Dor de suflet – Dâmbovicioara – o superbă casă tradițională, readusă la viață

Dor de suflet – Dâmbovicioara – o superbă casă tradițională, readusă la viață

Dor de suflet – Dâmbovicioara – o superbă casă tradițională, readusă la viață 1200 800 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

In cautarile noastre de experiente traditionale prin zona Argesului, am intalnit o bijuterie care ne-a impresionat profund. Fiind de fel din judet, ba chiar din zona montana a acestuia, nu aveam cunostinta de asemenea proiecte, insa, se pare ca oamenii cu bun gust si dragoste de tara incep sa se implice din ce in ce mai mult pe acest segment.

Pentru cine nu stie inca, Dambovicioara este unul dintre cele mai frumoase si mai pitoresti sate din Romania. Poiana in care este amplasat, se inchide atat la nord, cat si la sud prin Cheile Dambovicioarei, sapate de-a lungul a mii de ani de raul Dambovicioara.

Poate cel mai renumit obiectiv turistic din zona este Pestera Dambovicioarei, care aduce mii de turisti anual. Partea buna este ca fiecare dintre acesti turisti platesc o taxa modica de acces in rezervatie, bani din care a fost asfaltat drumul si probabil ca se mai asigura si curatenia in zona.

Casa de oaspeti este compusa din doua corpuri. Pe de o parte, avem corpul vechi, care consta intr-o casa traditionala musceleana construita la 1905 si reabilitata recent. Aceasta dispune de o camera de zi cu loc de servit masa si un living cu semineu.

Corpul nou dispune de doua camere duble si doua bai. Acesta are o arhitectura exterioara scandinava, care se imbina foarte bine cu partea veche a cladirii prin intermediul bucatariei. In total, la Dor de Suflet se pot caza pana la 6 persoane (toate paturile fiind single)..

Mai jos, va oferim cateva fotografii cu acest proiect minunat, nu doar pentru a va convinge sa rezervati o experienta aici, ci pentru ca tot mai multi oameni sa inteleaga ca patrimoniul de case traditionale reprezinta una dintre cele mai mari bogatii nationale, mai ales daca este pus in valoare asa cum este in cazul de fata.

Alte facilitati ale locatiei:

 • Parcare gratuita
 • Gratar
 • Sezlonguri
 • Terasa
 • Tv
 • Internet Wireless

Locatia „Dor de suflet” se inchiriaza in sistem bed & brakfast, turistii beneficiind de un cos cu bunatati din camara proprie pentru mic dejun. La cerere, se poate asigura si cina, aceasta fiind gatita de catre gazde in bucataria locatiei. In caz contrar, puteti merge pe varianta self-catering.

Ei bine, acum puteti rezerva aceasta experienta prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Stati linistiti, nu va mai fi nevoie sa platiti comisioane sau taxe suplimentare.

Vezi disponibilitate și preț
2 comentarii
 • Buna ziua,

  As dori sa stiu daca locatia este disponibila pentru wnd 28-30 august. Suntem 3 adulti si 1 copil de 13 ani.
  Multumesc,
  Nusa Coman

  • Buna ziua,

   Asa cum este specificat si in articol, va rog sa va adresati direct gazdei prin intermediul platformei Travlocals.com. Rezervarile sunt necomisionate. Noi nu avem cunostinta despre disponibilitatile gazdelor.

   Merci,
   Radu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…