Delta Nature Resort: Cazare spectaculoasă în Deltă

Delta Nature Resort: Cazare spectaculoasă în Deltă

Delta Nature Resort: Cazare spectaculoasă în Deltă 2048 1364 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Delta Nature Resort este un refugiu elegant, într-un ecosistem spectaculos.

Complexul este situat în județul Tulcea, la marginea rezervației naturale Delta Dunării care este inclusă în Patrimoniul UNESCO. Acesta oferă 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum și excursii organizate cu șalupe, catamarane, elicoptere și ATV-uri.

Delta Nature Resort cazare

Paradisul unde luxul întâlnește natura

Delta Nature Resort se întinde pe o suprafață mare și include piscină, saună, cadă cu hidromasaj și un salon de masaj. De asemenea, locația este perfectă pentru a găzdui un retreat sau chiar o conferință.

cazare cu piscina Delta Dunarii

Resortul oferă clientului facilități moderne de conferințe care pot găzdui până la 60 de persoane. Se vor pune la dispoziție echipate audio-video și media. Printre acestea se numără: acces la internet wireless, proiectoare de date, playere DVD, echipamente video și de televiziune, flip chart și telefoane internaționale cu apelare directă.

Activitățile speciale de team-building sunt nelipsite. Acestea se aleg în așa fel încât să se potrivească nevoilor și obiectivelor companiei tale. Aceste activității includ vânătoare de comori, exerciții de orientare, competiții sportive, excursii de supraviețuire, seri tematice și muzică live.

Descoperă paradisul verde al României cu Delta Nature Resort

Resortul organizează vizite la podgoriile locale cu degustare de vinuri, excursii de croazieră pe Dunăre, excursii cu barca pentru a vedea colonii de pelicani, cormorani și alte păsări rare. Pentru iubitorii de pescuit se organizează excursii de jumătate de zi pentru a-si exersa maiestria în zone special amenajate.

excursii in delta dunarii

Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări, precum și 45 de specii de pești de apă dulce în numeroasele sale lacuri și mlaștini. Delta Dunării și lagunele asociate sunt situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, avand o suprafață de peste 5.165 de kilometri pătrați.

fauna delta dunarii

Din turnul resortului poți să te bucuri de priveliști panoramice uimitoare ale peisajului sălbatic, dar si de mese elegante, care servesc un meniu cosmopolit, axat pe cele mai proaspete ingrediente locale.

terasa delta nature resort

Delta Nature Resort: Cazare în inima naturii

Resortul pune la dispoziție 30 de vile spațioase care sunt compartimentate astfel: cameră de zi separată cu lounge, o baie spațioasă și o verandă mare cu vedere spre lac și la câmpiile maiestuoase.

cazare delta nature resort

cazare cu terasa in delta

resorturi delta dunarii

La restaurantul proprietății te poți bucura de preparate locale preponderent din pește proaspăt și de vinuri rafinate, de proveniență locală.

preparate locale delta

Daca alegi să îti petreaci vacanta în acest resort, beneficiazi de acces direct la canalele navigabile ale rezervației Delta Dunării. Vei putea descoperi fauna bogată și vegetația celui mai salbatic ecosistem al Europei.

vacanta in delta dunarii

Dacă perioada dorită nu este disponibilă, am pregătit pentru tine un articol cu idei de cazări în Delta Dunării pe care îl poți citi aici.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…