Casa Sena, Moieciu de Sus: Cazare inedită într-o zonă montană de excepție

Casa Sena, Moieciu de Sus: Cazare inedită într-o zonă montană de excepție

Casa Sena, Moieciu de Sus: Cazare inedită într-o zonă montană de excepție 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești gata pentru o nouă cazare spectaculoasă în mijlocul naturii?

Casa Sena nu numai că îți oferă un peisaj nemaipomenit, ci și tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanță tihnită.

Hai să vedem împreună facilitățile acestei cazări, adună gașca și rezervă o experiență memorabilă!

casa sena moieciu de sus

Casa Sena: Casă tradițională reinventată în Moeciu de Sus

Locația dispune de 8 locuri de cazare în 4 dormitoare individuale, fiecare cu baie proprie.

cazare inedita la munte

cazare spectaculoasa moieciu

Parterul locației îți pune la dispoziție o zonă de dining, suficient de spațioasă pentru a putea lua masa împreună cu toți prietenii tăi. De asemenea, tot la parter se află și bucătăria complet mobilată și utilată. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu câteva preparate delicioase făcute de tine, aici vei găsi toate cele necesare.

top cabane moieciu

casa sena muntii bucegi

Indiferent de sezonul în care alegi să vizitezi această locație, peisajul te va lăsa fără cuvinte.

Situată într-o zonă intimă, departe de agitația urbană, Casa Sena e locul ideal de relaxare și reconectare cu sinele.

casa sena moieciu

Atracții și obiective turistice județul Brașov

Cauți o escapada romantică, un weekend la munte sau o idee de vacanță cu copiii? Zona Bran-Moeciu are peisaje spectaculoase care te vor surprinde în mod plăcut. Munții Bucegi și Munții Piatra Craiului sunt printre cele mai frumoase regiuni montane din România.

Iată câteva atracții și obiective turistice pe care le poți vizita în vacanța ta la Casa Sena:

  • Începem seria cu un oraș frumos din țara noastră și anume Brașovul. Aici poți petrece o zi întreagă fără să te plictisești. Fie că vrei să savurezi preparate locale delicioase, o cafea bună, să te plimbi prin centrul vechi sau să vizitezi atracțiile orașului, cu siguranță îți va lăsa o impresie bună.
  • Vârful Tâmpa este unul dintre cele mai vizitate locuri din Brașov și anume punctul de belvedere de lângă semnul BRAȘOV, la care poți ajunge fie pe jos, fie cu telecabina.

  • Prăpăstiile Zărneștiului reprezintă un canion îngust, unde accesul este permis doar pe jos sau cu bicicleta. Zona este renumită pentru alpiniști.
  • Complexul geologic de la Racoș este mai puțin cunoscut de către turiști, dar este o zonă care merită vizitată. Aici se află un lac de Smarald, Coloane de Bazalt, un vulcan stins și un castel medieval.

  • Castelul Bran este renumit pentru diverse legende și povești și este o atracție turistică importantă la noi în țară. Atrage anual mii de turiști români sau străini.

  • Dacă alegi să vizitezi Casa Sena în sezonul rece, atunci stațiunile Poiana Brașov, Azuga, Predeal, Bușteni și Sinaia sunt perfecte pentru a avea puțină activitate. Aici se găsesc numeroase pârtii de schi, pe care iubitorii sporturilor de iarnă chiar merită să ajungă.
  • Dino Park este locul ideal dacă optezi pentru un sejur cu copiii. Locul este un adevărat parc de distracție pentru cei mici, iar dinozaurii în diferite dimensiuni îi vor captiva.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…