ROOST Transylvanian Cottage: Paradisul din Munții Ciucaș, cu piscină naturală și ciubăr

ROOST Transylvanian Cottage: Paradisul din Munții Ciucaș, cu piscină naturală și ciubăr

ROOST Transylvanian Cottage: Paradisul din Munții Ciucaș, cu piscină naturală și ciubăr 1200 675 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Roost Transylvanian Cottage este o cabană superbă, situată în Barcani, județul Covasna.

Piscină naturală, ciubăr, view spectaculos și alte facilități premium te așteaptă să petreci câteva zile memorabile la poalele Munților Ciucaș.

Roost Transylvanian Cottage Covasna

cazare cu piscina si ciubar covasna

Roost Transylvanian Cottage: Luxul din mijlocul naturii

Construită după metodele tradiționale ale locului, cu pereții din bușteni, acoperiți cu șindrilă, cabana este locul perfect pentru tine și gașca ta. Aici vei avea parte de liniște, confort și o priveliște spectaculoasă!

cazare spectaculoasa covasna

Roost Transylvanian Cottage pune la dispoziția oaspeților 10 locuri de cazare în 5 dormitoare. Cabana principală are patru camere, două băi și un living spațios, cu bucătărie complet mobilată și utilată. La exterior mai există o căbănuță (camera a cincea).

top cazari covasna

Livingul este open space cu bucătăria, iar zona de dining este zona care separă aceste două încăperi. Băile sunt comune. Una dintre ele este dotată cu cabină de duș, iar cealaltă cu cadă.

Roost Transylvanian Cottage

cazare inedita muntii ciucas

roost transylvanian cottage muntii ciucas

Ceea ce face Roost Transylvanian Cottage atât de specială este piscina naturală din exterior. Frumos amenajată, cu șezlonguri și spațiu pentru relaxare, piscina este deschisă doar în sezonul cald.

cabana cu piscina naturala

Dacă te gândești să-i treci pragul în sezonul rece, ciubărul este gata să-ti ofere relaxare.

Activități și obiective turistice în Masivul Ciucaș

Cabana se află pe un deal, într-un peisaj rural frumos, înconjurată de Carpații de Curbură și străjuită la sud de muntele Ciucaș. Dacă ești adeptul activităților, zona are foarte multe de oferit.

  • Babele la Sfat sunt faimoase datorită formelor sale, asemenea unor femei în vârstă care stau de vorbă.
  • Tigăile Mici și Tigăile Mari sunt turnuri din Masivul Ciucaș care s-au format în era preglaciară, cel mai înalt punct fiind de 1844 de metri.

  • Traseul „Mâna Dracului” este un traseu dificil, dar foarte frumos. Pasionații de hiking fac des acest traseu, în ciuda numelui care îl caracterizează.
  • Tabla Buții, aici vei găsi rămășițele unor vechi cetăți.

Obiective turistice în Covasna

Covasna este un județ cu relief variat și peisaje montane deosebite. Dacă timpul îți permite, am pregătit câteva propuneri pentru tine:

  • Cetatea Dacică din Covasna, cu vestigii arheologice din epoca mijlocie a fierului.
  • Castelul Mikes din comuna Zăbala care datează din secolul al XVI-lea.
  • Vulcanul Balta Dracului care se află chiar in centrul orașului Covasna. Acesta reprezintă un monument al naturii, ultima erupție fiind în anul 1984.
  • Mănăstirea Suzana
  • Muzeul Florilor de Piatră
  • Peștera Puturosu din comuna Turia este cunoscută și sub numele de „tinda iadului”, „peștera sinucigașilor” sau „grota sulfuroasa”. Peștera este o veche galerie de sulf, aflată la o altitudine de 1052 de m și este cea mai eficace mofeta uscată din Europa.

Acestea ar fi doar o parte din frumoasele „bijuterii” ale județului Covasna. Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…