Kontainerloft: Confort și lux într-o cazare spectaculoasă din Alba

Kontainerloft: Confort și lux într-o cazare spectaculoasă din Alba

Kontainerloft: Confort și lux într-o cazare spectaculoasă din Alba 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Kontainerloft este o locație relativ nouă, dar care a ajuns rapid în topul cazărilor inedite din România.

Situat în Laz, județul Alba, acest bungalow este retras pe malul unui rău, într-un luminiș, ce-i oferă intimitate și o conexiune profundă cu natura.

Munții Cindrel și Șureanu se află în imediată vecinătate, dar nu sunt singurele atracții din zonă.

kontainerloft

Kontainerloft: Paradisul din mijlocul naturii

Cu un design simplu și minimalist, dar de efect, Kontainerloft și-a atras cu ușurință oaspeții. Sunetul râului care trece exact pe lângă cabană, păsările care ciripesc necontenit și natura bogată, îți oferă cadrul perfect pentru relaxare.

cazari inedite alba

Cabana dispune de maxim 4 locuri de cazare. Are un dormitor spectaculos, un living, o bucătărie complet mobilată și utilată, o baie și o terasă. Deși pare micuță, cabana are tot ce e nevoie pentru a-ți asigura câteva zile pline de relaxare, fără să îți lipsească nimic.

cazari inedite apuseni

De asemenea, exteriorul este și el amenajat cu toate cele necesare pentru a-ți oferi un nivel ridicat de confort și opțiuni de a-ți petrece timpul liber.

Un grătar modern, minimalist care să se integreze perfect cu designul întregii cabane și un hamac poziționat chiar lângă rău.

Pentru un plus de relaxare, Kontainerloft are și un jacuzzi în care te poți relaxa alături de persoana dragă sau pur și simplu să te bucuri de câteva ore de liniște într-un cadru de poveste.

După un sejur aici cu siguranță îți vei reîncărca bateriile și starea ta de spirit se va îmbunătăți.

cazare spectaculoasa transilvania

cazari cu jacuzzi apuseni

Ce să vizitezi în zonă

Dacă ajungi în zonă și timpul îți permite, la doar câțiva km distanță de Kontainerloft se află diverse atracții turistice pe care merită să le vezi.

Râpa Roşie este o rezervație geologică, aflată la 3 km de Sebeș, unică în ţară. Denumită şi ”micul canion al României”, locația este o rezervaţie naturală, formată din argilă roşie, veche de 60 de milioane de ani.

Băile Termale Romane (Germisara) de la Geoagiu Băi sunt un alt obiectiv turistic pe care merită să il treci pe listă. Băile termale de la Geoagiu au o vechime de circa două milenii. În Antichitate, locul era o aşezare luxoasă, un adevărat centru SPA, frecventat de cei mai înstăriţi locuitori ai Daciei romane.

Lângă Băile Daco-Romane se găsește și Cascada Clocota, una din cele mai frumoase cascade din județul Hunedoara. Aici se întâlnesc mai multe izvoare termale.

Lacul Oașa este considerat unul dintre comorile Transilvaniei. Priveliștile din apropierea lacului Oașa sunt unele cu adevărat impresionante. Zeci de turiști ajung anual aici și mai ales pe timp de iarnă când lacul este o mică oprire înainte de a ajunge la pârtie.

Pentru pasionații de sporturi de iarnă, la câteva minute de lacul Oașa se află pârtia de schi de la Șureanu. Aici vei găsi 10 pârtii de dificultate diferită, 3 bretele așezate pe culmile a 3 munți și 3 apres-skiuri unde te poți bucura de o băutură caldă, muzică bună si un vibe fain.

Plănuiești să îți faci concediul într-o altă zonă a României? Pe blogul nostru vei găsi zeci de idei de cazări inedite, atracții turistice și nu numai. Am încercat să aducem la un loc prin intermediul blogului, o parte din cele mai autentice și spectaculoase cazări din România. Dar asta nu e tot. Aici vei găsi și o serie de atracții turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din țara noastră.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…