Casa din Vale, Săcuieu: Cabană cu ciubăr și view spectaculos în Munții Apuseni

Casa din Vale, Săcuieu: Cabană cu ciubăr și view spectaculos în Munții Apuseni

Casa din Vale, Săcuieu: Cabană cu ciubăr și view spectaculos în Munții Apuseni 1024 666 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Cum ar fi să te relaxezi într-un ciubăr și să ai un view spectaculos spre masivul Vlădeasa? Minunat, nu?

Casa din Vale, Săcuieu, este o cazare spectaculoasă, amplasată într-o poieniță, la marginea râului, chiar în Parcul Natural Apuseni.

Liniștea, aerul curat și priveliștea superbă te vor face să petreci cât mai mult timp în natură.

Design-ul interior este unul deosebit și gata să îți bucure ochii și sufletul, în timp ce petreci momente frumoase alături de familie sau prieteni.

casa din vale sacuieu

Casa din Vale: Cazare inedită în Apuseni, la poalele masivului Vlădeasa

Situată în mijlocul naturii, Casa din Vale pune la dispoziția oaspeților 14 locuri de cazare, în 7 dormitoare duble cu baie proprie.

cazare inedita apuseni

Unele camere sunt dotate cu cabină de duș, iar altele au cadă poziționată chiar lângă geam. Amplasare perfectă pentru a te putea bucura de priveliște în timp ce faci o baie fierbinte.

top cazari apuseni

cabana cu view apuseni

La parter, Casa din Vale are un living suficient de spațios, astfel încât oaspeții să poată petrece timp de calitate împreună.

cazare langa vladeasa

În prețul cabanei este inclus și micul dejun, iar pentru prânz și cină aveți opțiunea de a mânca la restaurantul proprietății. Preparatele au specific tradițional și sunt delicioase.

pensiune cu restaurant apuseni

La exterior, Casa din Vale este înconjurată de natură. Curtea este una imensă, cu spațiu de joacă suficient pentru cei mici, dar și pentru adulti. Un foișor amenajat pentru BBQ, chiar pe malul raului, este locul ideal de relaxare pe timp de vară.

casa din vale apuseni

De asemenea, oaspeții se pot relaxa și în ciubărul locației.

Ești o fire mai energică si ai nevoie de activitate? Aici poți opta pentru odihnă activă, cu drumeții ușoare în împrejurimi sau experiențe de neuitat la renumitele obiective turistice din zonă. Zona Săcuieu, care face parte din Parcul Natural Munții Apuseni, este un ținut de legenda, de care te vei îndrăgosti din prima clipă.

Activități și obiective turistice în Parcul Natural Apuseni

Situat în vestul țării, în partea central-estică a Munților Apuseni, Parcul Natural Apuseni se află pe teritoriile administrative ale județelor Alba, Cluj și Bihor.

Aici se găseşti numeroase atracții turistice renumite în țară. Pe toate le poți vedea pe durata unui sejur prelungit la Casa din Vale. Iată câteva dintre ele:

 • Şesul şi Cabana Padiş
 • Peștera Urșilor
 • Măgura Vânătă
 • Peștera Ghețarul Scărișoara
 • Ghețarul de la Vârtop
 • Poiana Florilor

De asemenea, în interiorul parcului se află mai multe rezervații naturale precum:

 • Izbucul de la Cotețul Dobreștilor
 • Peștera Coiba Mare
 • Pietrele Galbenei
 • Peștera Ghețarul de la Focul Viu
 • Vârful Cârligați
 • Molhașul Mare de la Izbuc

Ești pasionat de drumeții și hiking? Munții Apuseni abundă de astfel de trasee, unele mai grele, iar altele mai ușoare. Printre acestea ținem să amintim:

 • Cheile Turzii: aici poți traversa cheile, iar traseul este unul pentru începători. Zeci de familii cu copii aleg să facă acest traseu anual.

 • Răchițele – Cascada Vălul Miresei: Cascada se află la intrare în Parcul Natural Apuseni, la aproximativ 5 km de Răchițele. Traseul este unul ușor, care nu necesită mare efort fizic.

 • Sălciua de Jos – Cascada Șipote de Sus: Unul dintre cele mai accesibile trasee este cel marcat cu Cruce Roșie care pornește din capătul satului spre Cascada de Travertin, numită și Cascada Șipote de Sus. Atenție! Cascada nu trebuie confundată cu cealaltă cascadă cu același nume care se află la baza muntelui și este vizibilă de pe DN75 – drumul de acces în zonă.

Acestea sunt doar o parte din atracțiile și activitățile pe care le poți face în Parcul Național Apuseni. Însă, dacă ești în căutarea altor atracții și obiective din diverse părți ale țării, pe blogul nostru găsești numeroase astfel de informații.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…