Nordik Cabin, Mărișel: Cabană A-frame din Munții Apuseni (view spectaculos)

Nordik Cabin, Mărișel: Cabană A-frame din Munții Apuseni (view spectaculos)

Nordik Cabin, Mărișel: Cabană A-frame din Munții Apuseni (view spectaculos) 828 622 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Nordik Cabin este o cabană tip A-frame situată într-un cadru de basm din Munții Apuseni.

Localizată în comuna Mărișel, cabana oferă o priveliște extraordinară celor care aleg să-i treacă pragul.

nordik cabin marisel

Nordik Cabin: Priveliște panoramică și relaxare

Nordik Cabin este situată pe un platou, la o altitudine de 1250 de metri, in comuna Mărișel, la doar 45 km de Cluj.

cabana a-frame apuseni

Cabana pune la dispoziția oaspeților 4 locuri de cazare în 2 dormitoare duble. Un dormitor se află la parter, iar celălalt se află la etaj. Baia este una modernă, cu cabină de duș și este comună pentru toată cabana.

cabana a-frame marisel

top cabane apuseni

De asemenea, Nordik Cabin dispune de un living open space în care se află o canapea, bucătăria complet mobilată și utilată și o zonă de dining. Livingul este luminat în întregime de geamurile imense ale cabanei.

a-frame marisel

Cât de frumos poate fi să te trezești dimineața și să te poți bucura de o cafea direct de pe canapea cu o priveliște ca asta? Sau de ce nu, poți să o savurezi direct de pe terasa generoasă din fața cabanei.

nordik cabin apuseni

La exterior, Nordik Cabin are și un foișor cu o zonă de BBQ. Amplasarea cabanei, fix în mijlocul pădurii, oferă oaspeților ocazia perfectă de a se reconecta cu natura și de a se bucura de micile plăceri ale vieții: aerul curat, peisajele de basm și liniștea.

Nordik Cabin cluj

Comuna Mărișel: Un loc emblematic din Apuseni

Comuna Mărișel este clasificată drept localitate rurală ecologică, datorită produselor alimentare, a pășunilor și pădurilor ecologice care înconjoară zona, dar și a calității aerului.

Specificul zonei este dat de tradițiile și obiceiurile păstrate cu sfințenie, meșteșugurile reprezentate de ateliere de lucru și ansambluri folclorice.

Platoul pe care se află comuna Mărișel este cel mai întins platou montan locuit din Apuseni.

Aflată în continuă dezvoltare, comuna aduce anual sute de turiști, fiind una dintre cele mai îndrăgite zone ale Clujului atât de turiștii străini cât și de clujeni.

Obiective turistice și activități în județul Cluj

Dacă alegi să explorezi zona, o plimbare prin satul pitoresc sau câteva ore pe pârtia de schi a comunei Mărișel poate fi ideal. Însă, dacă timpul îți permite, satul Rimetea este la doar 41 de km distanță de Nordik Cabin. Satul este renumit pentru datinile și specificul zonei, iar priveliștea spre Piatra Secuiului este spectaculoasă.

Alte zone de interes sunt:

  • Valea Drăganului este la 35 km depărtare și oferă peisaje superbe
  • Comuna Măguri-Răcătău are pe teritoriul său şapte zone naturale protejate: Defileul Răcătăului (cunoscut şi sub numele de „Împărăţia lui Zamolxe”), Cheile Dumitresei, Turbăria de la Dameş şi Balomireasa
  • Defileul Someşului Rece
  • Cascada Vălul Miresei, Răchițele: Vara, cascada impresionează prin debitul și spectacolul pe care apa îl face în căderea ei pe stânci, iar iarna, peretele stâncos îngheață și se transformă într-un excelent loc de escaladă pe gheață pentru cei pasionați de acest sport.
  • Lacul Beliș-Fântânele
  • Castelul Banffy din Bonțida: un castel în stilul baroc din Transilvania care a devenit cunoscut prin prisma festivalului Electric Castle, eveniment la care participau anual zeci de mii de oameni.

Acestea ar fi doar câteva din principalele atracții turistice ale județului Cluj. Dacă vrei să afli mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…