane

Vila dispune si de un living-ul spațios, acesta fiind piesa de rezistență a acestei locații. Aici se află un șemineu și un videoproiector gata să îți creeze spațiul perfect pentru o seară minunată alături de prieteni sau familie.

cazare cu cinema

Prive Nest cazare inedita

Dacă vrei un plus de relaxare, proprietatea pune la dispoziție și un jacuzzi. De asemenea, cabana are și o terasă, o zonă special amenajată pentru grătar și ceaun, un leagăn și un pat cu plasă care îți oferă o priveliște spectaculoasă.

cazare cu jacuzzi bistrita

Sistemul audio integrat îți oferă posibilitatea să asculți muzica ta preferată atât în interiorul cabanei, cât și la exterior. Volumul și zona în care vrei să asculți muzică pot fi reglate de la dispozitivul amplasat în cabană.

Descoperă frumusețea județului Bistrița

Ar fi păcat să ajungi în nordul Transilvaniei și să nu vizitezi câteva zone superbe pe care această regiune le oferă.

Colibița sau ‘Marea de la Munte’, așa cum o numesc cei din zonă, se află la doar 23 de km distanță de Prive Nest. Colibița este un lac de acumulare, poziționat la poalele Munților Călimani.

Aerul de aici este considerat a fi foarte curat. Potrivit unor studii, ar fi comparativ cu aerul din Alpii Elvețieni.

Aici poți alege să faci plimbări in natură, să organizezi un brunch pe malul lacului, in timp ce te bucuri de priveliște sau de ce nu, să pescuiești de pe mal sau din barcă.

Tihuța, o altă atracție cunoscută din zonă, este la doar 34 de km distanță. Pasul Tihuța este de fapt puntea de legătură dintre Moldova și Transilvania. Drumul traversează Carpații Orientali, iar peisajul este unul absolut spectaculos.

Dacă ești adeptul traseelor montane, în județul Bistrița-Năsăud ai parte de câteva opțiuni foarte spectaculoase. Parcul Național Munții Rodnei se întinde pe o suprafață de 47200 ha și este una dintre cele mai importante arii protejate din România. Poți alege să faci o drumeție până pe Vf. Pietrosul Mare (2303 de metri), Vf. Bistriciorul (1990 de metri)  sau Vf. Ineu (2279 de metri).

Pe blogul nostru găsești zone frumoase, mai puțin cunoscute, cât și cazări inedite în diverse regiuni ale României. Dacă ești în căutarea unei escapade în țara noastră, sperăm ca blogul nostru să te inspire.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…