Wolkendorf Bio Hotel & Spa: Escapadă romantică la munte

Wolkendorf Bio Hotel & Spa: Escapadă romantică la munte

Wolkendorf Bio Hotel & Spa: Escapadă romantică la munte 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Sunteți în căutarea relaxării, cu gândul la spa, dar efectiv nu ați avut timp să mergeți?… Ei bine, acum este momentul! Vă propunem o escapadă romantică la Wolkendorf Bio Hotel & Spa, în comuna Vulcan, județul Brașov. Faceți-i o surpriză partenerului și rezervați-vă câteva zile pentru răsfăț și odihnă.

Complexul este învăluit de liniște, fiind situat într-o zonă intimă, unde doar munții împăduriți, cerul și pârâul Holbus sunt vecini.

Papilele gustative vă vor fi și ele răsfățate de bucate tradiționale, precum pâine de casă coaptă pe vatră, gemuri de casă, platouri cu slănină, cârnați, tobă, telemea, murături, zacuscă, iahnie de fasole, ciorbe țărănesti si multe alte delicatese romanesti.  De asemenea, meniul cuprinde și preparate internaționale, astfel fiecare pofticios are prilejul să își îndeplinească dorințele.

Haideți să aflați ce vă așteaptă la Spa!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Uitați de stres, de oboseală prin masaj, saună și jacuzzi

La Wolkendorf Bio Hotel & Spa și-au dat întâlnire cele mai adânci gânduri ale voastre, îndreptate spre relaxare. Astfel, într-un cadru montan, începe răsfățul. Vă așteaptă sesiunea de masaj, aveți la dispoziție mai multe variante:

Wolkendorf signature massage. Durează 50 de minte, cuprinde tehnici și mișcări blânde, menite să înlăture stresul, să detensioneze mușchii și să ofere o relaxare profundă a spatelui, mâinilor și picioarelor. Este cu siguranță ceea ce aveți nevoie după multe ore petrecute la birou.

wolkendorf bio hotel & spa

Fully body reflex massage. Durează o oră și este denumit de echipa complexului „răsfățul”, și pe bună dreptate, deoarece corpul, mintea și sufletul vor primi relaxarea mult așteptată, înlăturându-se starea de oboseală și însuflețindu-se energia. 

Pe celelalte vă invităm să le descoperiți singuri, venind aici, la Wolkendorf Bio Hotel & Spa. Apropo, complexul dispune de o cameră rezervată masajului pentru cupluri. 

Răsfățul abia a început, continuați-l cu sesiuni la saună finlandeză ori saună umedă. După aceea, revigorați-vă unde vă cheamă sufletul, dar țineți cont și de indicațiile personalului pentru a vă bucura de o experiență cu rezultate maxime. Următoarea etapă este la salină, în bazinul rece, în bazinul cu apă sărată, în bazinul cu apă oxigenată, la fântâna de gheață ori la dușul scoțian. 

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

spa brasov

spa brasov

hoteluri cu spa brasov

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Dacă vreți să cinstiți momentul relaxării, la Spa se află un Salon, de unde puteți comanda apă cu castraveți, lămâie, ghimbir și mentă, suc de portocale și gref, diverse sortimente de ceai, fructe confiate și fructe de sezon.

Notă: În momentul actual, din pricina reglementărilor legislative, Spa-ul este închis, cu excepția celor trei jacuzzi din exterior și a serviciului de masaj.

După ce ați terminat sesiunea de Spa, nu veți fi deloc obosiți, ci veți simți că aveți energie la cote maxime, fiind pregătiți să zburdați pe cărări. 

Iată ce activități puteți face la Wolkendorf Bio Hotel & Spa :

  • Volei;
  • Tenis de masa;
  • Badminton;
  • Picnic în aer liber;
  • Pescuit;
  • Jocuri de societate.

Dacă tălpile vă cheamă în aventură puteți:

  • închiria gratuit biciclete de la complex și să descoperiți zona;
  • alege Traseul Cheile Râșnoavei pentru adrenalină: alpinism, tiroliană, bungee jumping, pendul, escaladă, zbor cu motoparapanta, echitație.

resorturi spa brasov

loc joaca copii

resorturi brasov

A fost o zi încântătoare, nu? E timpul să vă retrageți în cameră.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa: Cazare romantică la munte

În comuna Vulcan, județul Brașov, într-o zonă montană cufundată în liniște se află Wolkendorf Bio Hotel & Spa. 

Pe cărări pietruite, în armonie cu natura, ajungeți la locul cazării voastre. Vă întâmpină o cameră pentru cuplu, cu mobilier tradițional, pictat finuț, ce seamănă cu o cameră într-o căsuță de povești. Închipuiți-vă diminețile, când deschideți fereastra și peisajul de munte este pe feed-ul vostru real, iar aerul este înlocuitorul cafelei – savurați-l din plin. Apoi, coborâți să luați micul dejun.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

resorturi cu spa brasov

top resorturi cu spa

top resorturi cu spa

top resorturi cu spa

resorturi bio romania

resorturi bio romania

resorturi bio romania

Micul dejun cuprinde produse naturale: pâine de casă pe vatră, gemuri de casă, prăjituri pregătite după rețete din generație în generație, cereale, suc de portocale și gref.

Dacă v-ați îndrăgostit de acest loc și nu ați mai vrea să plecați, ce spuneți să lucrați de aici?

Pregătiți bagajele și porniți la drum!

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați o cazare romantică, cu Spa? Ce spuneți de un ospăț cu bucate bio, tradiționale? Haideți la Wolkendorf Bio Hotel & Spa, în județul Brașov. Bucurați-vă de masaje ce înlătură stresul, oboseala, de jacuzzi care vă animă cu peisajul montan, de saune și servicii care oferă un răsfăț maxim, creând o vacanță de neuitat.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…