Cabana Bucin: Relaxare pentru trup și suflet

Cabana Bucin: Relaxare pentru trup și suflet

Cabana Bucin: Relaxare pentru trup și suflet 1440 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Situată în mijlocul naturii, într-un peisaj pitoresc, cabana Bucin este construită în cel mai înalt punct al drumului dintre Gheorgheni și Praid.

La o altitudine de 1276 m, locația îți pune la dispoziție un sat cu saune și posibilități nesfârșite de recreere.

cabana bucin cazare Harghita

Tradiție și respect: 2 caracteristici care au pus bazele locației

Dragostea pentru natură și respectul pe care îl au proprietarii pentru tradiții i-au determinat să renoveze această clădire veche de peste 100 de ani și să o deschidă vizitatorilor. Înconjurată de Munții Gurghiu, cabana Bucin se întinde pe 7000 de metri pătrați. Proprietatea oferă nenumărate posibilități de recreere pentru oamenii de toate vârstele, în orice anotimp al anului.

spa cabana bucin

Cabana Bucin: Oaza ta de liniște în Harghita

Proprietatea pune la dispoziție pensiunea principală, 4 căsuțe separate, ciubăr și 4 tipuri diferite de saună, zonă pentru grătar, ceaun și loc de joacă pentru copii.

cazare in Harghita

Cabana principală poate găzdui până la 27 de persoane, toate cele 7 camere având un pat dublu, baie privată și o canapea. Totodată, la parter se află un spațiu comun compus dintr-un living spațios și o bucătărie complet mobilată și utilată. Terasa cabanei are o priveliște superbă asupra întregii proprietăți.

interior cabana bucin

top cazari harghita

Pentru cei care preferă o atmosferă mai intimă și vor să se simtă mai conectați cu natura, recomandăm căsuțele din curtea pensiunii. Acestea sunt gata să vă ofere o vacanță de neuitat. Ele sunt amenajate astfel încât să vă ofere confort, intimitate și o priveliște minunată. Sunt 4 căsuțe la număr, fiecare cu o capacitate maximă de 4 persoane, baie proprie, bucătărie complet utilată și o terasă.

casute cabana bucin

cazari inedite harghita

top cazari la munte

Sauna Village: 4 tipuri de saună, 4 denumiri, 4 semnificații

sauna village harghita

sauna village cabana bucin

Indiferent de sezonul în care intenționezi să ajungi, amplasarea locației îți va tăia răsuflarea. Ce îți poți dori mai mult la final de zi decât o saună relaxantă? Știm cu toții beneficiile pe care le are sauna asupra sănătății noastre, așa că vom trece direct la ce ne oferă aceste saune.

Sauna finlandeză este cel mai cunoscut și cel mai răspândit tip de saună. Are o istorie de mii de ani, iar aerul este încălzit până la 70-100 de grade.

sauna finlandeza harghita

Sauna cu sare este construită din blocuri de sare de Himalaya, oferind o experiență vizuală reală și un design aparte. Ionii negativi eliberați din blocul de sare au un efect benefic asupra sistemului respirator.

sauna cu sare de Himalaya harghita

Sauna cu Cromoterapie servește nu doar trupul, ci și sufletul, prin creier și prin simțurile noastre. Cu ajutorul culorilor, s-a dovedit că lumina care pătrunde în creierul nostru ne poate schimba starea de spirit. Acestea pot avea un impact asupra întregului nostru corp.

sauna cromoterapie

Sauna cu aromaterapie datează de mii de ani și se găsește în centrele de wellness. Această saună folosește uleiuri esențiale obținute din plante și flori. Sunt introduse în organism prin inhalare, prin amestecarea uleiului în apă.

sauna aromaterapie bucin

Explorează minunatele zone ale Harghitei

Amplasată la doar 18 km de Praid, la 30 km de Sovata și la 26 km de Gheorgheni, pensiunea oferă nenumărate posibilități de recreere. Alege să faci o drumeție, să admiri peisajele sau să explorezi potecile cu mașini de teren. În acest fel vei descoperi frumusețea zonei, participând la o adevărată aventură.

aventuri harghita cabana bucin

activitati Cabana Bucin

Dacă această cazare nu este pe gustul tău, avem pregătite o serie de locații pentru toate gusturile. 

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…