House on the Hill: Cazare spectaculoasă în apropierea Bucureștiului

House on the Hill: Cazare spectaculoasă în apropierea Bucureștiului

House on the Hill: Cazare spectaculoasă în apropierea Bucureștiului 720 885 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Simți nevoia să evadezi din agitația orașului dar nu vrei să mergi prea departe? House on the Hill este locația potrivită, situată în Provița de Sus, în imediata apropiere a capitalei.

Deja sună bine, nu-i așa? Hai să vedem care este capacitatea locație și ce are de oferit.

House on the hill

House on the Hill: Cazare inedită în județul Prahova

Uită de viața agitată de oraș și rezervă un sejur la House on the Hill! Locația dispune de 8 locuri de cazare, în 2 apartamente cu intrare separată fiecare.

cazare prahova

Un apartament se află la parter, iar celălalt se află la etaj. Ele pot fi închiriate atât separat, cât și împreună pentru a avea întreaga locație doar pentru voi. Fiecare apartament are o capacitate maximă de 4 persoane, iar compartimentarea este făcută astfel: living, chicinetă utilată, dormitor, baie și terasă.

cazare 4 persoane prahova

În living se află o canapea extensibilă și un loc de luat masa pentru 4 persoane. De asemenea, dacă job-ul îți permite să lucrezi remote, locația oferă și un spațiu amenajat în acest sens. Conexiune la internet este una bună pentru a-ți oferi un mediu propice.

cazare provita de sus

Pe lângă cele 2 terase ale fiecărui apartament, care sunt dotate cu o canapea și 2 fotolii, curtea locației este și ea una spațioasă. Aici vei găsi și un spațiu pentru grătare și o masă mare pentru 8 persoane.

house on the hill provita de sus

Atracții și obiective turistice județul Prahova

Pe lângă traseele prin natură pe care le poți face în zonă, House on the Hill se află la doar 17 minute de mers cu mașina de Castelul Iulia Hașdeu. Acest castel a fost construit ca un omagiu al lui Bogdan Petriceicu Hasdeu, un eminent scriitor, filolog și filosof român, față de fiica sa Iulia Hasdeu, care a murit la vârsta de 19 ani.

Castelul deține o cameră secretă, despre care se spune că ar fi fost proiectată pentru a comunica cu spiritele. De asemenea, legendele spun că spiritul Iuliei încă bântuie printre zidurile castelului. Din aceste motive, anual, vin mii de turiști pentru a vedea cu proprii ochi locația unde s-au născut atâtea povești. Turiștii și vizitatorii interesați de istorie, literatură și arhitectură, au oportunitate de a explora viața și moștenirea acestui important intelectual român.

Castelul a fost gândit ca un mausoleu și un templu al memoriei pentru Iulia Hasdeu. În el sunt expuse numeroase obiecte personale ale familiei Hasdeu, cărți, manuscrise și alte artefacte culturale. Dacă ajungi în zonă merită să vezi această locație.

La doar 25 km de Provița de sus se află și Schitul Lespezi. Acesta este un lăcaș de cult situat în Munții Bucegi. Este amplasat într-o zonă pitorească și izolată, înconjurat de natură și peisaje montane impresionante. Schitul Lespezi este un loc de rugăciune și refugiu pentru cei în căutarea liniștii și spiritualității într-un cadru natural și retras, dar și o zonă în care turiști preferă să facă trasee prin natură.

La o distanță de aproximativ 30 km, în Teșila, se află și lacul și barajul Paltinu. Aici poți face diverse activități pe apă. De la plimbări cu bărcuța la aventuri în caiace și paddle board-uri sau chiar plimbări în jurul barajului pentru a admira peisajele.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat
Un comentariu
  • House on the Hill suna minunat! Este o locatie spatioasa si totodata intima, perfecta pentru a scapa de agitatia orasului si pentru a petrece timpul inconjurat de natura foarte frumoasa pe care o ofera aceasta regiune. Si nu uitati sa faceti o vizita la Castelul Iulia Hasdeu si Schitul Lespezi pentru a va imbogati cultura si pentru a descoperi noi istorii interesante.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…