The Pines, Vama Veche: Cazare inedită pe malul Mării Negre

The Pines, Vama Veche: Cazare inedită pe malul Mării Negre

The Pines, Vama Veche: Cazare inedită pe malul Mării Negre 1333 1333 Wildventure

Zilele călduroase de vară se apropie încet, încet. La fel și petrecerile până în zori, la malul mării.

The Pines îmbină confortul cu designul minimalist și te invită să petreci câteva nopți într-o vilă albă la doar 7 minute de plajă.

Ești gata de un nou sezon plin de distracție? Fie că vrei să te bucuri de un apus liniștit pe plajă sau să dansezi până la răsărit, Vama Veche e locul în care poți face asta.

Adună gașca și hai să vedem ce oferă această cazare.

the pines vama veche

The Pines, Vama Veche: Confort și lux pe malul mării

Ești la 2 pași de mare și la 1 pas de lanurile de grâu și floarea soarelui.

The Pines pune la dispoziția oaspeților 20 locuri de cazare în 8 spații generoase.

top cazari vama veche

Cu un design remarcabil, vila oferă 2 apartamente și 6 camere duble cu vedere la mare sau spre lanurile de grâu. Fiecare spațiu de cazare are baie proprie, pat dublu, o canapea extensibilă, TV și terasă.

cazare inedita vama veche

cazare spectaculoasa la mare

Vila îți pune la dispoziție și un living spațios, amenajat cu elemente de design nordic și piese marocane, lucrate manual.

the pines cazare vama veche

La exterior, The Pines beneficiază de o piscină și câteva șezlonguri. Dacă vrei să stai la soare, dar plaja și nisipul nu sunt o opțiune pentru tine, piscina locației e disponibilă, iar facilitățile din jur multiple.

Cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc

Tot mai multe plaje „sălbatice” au ajuns în topul preferințelor celor care ajung pe litoralul românesc. În prezent, mai toate stațiunile au astfel de plaje. Amenjate într-un stil aparte, dar care și-au păstrat frumusețea si naturalețea.

Iată câteva plaje pe care merită să-ți petreci ziua:

  • Plaja Vadu se află la 40 km distanță de Constanța. Zonele tot mai populate de la malul mării au făcut ca unii turiști să prefere plajele sălbatice. Mersul cu mașina și campingul pe această plaja sunt interzise.
  • Plaja Corbu este cea mai nouă plajă amenajata de pe litoralul romanesc al Mării Negre, situată la mică distanță de renumitele stațiuni Mamaia și Năvodari. Dacă esti un fan al vieții marine, apele din jur sunt pline de pești în culori vii și te vei putea bucura de un loc de snorkeling. Apele sunt sigure pentru înot, iar plaja este destul de largă.

  • Plaja Năvodari este puțin mai cunsocută decât cele menționate anterior, iar aici găsești numeroase baruri și restaurante. Este o plajă curată cu diverse facilități.
  • Plaja Tuzla este o plaja care devine din ce în ce mai populară pentru cei care doresc să scape de muzica zgomotoasă de pe plajele aglomerate ale stațiunilor mai mari.

  • Plaja Eforie Nord este una dintre cele mai bune plaje din România pentru familii. Petrecerile nocturne nu există aici, așa că te vei putea relaxa cu copiii tăi în liniște.
  • Plaja Vama Veche este epicentrul distracției de la malul Mării Negre, fiind frecventată de tineri care adoră libertatea și viață nomadă. În ultimii ani, specificul s-a mai schimbat, orientându-se într-o direcție cu servicii de calitate superioară, atrăgând astfel și alte nișe de turiști.

Acestea ar fi doar o parte din frumoasele plaje pe care le poți găsi în România.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.rezerva acum

 

 

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…