Hygge Cabana, Mălaia: Cazare într-un A-frame, cu ciubăr, din Munții Vâlcei

Hygge Cabana, Mălaia: Cazare într-un A-frame, cu ciubăr, din Munții Vâlcei

Hygge Cabana, Mălaia: Cazare într-un A-frame, cu ciubăr, din Munții Vâlcei 960 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cazarea într-o cabană A-frame este pe lista ta de ceva vreme, dar încă nu ai găsit un loc pe gustul tău? Hygge Cabana, din comuna Mălaia, este propunerea noastră de azi.

Idee de a trăi bine, a fi confortabil și a-ți face viața mai plăcută prin intermediul unor gesturi mici te încântă? Conceptul Hygge este ceea ce reprezintă această cabană, așa că haide să aflăm mai multe.

Hygge Cabana Malaia

Hygge Cabana: Arta daneză adusă la viață prin intermediul unei cabane A-frame

Conceptul Hygge se concentrează pe a te simți bine, a te simți „acasă” și a-ți petrece timpul cu cei dragi, de multe ori într-o atmosferă caldă și liniștită. Asta își dorește să transmită și cabana propusă de noi.

Hygge Cabana dispune de 8 locuri de cazare în 4 dormitoare duble. Fațada de sticlă nu numai că luminează frumos întreaga cabana, ci îți permite și să ai o priveliște spectaculoasă direct din dormitor.

cazare inedita valcea

La parter se află un spațiu comun, cu living, zona de luat masa și o chicinetă. Băile, 2 la număr, sunt comune, iar dormitoarele se află la etaj.

Hygge Cabana malaia

cabana a-frame valcea

La exterior, cabana dispune de o terasă și o grădină imensă, perfectă pentru a petrece timp în natură. Aici vei găsi un ciubăr și un spațiu amenajat pentru focul de tabără. Ce poate fi mai frumos decât poveștile spuse cu prietenii, în jurul unui foc, în serile răcoroase?

cabana a-frame voineasa

cabana inedita cu ciubar valcea

De asemenea, în curtea cabanei vei găsi și câteva hamace perfecte pentru relaxare.

Atracții și obiective turistice județul Vâlcea

Cascada Scorușu este o atracție mai puțin cunoscută și se află printre cele mai înalte căderi de apă din țară. Cascada are peste 104 metri și este împărțită în 2 porțiuni. Prima cădere de apă are aproximativ 80 de metri, după care urmează un canion. Cea de a doua treaptă a cascadei este mai mică și are o cădere de 25 de metri.

Lacul Brădișor se află în imediata apropiere a cabanei și oferă peisaje spectaculoase datorită munților care îl înconjoară. Lacul de acumulare are o adâncime maximă de 40 de metri.

Peștera Laptelui este situată în satul Ciungetu, din comuna Mălaia. Se poate ajunge aici pe un traseu de 4 km.

Cheile Latoriței sunt o zonă naturală protejată, situată în Munții Căpățânii și sunt cunoscute pentru frumusețea lor pitorească. Cheile sunt străbătute de râul Latorița, care are o lungime de aproximativ 20 de kilometri și care formează numeroase cascade și repezișuri în zona cheilor.

Pe parcursul râului Latorița există mai multe zone de agrement și de picnic, iar pe versanții munților se află trasee montane ce duc spre vârfurile din apropiere. Cheile Latoriței sunt o destinație ideală pentru cei care doresc să petreacă timp în natură, să se bucure de peisajele montane și să facă drumeții într-un cadru spectaculos.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…