Lunlo Village, Brezoi: Cazare premium într-un peisaj montan din Vâlcea

Lunlo Village, Brezoi: Cazare premium într-un peisaj montan din Vâlcea

Lunlo Village, Brezoi: Cazare premium într-un peisaj montan din Vâlcea 1280 721 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Confortul și natura merg mână în mână în acest loc! Lunlo Village este locația ideală pentru a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia.

Amplasată într-un cadru montan de excepție, proprietatea îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru un weekend exact așa cum ți-l dorești.

lunlo village brezoi

Lunlo Village: 4 cabane premium munții Vâlcei

Locația dispune de 4 cabane identice, cu o capacitate de 10 persoane fiecare. Cabanele pun la dispoziția oaspeților 4 dormitoare duble cu baie proprie, un living cu bucătărie open space, zonă de luat masa și o terasă spațioasă.

Chiar dacă grădina este comună, există suficient spațiu astfel încât interacțiunea între oaspeți diferiți să fie minimă.

cazare inedita valcea

cazare spectaculoasa valcea

Geamurile imense lasă lumina să pătrundă frumos în întreaga cabană, iar zona de living este suficient de mare pentru a te simți în largul tău.

lunlo village brezoi

cazare premium valcea

Bucătăria este complet mobilată și utilată, astfel încât să nu îți lipsească nimic. Sejururile prelungite sunt bine-venite.

cabana de lux valcea

La exterior, un foișor comun îți pune la dispoziție un mini restaurant cu cuptor și grătar, o zonă special amenajată pentru luat masa și un minibar. De jur împrejur, foișorul dezvăluie un peisaj montan de excepție, pe care îl poti admira în timp ce te înfrupți din bucatele delicioase.

cabana premium lunlo village

top cazari brezoi

Atracții și obiective turistice Brezoi

Începem lista cu orașul Brezoi, un mic oraș de munte. Este un loc minunat, cu multe peisaje fascinante și cu oameni ospitalieri. Orașul este înconjurat de păduri și văi în care sunt răspândite așa numitele „odăi” care păstrează încă izul arhaic al vieții țăranilor din zona montană.

Anual, la Brezoi are loc Open Air Blues Festival, un eveniment care atrage iubitorii de muzică bună din toate colțurile lumii.

Tot de la Brezoi pornesc numeroase trasee montane lungi, cu durate de 1-5 zile. Peisajele sunt deosebit de frumoase și merită din plin explorate.

Dacă ești pasionat de istorie, orașul Brezoi are numeroase atracții turistice pentru tine:

 • Monumentul Eroilor din Brezoi
 • Cimitirul eroilor din satul Călineşti (1921)
 • Biserica veche din Călineşti (1715)
 • Biserica veche din Brezoi (1793)
 • Necropola cu morminte de inscripție în cutii (cistate) care se află în partea de vest a orașului Brezoi, la circa 4 km
 • Barajul și lacul de acumulare Gura Lotrului.

Atracții și obiective turistice județul Vâlcea

 • Salina Ocnele Mari se întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Temperatura din interiorul salinei este de aproximativ 13-15º C, iar umiditatea aerului este de aproximativ 50%.
 • Muzeul Satului din Bujoreni este un muzeu etnografic în aer liber care cuprinde aproximativ 80 de construcții arhitecturale și în jur de 12000 de piese muzeistice.

 • Lacul Vidra oferă un peisaj spectaculos cu șoseaua ce șerpuiește prin munți și păduri de conifere.
 • Ski Resort Transalpina este un domeniu schiabil renumit la noi în țară, unde anual vin mii de turiști să schieze.

 • Orașul Horezu este cunoscut ca centru etnografic și centru de ceramică populară. Dacă ajungi în zonă, merită să-ți aloci câteva ore pentru a-l explora.
 • Schitul Pahomie este situat în comuna Bărbătești, la aproximativ 30 de km de Râmnicu Vâlcea, sub crestele Munților Căpățânii și este unul dintre cele mai izolate schituri sihăstrești din țara nostră.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…