Casa Boierului Din Deal: Cazare și rețete culinare delicioase, într-o zonă viticolă faimoasă

Casa Boierului Din Deal: Cazare și rețete culinare delicioase, într-o zonă viticolă faimoasă

Casa Boierului Din Deal: Cazare și rețete culinare delicioase, într-o zonă viticolă faimoasă 1638 2048 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Vinurile sunt specialitatea ta sau ți-ar plăcea să afli mai multe despre acest domeniu?

Casa Boierului din Deal este o cazare din podgoriile Buzăului, unul dintre cele mai cunoscute județe viticole din România.

Fiind o afacere de familie, scopul a fost de a crea un loc în care tradițiile, arhitectura locală, ospitalitatea și deliciile culinare să se îmbine armonios.

Sună interesant, nu? Haide să aflăm mai multe despre această proprietate.

casa boierului din deal buzau

Casa Boierului din Deal: Deliciu culinar într-un conac din Buzău

Casa Boierului din Deal pune la dispoziția oaspeților 6 locuri de cazare în 3 dormitoare amplasate la etaj. Tot aici exista si un loc de relaxare comuna.

cazare in podgorie buzau

La parter se află restaurantul, locul unde se întâmplă magia. Aici poți gusta preparate tradiționale, reinventate si sofisticate.

Bucătarii de la Casa Boierului Din Deal sunt premiați internațional și pun la dispoziția tuturor celor care le trec pragul o experiență de bucătărie post-tradițională, bazată pe valorile preparatelor istorice românești bogate și expansive.

turism viticol buzau

gastronomie casa boierului din deal

experiente culinare buzau

gastronomie locala casa boierului din deal

Pentru a completa această gastronomie, proprietarii au creat vinurile proprii de semnătură, cultivate și fermentate în crama din apropierea conacului.

Locația este situată într-un peisaj pitoresc, viticol. Dealurile însorite te invită la plimbări prin podgorii. Aerul curat și liniștea vor fi parteneri de drum.

tururi crame buzau

casa boierului din deal zona viticola

Faimoasa regiune viticolă a României

Această regiune viticolă este renumită pentru producția de vinuri de înaltă calitate, în special cele roșii, precum Fetească Neagră și Merlot, dar și cele albe, precum Sauvignon Blanc și Chardonnay.

Aici, turiștii pot vizita cramele și podgoriile locale, pot participa la degustări de vin sau chiar să învețe mai multe despre procesul de producție a vinului.

Astfel, vom enumera câteva podgorii și crame în apropierea Casei Boierului din Deal:

 • Crama Serve
 • Crama Budureasca
 • Crama Tohani
 • Lacerta Winery
 • Crama Domeniile Săhăteni
 • Oenoterra
 • Crapa Apogeum
 • Crama de Piatră
 • Viile Metamorfosis

Atracții și obiective turistice în județul Buzău

Dacă sejurul tău este ceva mai lung și timpul îți permite să vizitezi județul Buzău, la doar câțiva km distanță se află câteva obiective turistice pe care le poți vizita:

Conacul Monteoru figurează pe lista monumentelor istorice din județul Buzău, însă acesta nu poate fi vizitat în interior. Turiști pot admira arhitectura exterioară și frumusețea care îl înconjoară direct de la porțile proprietății.

Tabăra de Sculptură de la Măgura reprezintă un muzeu în aer liber unde vei găsi sculpturi din piatră executate în perioada 1970-1986. Aici se află 256 de sculpturi, toate având ca inspiraţie arta populară.

În imediata apropiere a taberei se află Mănăstirea Ciolanu de la Buzău. Aceasta este o mănăstire de călugări creștini ortodocși și se numără printre cele mai cunoscute și vizitate așezăminte monahale din județ.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții renumite sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
Un comentariu
 • putea face rezervari pentru sederea ta chiar daca nu cunoasteti limba romana, deoarece rezervarile se pot efectua direct in limba engleza.

  Cu toate acestea, Casa Boierului din Deal ramane un loc special si specialitatea lor sunt vinurile si preparatele unice pe care le aduc la masa ta. Merita sa descoperi aceasta regiune viticola si sa descopera ceea ce au de oferit proprietarii acesteia. Fie ca vrei sa gusti vinurile de semnatura ale lor sau sa prinzi cateva zile de relaxare intr-o locatie autentica, Casa Boierului din Deal va raspunde cu siguranta asteptarilor tale.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…