Panțiru Chalet: Cabană vânătorească în Suceava

Panțiru Chalet: Cabană vânătorească în Suceava

Panțiru Chalet: Cabană vânătorească în Suceava 1024 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Panțiru Chalet se află în Văleni-Stânișoara și este cabana ideală pentru cei care se simt acasă în mijlocul naturii.

Aceasta este construită în întregime din lemn, oferind o experiență autentică într-o cabană vânătorească.

Pantiru Chalet Suceava

Panțiru Chalet: O oază de liniște în mijlocul naturii

Cabana poate să găzduiască 8 oaspeți, punând la dispoziția acestora 4 dormitoare și 3 băi. Camerele sunt amenajate cu simplitate, în stilul caracteristic montan, dar îți oferă totodată confortul necesar.

cabana vanatoreasca suceava

Spațiul comun este format dintr-o încăpere generoasă, împărțită în living, bucătărie și zona de dining. Acesta este presărat cu elemente speciale, cum ar fi candelabrele din coarne de cerb și alte decorațiuni din materiale naturale, care dau farmec încăperii. Totul contribuie la atmosfera unei cabane autentice, ajutându-te să te bucuri de această experiență așa cum se cuvinte.

cabana inedita bucovina

La exterior este amenajată o terasă spațioasă cu numeroase locuri de luat masa. Dacă preferi să gătești în aer liber, mai aproape de natură, ai la dispoziție și o zonă de BBQ.

Pantiru Chalet bucovina

De asemenea, curtea este generoasă, oferind loc de parcare și spațiu pentru numeroase activități în aer liber împreună cu cei dragi. Atmosfera este de vis, peisajul este superb… Ce mai aștepți?

cabana inedita in bucovina

Pantiru Chalet

Atracții și obiective turistice în Bucovina

Casa Memorială “Ciprian Porumbescu” este locul în care faimosul compozitor a locuit de la vârsta de 6 ani. Aceasta a fost inaugurată în 1963, iar în interiorul casei se găsesc elemente care au aparținut familiei lui, mobilier, fotografii și chiar pianul surorii sale. De asemenea, pe tavanul casei, încă se mai poate observa semnătura muzicianului, făcută în vremea copilăriei, cu un briceag.

Casa Memorială “Nicolae Labiș” este situată în satul Mălini. A fost inaugurată în 1975 în fosta casă în care a trăit familia poetului. Expoziția memorială se desfășoară în patru încăperi, care au fost reconstituite folosindu-se obiecte personale, care au aparținut poetului. Printre acestea, enumerăm mobilierul, caietele și cărțile, documente, fotografii, afișe și piese vestimentare. Casa reprezintă o importantă atracție turistică pentru iubitorii de literatură, fiind încărcată cu istorie și emoție.

Mănăstirea Slatina este o adevărată fortăreață medievală, aflată la poalele munților Bucovinei. Este înconjurată de ziduri înalte și turnuri de apărare puternice, fiind una dintre cele mai mari și vechi mănăstiri din România. Ea a fost ridicată în perioada 1553-1558 și a fost pictată și repictată în urma incendiilor suferite. Aici a fost înmormântat Alexandru Lăpușneanu, împreună cu soția și cele două fiice. Din acest motiv, mănăstirea este de o mare importanță, fiind de-a lungul timpului martora mai multor evenimente istorice.

Mănăstirea “Sfântul Ierarh Glicherie, Mărturisitorul” se găsește în comuna Râșca, ea fiind un important centru spiritual. A fost construită între anii 1994-2006, în stil bizantin, având o înălțime de 27 m și o fațadă impecabilă. În interiorul acesteia se află moaștele Sfântului Ierarh cu același nume, precum și o colecție impresionantă de icoane.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții renumite sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesand-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…