Luxury Lake House: Casă secretă în pădure cu piscină infinity, jacuzzi și majordom

Luxury Lake House: Casă secretă în pădure cu piscină infinity, jacuzzi și majordom

Luxury Lake House: Casă secretă în pădure cu piscină infinity, jacuzzi și majordom 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi îți prezentăm una dintre cele mai frumoase experiențe de cazare din România – Luxury Lake House. Pitită strategic precum în basme, casa se află în pădure, pe malul lacului Paltinu, în satul Teșila, județul Prahova.

Pentru a ajunge la ea îți lași mașina într-o parcare păzită și apoi o iei prin pădure. Picioarele ți se scufundă în covorul de frunze, vezi câte o veveriță, auzi păsările și simți aerul curat. Deodată vezi o poartă din piatră. Acesta este portalul pentru trecerea spre tărâmul relaxării.

Odată ajuns aici rămâi fără cuvinte – căsuță printre pomi, piscină infinity și jacuzzi. Câtă frumusețe, ce îți poți dori mai mult?! Să vezi interiorul, bineînțeles!

Te apropii să atingi casa, pentru a fi sigur că totul este real, iar vraja pădurii nu te-a dus chiar în altă lume, hihi. Este real, este exact ceea ce ai vrut de la o vacanță de vis.

Casa făurită din lemn, cu lumini romantice, dezvăluie în interior un living cu canapea extensibilă, un dormitor, o baie și o bucătărie open-space utilată.

Pe terasa casei ai la dispoziție șezlonguri și un șemineu pentru zilele răcoroase.

În grădina ai un foișor, unde să stai la povești, să faci poze instagramabile ori să privești natura.

E prea frumos acest loc ca doar să citești despre el. Haide aici!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Descoperă natura, pescuiește și gustă preparate locale unice

În acest paradis ai sta doar să te relaxezi, fără să vrei să pleci prea curând. Totuși, dacă vrei să vizitezi împrejurimile, ți-am întocmit o listă cu punctele de interes.

Cheile Doftanei. Natura, un sculptor al frumosului a dat viață unor chei în apropierea lacului Paltinu. Locul care te va face să te oprești și să privești mai atent va fi o poartă, pe care noi am văzut-o precum un chip care se uimește la feeria ce îl înconjoară.

Barajul Paltinu și Lacul Paltinu. În această zonă pitorească oricine găsește ceva de făcut – fie că vrei să te plimbi, să faci poze, să stai, sa te plimbi cu caiacul ori să pescuiești. Poți să pescuiești crap, caras, șalău, biban, clean, plătică și știucă. De reținut că pescuitul se face în baza unui permis și exclusiv în locurile special amenajate.

Rezervația Glodeasa. La o altitudine de peste 700 de metri se află o pădure virgină de fag și brad, care cuprinde specii cu vârste de 200-300 de ani. Frumusețea rezervației debordează prin copacii înalți care spun povești despre viață, prin apele dulci care te provoacă să le privești atent, prin rocile calcaroase și prin pajiștile întinse care te îmbie să stai și să te gândești doar la momentul de acum, nimic mai mult.

Gustă cașcaveaua. În plimbarea pe Valea Doftanei vei vedea localnici care stau la poartă cu cașcavea. Neapărat trebuie să o guști pentru că doar aici se face! Cașcaveaua este o brânză autentică, făcută din lapte de vacă după o rețetă tradițională pe care o vei afla de la localnici.

Luxury Lake House: Cazare cu piscină infinity și jacuzzi pe malul lacului Paltinu

În Valea Doftanei, județul Prahova, începe un basm al unei cazări inedite. Luxury Lake House este o casă ascunsă în pădure la care ajung protagoniștii dornici de relaxare.

valea doftanei

La exterior, casa combina design-ul mediteranean cu cel scandinav. La interior, designul modern se impleteste cu linii romantice. Aici se va scrie povestea vacanței tale.

Casa dispune de un dormitor cu pat confortabil, amplasat lângă un perete din sticlă prin care să admiri taina naturii. Mai cuprinde o baie, un living cu canapea extensibilă și o bucătărie open-space utilată cu tot ceea ce ai nevoie ca să pregătești bucate cu gust savuros. Apropo, dacă nu vrei să gătești poți să comanzi mâncare.

Pe terasă te așteaptă șezlonguri, îți poți lua o carte și să citești, iar ca totul să fie și mai de basm, lângă șezlonguri se află un șemineu exterior, ideal pentru zilele răcoroase.

În zilele calde, o piscină infinity care pare că se unește cu lacul este cheia fericirii. Luxury Lake House mai dispune de un jacuzzi în care tot ceea ce trebuie să faci este să închizi ochii, să respiri aer curat și să te destinzi. 

Noaptea stai la povești în foișor și cu siguranță abia vei aștepta dimineața, pentru că la micul dejun de la Luxury Lake House se servește șampanie cu brânzeturi. Ai opțiunea de mic dejun continental sau mic dejun tradițional.

Te trezești și dormi în paradis…

luxury lake house

Pe tot timpul șederii ai la dispoziție un majordom, care se va ocupa ca totul să fie perfect.

Pregătește-ți bagajele și haide la drum!

Rezervă singur experiența!

Cauți o cazare inedită, într-un loc liniștit? Ce spui de o casă secretă în pădure, cu piscină infinity, jacuzzi și atmosferă romantică? Mmm, este ceea ce cauți tu! Este Luxury Lake House, în satul Teșila, județul Prahova.

Vezi disponibilitate și preț
3 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…