Cabana Lac Firiza: Cazare de lux cu saună, pe malul lacului

Cabana Lac Firiza: Cazare de lux cu saună, pe malul lacului

Cabana Lac Firiza: Cazare de lux cu saună, pe malul lacului 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești în căutarea unei cabane inedite în Maramureș?

Astăzi vrem să îți arătăm un chalet de lux de pe malul lacului Firiza.

Saună, ponton și alte facilități premium te așteaptă la Cabana Lac Firiza să petreci câteva momente de relaxare alături de prietenii tăi.

cabana lac firiza maramures

Cabana Lac Firiza: Chalet de lux în Baia Mare

Toți tânjim după puțină liniște și relaxare după o săptămână haotică, iar locațiile în natură par a fi alegerea potrivită.

O cabană izolată, dar cu toate condițiile necesare, pentru a oferi un grad ridicat de confort, te așteaptă cu ușile deschise.

Haide să vedem împreună ce are de oferit acest chalet din Maramureș.

cabana lac firiza

Cabana Lac Firiza este situată pe malul unui lac superb și este perfectă pentru a găzdui 8 persoane. Cabana dispune de 3 dormitoare duble, fiecare cu baie proprie și terasă.

Ce poate fi mai frumos dimineața decât să privești pe geam și să vezi reflexia soarelui, in valurile line ale unui lac submontan?

Parterul cabanei are o zonă comună, iar piesele principale ale livingului o reprezintă șemineul poziționat central și suprafețele vitrate supradimensionate, ce lasă la vedere un view superb.

De asemenea, tot la parter se află și bucătăria complet mobilată și utilată.

cabana de lux baia mare

chalet de lux maramures

Etajul cabanei este format din cele 3 dormitoare duble cu vedere spre lac.

cabana premium cu view

La exterior, cabana dispune de o terasă imensă cu mobilier outdoor, o zonă special amenajată pentru grătare și o zonă de relaxare cu șezlonguri.

cazare inedita baia mare

cabana spectaculoasa langa lac maramures

De asemenea, Cabana Lac Firiza pune la dispoziția oaspeților și o saună pentru a te putea răsfăța.

cabana cu sauna maramures

cabana cu sauna pe lac

Pentru iubitorii de natură, un picnic pe malul lacului poate fi o activitate perfectă de a încheia ziua.

Activități și obiective turistice în Maramureș

Cu toții știm că Maramureșul are ceva aparte, care atrage tot mai mulți turiștii români și străini deopotrivă. Întreaga zonă este un adevărat muzeu în aer liber, având o multime de obiective turistice care îți vor atrage privirea.

Așa că, o vizită la Cabana Lac Firiza se poate transforma și într-un sejur plin de istorie și aventură. Iată câteva atracții turistice pe care merită să le vezi dacă ai ajuns în această zonă:

  • Mănăstirea Bârsana este renumită pentru arhitectura sa. Dacă ajungi aici, alocă cel puțin o oră pentru a vizita și împrejurimile pentru că sunt pline de tradiție și istorie.
  • Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței de la Sighet este primul muzeu din lume dedicat victimelor comunismului. De-a lungul timpului, aici s-au strâns fotografii, acte, obiecte, scrisori, colecții de ziare, cărți, manuale, albume, chiar și înregistrări de istorie orală, totul pentru a oferi vizitatorilor o imagine cât mai complexă și reală asupra perioadei comuniste. Memorialul se află în fosta închisoare din centrul orașului.
  • Cimitirul Vesel de la Săpânța este faimos pentru crucile viu colorate și a picturilor care reprezintă scene din viața și ocupația decedaților.

  • Lacul Albastru de la Baia Sprie este un lac de o culoare turcoaz, care oferă și o scurtă drumeție până la destinație.

Ești în căutarea unor cazări inedite în România, dar vrei să vizitezi și împrejurimile? Pe blogul nostru vei găsi toate cele necesare pentru a avea un sejur de vis, într-o locație pe măsura așteptărilor.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…