La Hambare: Cabane scandinave la Colibița

La Hambare: Cabane scandinave la Colibița 2048 1365 Wildventure

Situat in Transilvania, în zona lacului Colibița, Complexul La Hambare e gata să îți ofere tot confortul de care ai nevoie.

Aici vei avea parte de experiențe care să trezească în tine toate simțurile.

Ești așteptat să te cazezi în cabane scandinave, într-o poieniță de la poalele unui versant îmbrăcat în conifere.

la hambare colibita

La Hambare: Reconectare cu natura

2 cabane, situate în mijlocul naturii. în apropierea Lacului Colibița, cunoscut drept „Marea de la Munte”. Pe lângă priveliștea superbă pe care ți-o oferă acest loc, aici vei trăi o adevărată experiență. Excursii prin natură, cu barca pe lac, relaxare, dar și o experiență spirituală.

cazare colibita

Locația dispune de 4 locuri de cazare, în 2 cabane diferite. Fiecare unitate este situată pe 2 niveluri. In partea de jos se află livingul cu o canapea extensibilă, o baie și o bucătărie complet mobilată și utilată, iar la etaj se află dormitorul care comunică cu livingul printr-o scară interioară.

top cazari colibita

la hambare colibita

cazari inedite colibita

Fiecare cabană are propria curte, astfel încât să te poți bucura de intimitate. Fațada din sticlă e strategic gândită. Pe timp de zi te poți bucura de o priveliște spectaculoasă asupra Colibiței, iar lumina naturală oferă cabanei o atmosferă plăcută.

cazare inedita colibita

La exterior se află și o zonă special amenajată pentru focul de tabără. Ce poate fi mai frumos decât poveștile din jurul focului, alături de prieteni sau familie?

Cabana se închiriază pe minim 2 nopți.

cazare 2 persoane colibita

Lacul Colibița: Marea de la munte

Lacul Colibița are suprafața de 270 ha, lungimea de 13 km și volumul de 65 mil m3 fiind situat la o altitudine de 900 m.

Datorită peisajelor pe care zona le oferă și a faptului că aici găsești un lac imens, inconjurat de munți, Colibița a primit această sintagmă – „marea de la munte”.

Zona atrage anual mii de turiști care vor sa vada cu proprii ochi aceste peisaje idilice.

De asemenea, locația a fost declarată zona cu cel mai curat aer din România, la fel de curat ca cel din Alpi.

Ce activități poți face în zonă

Pentru cei pasionați de drumeții, în zonă poți face câteva trasee spectaculoase:

  • Vârful Bistriciorul
  • Piatra Lui Orban
  • Izvorul de apă minerală Borcut
  • Turul lacului
  • Tăul Zânelor

Pe timp de vară sporturile nautice din zonă sunt foarte apreciate. Poți opta pentru o plimbare relaxantă cu barca, hidrobicicleta sau caiacul. Pentru cei mai curajoși, o baie revigoranta în zilele toride de vară poate fi mana cereasca. Înotul în apa cristalină a lacului este o experiență care nu trebuie ratată.

De asemenea, sunt plaje special amenajate în jurul lacului. Te poți bucura de câteva ore la soare. Știi cum se zice! Bronzul de munte este mai sănătos și mai rezistent.

Amatorii de pescuit se pot relaxa pescuind bibani sau încercând capturi mai mari la șalău. Pentru iubitorii de adrenalină avem o veste bună! Se pot face ture de mountain bike. De la plimbări în jurul lacului până la crestele munților, traseele de mountain bike din zonă te așteaptă cu provocări și peisaje superbe.

Ești în căutarea unui sejur în România? Blogul nostru e gata să îți ofere câteva idei despre cazări inedite din diverse locuri ale țării, cât și o serie de obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…