Casa din Deal, Mărișel: Cabană cu jacuzzi în superbii Apuseni

Casa din Deal, Mărișel: Cabană cu jacuzzi în superbii Apuseni

Casa din Deal, Mărișel: Cabană cu jacuzzi în superbii Apuseni 1280 854 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Casa din Deal este o cabană în stil rustic, cu jacuzzi, din Munții Apuseni.

Locația este perfectă pentru cei ce vor să se retragă în natură, dar care să aibă parte de tot confortul.

casa din deal marisel

Casa din Deal: Relaxare și voie bună, într-un loc izolat

Cabana pune la dispoziție 12 locuri de cazare în 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie. Situată în una dintre cele mai turistice zone ale Clujului, Casa din Deal oferă oaspeților tot confortul necesar pentru un sejur minunat.

top cazari apuseni

Construită în totalitate din lemn, cu un living spațios, cabana este locul perfect pentru a petrece momente frumoase alături de familie sau prieteni.

Zona de dining este frumos luminată datorită geamurilor imense, poziționate de jur împrejur. Bucătăria este complet mobilată și utilată, având toate cele necesare pentru a găti preparate complexe.

La exterior este și un foișor cu o masă suficient de mare pentru toată lumea, cât și o zonă de BBQ.

cabana marisel

cabana apuseni

cabana cu jacuzzi marisel

Pe timp de iarnă, zona este absolut superbă! Brazii sunt acoperiți de zăpadă, totul este alb, o priveliște spectaculoasă… Toate acestea pot fi observate din jacuzzi-ul interior închis cu sticlă.

Dacă ajungi pe timp de vară, sticla încăperii unde se află jacuzzi-ul se poate deschide, astfel încât să poți respira aerul curat și să te bucuri de natură.

cazare cu jacuzzi apuseni

top cabane apuseni

La exterior, Casa din Deal pune la dispoziție și un loc de joacă pentru copii. Indiferent de sezonul în care alegi să petreci câteva nopți aici, cu siguranță îți va plăcea. Cabana este înconjurată de natură și fiecare anotimp are farmecul lui, mai ales în Apuseni. Dar lăsăm să vorbească imaginile de la sine.

cazari child friendly apuseni

casa din deal marisel

Mărișel: Top destinații de vacanță în Apuseni

Județul Cluj are foarte multe locații minunate, însă Mărișelul a ajuns îndrăgit nu doar de turiști, ci și de clujeni. Este o stațiune montană în plină dezvoltare la o altitudine de 1200 de metri.

Aflată la aproximativ 50 de km de Cluj, comuna Mărișel este locul pitoresc unde te simţi mai liber, mai aproape de tradiţii, de viaţă rustică şi arhaică. Este un loc încărcat de istorie, liniște și oferă peisaje montane spectaculoase.

marisel iarna

Sursă: Răzvan Andrei

Ce activități poți face în Mărișel

Pe lângă priveliștea oferită de Munții Apuseni, iubitorii de drumeții montane pot face excursii pe Dealul Fântânele (1341 de metri altitudine) sau pe Dealul Copcei (1298 de metri altitudine).

În sezonul rece te poți bucura de pârtia comunei. La Pârtia Mărișel distracția se împarte cu prietenii, de aceea urcarea se face cu un telescaun pentru 4 persoane, dar și 2 instalații de teleschi. Există și nocturnă și tunuri de zăpadă pentru a menține pârtia funcțională dacă vremea nu este cea mai potrivită.

Sunt 3 pârtii cu grad de dificultate diferit, domeniul schiabil însumand peste 4400 de metri. La baza pârtiei se află și un apres-ski în formă de dom, unde poți să te bucuri de o băutură caldă, muzică și voie bună în pauzele dintre turele pe pârtie.

În sezonul cald, la Mărișel se fac și sporturi de ciclism montan, ture cu ATV-ul și multe altele.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, blogul nostru îți oferă foarte multe variante de cazare și atracții turistice în funcție de zona pe care o dorești.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…