Anna Dragă, Colun: Visul din inima Transilvaniei

Anna Dragă, Colun: Visul din inima Transilvaniei 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Cauți un loc cu suflet, în care să ai intimitate și să poți gusta din plăcerile simple ale secolului trecut?

Anna Dragă te invită să redescoperi idilicul arhaic și să te bucuri de zile petrecute în liniște și emoție pură.

Haide să descoperim împreună acest loc, să vedem care sunt facilitățile proprietății și cum ne putem petrece timpul în zonă.

anna draga colun

Anna Dragă: Cazare de exceptie în Transilvania, la poalele Făgărașilor

Locația este un refugiu în simplitate, așa cum o numește Bianca, gazda acestui loc inedit.  Este locul unde „viața curge încă în ritmuri străvechi”. Ți-am stârnit curiozitatea? Hai să vezi ce urmează.

anna draga cazare boema

Anna Dragă are o capacitate de 6 persoane și dispune de 2 camere duble matrimoniale cu baie proprie. Livingul casei are o canapea extensibilă, o zonă de dining și o încăpere separată pentru bucătărie.

cazare boema sibiu

cazare inedita in sibiu

cazare inedita in muntii fagaras

Locația este îndrăgită pentru arhitectura boemă. Curtea este amenajată pentru a-ți oferi relaxare deplină.

De asemenea, proprietatea are o șură, unde pot fi amenajate evenimente cu capacitate de până la 50 de persoane.

cazare spectaculoasa muntii fagaras

Pare a fi un loc desprins din basme, nu-i așa?

În imediata apropiere, poți pescui pe Olt sau să faci cele mai frumoase poze cu munții Făgăraș chiar de la fereastra camerei tale. La doar câțiva kilometri distanță de zona Colun se află și:

  • Castelul de lut, Valea Zânelor
  • Povestea Calendarului
  • Abația cisterciană Cârța
  • Palatul Brukenthal
  • Orașul Sibiu
  • Vf. Negoiu

Atracții și obiective turistice Munții Făgăraș

Numiți și Alpii Transilvaniei, Munții Făgăraș găzduiesc numeroase atracții și obiective turistice renumite în țara noastră. Printre acestea se numără și:

  • Transfăgărășanul, cel mai spectaculos drum din România, cu peisaje și serpentine ce cresc adrenalina șoferilor. Denumit și DN7C, drumul se găsește la o altitudine de 2042 de metri, fiind al doilea cel mai înalt drum din țară.
  • Bâlea Lac este situat la altitudinea de 2040 de metri, chiar pe Transfăgărășan. Lacul este atracția principală a turiștilor în Munții Făgăraș. Lacul este de origine glaciară și măsoară 11 metri în adâncime. În sezonul rece, accesul la lac se poate face doar cu telecabina, al cărui punct de plecare se găsește lângă Cascada Bâlea.

  • Cascada Bâlea, următoare atracție de pe lista noastră care se află între vârfurile Negoiu și Moldoveanu. Este cea mai mare cascadă din țară și are o cădere a apei ce măsoară 60 de metri.

  • Vârful Moldoveanul are o altitudine de 2544 de metri și este unul dintre cele mai apreciate trasee montane de către amatorii de hiking și alpiniști. Drumul până în vârf este destul de greu și anevoios, însă peisajele pe care le oferă acest traseu merită cu desăvârșire tot efortul depus.

Acestea ar fi câteva din atracțiile Munțiilor Făgărăș, însă pe blogul nostru vei găsi și atracții mai puțin cunoscute atât din zona Făgărașilor, cât și din întreaga țară.

Vrei să planifici o escapadă cu prietenii și nu știi de unde să începi? Te ajutăm noi cu câteva sugestii de cazări inedite și atracții turistice din zona dorită. Toate acestea le poți găsi pe blogul nostru. 

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…